300

Καλα οταν εγραφε την κριτικη η μαστουρομενος πρεπει να ηταν η μεθυσμενος η απλα πρεπει να ειναι καθυστερημενος. Εχει γραψει τοσες πολλες βλακειες που δεν μπορεις καν να την σχολιασεις.

ti na po? …an ke akoma den ida tin tainia afou den ir8e stin kypro akoma(!), mou fenete pos oloi aftoi oi "kritikoi’ mpikan sto imdb.com akousane oti mlkia ixe na pei o ka8e iranos tou site ekeinou ke apla kanane copy paste! to mono pou emine na gra4oun ine giati den exoun trixes sta somata tous oi spartiates!! axxx aman #-o

Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό.

1. η ταινία είναι βασισμένη σε ΚΟΜΙΚ. ΚΟΜΙΚ. ΣΕ ΚΟΜΙΚ. ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ. το ΚΟΜΙΚ είχε αρκετά “ψέματα” μέσα από μόνο του αλλά μας άρεσε και πήγαμε να δούμε την ταινία.
  2. αν σε χαλάει αυτό, άσε τις ταινίες για άλλους και πάνε διάβασε κανά ιστορικό βιβλίο.

πφφφ, με κάνετε να ακούγομαι σαν το μέγα υπέρμαχο της ταινίας που δεν είμαι, και επίσης να εξαπλώνομαι σαν τον ιό σε θρεντς πέρα από του ποδοσφαίρου. Να μην ξαναγενεί.

Ίσα ρε μεγάλε. Και άλλες ταινίες βασίστηκαν σε κόμικ αλλά δεν ήταν τόσο μαλακία. (βλ. Κοράκι,V for Vendetta). Μην τρελαθούμε κιόλας. Επειδή βασίστηκε σε κόμικ δεν σημαίνει ότι μπορεί να περιέχει τέτοιες μαλακίες όπως αυτή

Χμ; Α δεν την βρήκα μαλακία. και νομίζω ούτε ο/η κοραλίνα, απλά αναφέρθηκα αποκλειστικά στο ψέμα που ανέφερε. Επίσης τη θεωρώ πραγματικά καλή μεταφορά, νομίζω.

Εκεί που η τύπισσα όμως πηδάει από το τραίνο και τη σώζει ο Μάρτι μακφλάι τα σπασα όλα

Τώρα λες ότι να ναι. Το Κοράκι (όλα) ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ μαλακία. Ελεεινή ταινία.
Το V for Vendetta, αυτό που είδες εσύ και γω στον κινηματογράφο, δεν έχει καμία σχέση με το κόμικ. Καμία απολύτως. Μόνο τη βασική ιδέα κράτησαν στην μεταφορά.
Όσο για το 300 συμφωνώ με UnHoLyMaRtYr. Είναι μια (σχεδόν) πιστή μεταφορά του κόμικ στη μεγάλη οθόνη και γι αυτό μας αρέσει. Οι άλλοι δεν πα να κουρευτούν.

εμενα παντως μ’αρεσε(το 300).

Για ταινία μιλάμε πάντως ε, όχι για ντοκιμαντέρ σχετικά με το τι έγινε στις Θερμοπύλες. :stuck_out_tongue:
Γι’ αυτό και μας άρεσε.

Για το Κοράκι γνώμη σου. Για μένα Ελεεινή είναι η 300. Όσο για το πόσο βασίστηκε η κάθε ταινία στο κόμικ δεν με απασχολεί καθόλου. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Όσο για το κούρεμα θα πάω την άλλη εβδομάδα.

Σημ: Δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσαν οι 300. Απλά σε αυτό το thread συζητάμε την ταινία και είπα την γνώμη μου κόσμια και με σεβασμό στις γνώμες των υπολοίπων

Σωστό

Το ειδα σημερα.
Γαματο.

Ειδικα οι μαχες και οι ατακες που εριχναν οι Σπαρτιατες ηταν ολα τα λεφτα.

Εβλεπα το έχει γούστο και παραπονιώταν η κριτικός της εκμποπής για την επίθεση που δέχονται οι κριτικοί επειδή θάβουν τους 300…Είναι να μην τρώνε επίθεση με αυτά που γράφουν…Και όχι μόνο για τους 300.Το κάνουν πάντα…Η πλειονότητα γράφουν αηδίες μόνο και μόνο για να κάνουν τον έξυπνο χρησιμοποιόντας λεξιλόγιο που ούτε αυτοί καταλαβαίνουν,αφου στην ουσία δεν σημαίνει τίποτα.Μα καλά πραγματικά πιστεύουν ότι γράφοντας κάτι το οποίο φαίναται έξυπνο και βαθύ το οποίο όμως δεν σημαίνει τίποτα,στηριζόμενοι στο γεγονός ότι δεν το καταλαβαίνει κανείς, είναι κάτι που τούς ανεβάζει…Άσε που όταν θάβουν αντί να πουν απλά τι δεν τους άρεσε προσβάλουν και αυτους που έιναι υπέρ της εκάστοτε ταινίας εκφέροντας γνώμη για το επίπεδο όσων τους άρεσε .Και κάθε φορά ψάχνουν το κρυφό νόημα και την συνομωσία.Εντάξι ρε παιδιά γίνονται αυτά αλλα μη το χέσουμε κιόλας.Και μετά ρωτάν γιατί τους βρίζουν.Σας πήραν χαμπάρι ρε!!!

Δεν την έχω δει ακόμη την ταινία, θα πάω την Παρασκευή. Ωστόσο είμαι θετικά προκατειλημμένος αφού από τους περισσότερους ακούω όμορφα σχόλια, οπότε πιστεύω θα την απολαύσω. Οσο για τις ιστορικές ανακρίβειες δεν νομίζω ότι επηρρεάζουν την συνολική εικόνα της ταινίας αφού όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί μέχρι τώρα ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΙΚ !!!:stuck_out_tongue:

Μπορεί στην έκδοση του DVD να έχουν και version όπου στις μάχες θα ακούγεται Bolt Thrower . Honour Valuour Pride και τέτοια πράγματα !:metal: :metal: :lol: :stuck_out_tongue:

Πήγα…
Γενικά αρκετά καλό. Σαν μεταφορά κόμικ στην μεγάλη οθόνη άριστο.
Ενδυματολογικά ατοπήματα έγιναν αντιληπτά.
Η μουσική σε ορισμένα σημεία τα σπάει.

Η 3D αίσθηση είναι σούπερ. Όσον αφορά τις σκηνές μάχης είναι πολύ καλές. Αλλά βρε σεις σκηνοθέτες, όταν σκοτώνουμε κάποιον, το σπαθί μας ή το δόρυ μας στάζει αίμα, δεν είναι πεντακάθαρο σα να βγήκε από το πλυντήριο πιάτων. Το παρατήρησα αυτό σε μερικές στιγμές και η πρώτη ήταν το κάρφωμα του λύκου από τον μικρό - τότε - Λεωνίδα.

Από ιστορικής πλευράς και αποτύπωσης της ιστορίας μας και με δεδομένο ότι οι Αμερικάνοι έχουν παρουσιάσει τον Ηρακλή να τρώει hot dog παρέα με την - αξιολάτρευτη - Ζήνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Προτείνεται σε μεγάλο βαθμό.

υ.γ. Περίμενα πιο πολύ βία.

Peite gamw ta fantasioplikta amerikanakia. Me afiknei pantelws adiaforh mia tainia an texnika einai apsogh(plana, fwtografia, lypseis ktl ktl) an sterite ousias kai exoume mia miksh Rambo LOTR, Rocky kai Koummounistes pou goustaroun na sfazoun oi Amerikanoi den exei???

Χτες είδα την ταινία. Έχοντας ως δεδομένο πως βασίζεται σε κόμικ και πως δεν αποσκοπεί στο να κάνει μαθήματα ιστορίας έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Επίσης σκεφτόμουν κατά την διάρκεια του φιλμ αλλά και μετά, το κατά πόσο έχει βάση η κριτική που γίνεται όσον αφορά το προπαγανδιστικό μέρος της ταινίας. Νομίζω πως δεν έχει κάποια σχέση με το ιράν και με την επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του. Όταν οι αμερικανοί θέλουν να προπαγανδίσουν μια τέτοια σχέση, απλά κάνουν μια σύγχρονη πολεμική ταινία(βλέπε Black Hawk Down,Rambo) η οποία ΔΕΝ επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών. Άρα thumbs up για τους 300. Αύριο ξεκινάμε γυμναστήριο να φτιάξουμε κοιλιακούς??:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το ιδιο ακριβως λεγαμε με την παρεα μου μολις βγηκαμε απο την ταινια…:roll:

Tο soundtrack ειναι super.:stereo:

Είδα σήμερα την ταινία και μπορώ να πω ότι ήταν ακριβώς όπως την περίμενα…Ενα αιματοβαμμένο έπος,φόρος τιμής σε αυτούς που όρθωσαν το ανάστημα τους στις ορδές των Βαρβάρων της ανατολής.Σε αυτούς που ενώ η μοίρα τους ήταν προδιεγραμμένη,αψήφησαν τον φόβο και τον θάνατο ξέροντας ότι θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία…Σε αυτούς που αποτέλεσαν το λαμπρό παράδειγμα θάρρους και τιμής…Οσοι κριτικοί έγραψαν περί φασιστικών μηνυμάτων κτλ…μπορούν να πέσουν στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα…Στα + επίσης το εξαίσιο soundtrack…

μια χαρά,φοβερή ταινία,με πολύ καλό OST!!!