Οσα λεγονται στο βιντεο, οσα γραφονται στα σχολια, και συνολικα η ολη φαση με τον Λανθιμο και την Ακροπολη ειναι μια ακομα απαντηση στο θεμα που ανοιξε περι επαναπατρισμου σε αλλο θρεντ.
Το προφανες ειναι πως ο Λανθιμος δεν τους εδωσε μιζα για τα γυρισματα και του ειπαν οχι ως γνησια αψυχα σιχαμενα ανθρωποειδη.
Director Ryan Coogler has revealed that his horror film “Sinners” was inspired by Metallica’s song “One” from their 1988 album “…And Justice for All”.
Coogler wanted the movie to feel like a song, with the track’s intensity and melodic shifts influencing the film’s narrative. Metallica drummer Lars Ulrich even worked on the film’s score.
He (Buddy Guy) compared the success of ‘Sinners’ to meeting his blues idols for the first time: “When I first saw B.B. King, I was afraid to say anything, him and Muddy Waters and all those great people, Son House, Fred McDowell. And you can’t dream of that where I come from. This is a dream come true.”
Εισακούστηκε η επιθυμία πολλών Αθηναίων θεατών τελικά:
Οκ το να δεις ταινία στα Village θέλει ισχυρή θέληση και υπομονή κατ’ εμέ -το κοινό δεν την παλεύει μια 9/10 προβολές- αλλά αν μη τι άλλο, θα υπάρχει η επιλογή για IMAX πλέον και αυτό είναι +.
Ελλάδα έχω μια εμπειρία σε IMAX μόνο, στη Θεσσαλονίκη και το τρίτο Spiderman (η οποία ήταν φρικτή γιατί οκ, 3ο Spiderman + θέσεις σε 2η σειρά) αλλά Αγγλία που είχα δει σε IMAX Inception και Avatar (πριν έρθουν Ελλάδα τότε) σε καλές θέσεις και με φυσιολογικό κόσμο, είχα λαλήσει
Με απλό τίκετ στα 9,5 και σφαίρα στα 12, προβλέπω να χρειαζόμαστε αποταμίευση για να πάμε στην IMAX (αλλά θα τιμήσω από περιέργεια αν μη τι άλλο κάποια στιγμή).
11 νομίζω είναι Θεσσαλονίκη η IMAX, 18-20 ευρώ εικάζω εισιτήριο για Αθήνα…ε, ένα 10άρικο να πάρεις και ψιψιψόνια → 2 άτομα σινεμά σε IMAX 50άρικο μεσ’ το νερό
Το λες και μαλακία
Το έβλεπα το παραπάνω Λονδίνο τα Χριστούγεννα, σε επαναλήψεις κάποια πρωινά - μέχρι που μια φάση απαύδησε η κερά και με άρχισε κάτι τύπου “ακόμα και στις διακοπές δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το αγαπημένου σου χόμπι (το καθάρισμα)” και δυστυχώς η όποια μου επαφή με την εκπομπή έλαβε τέλος.