Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Madking Ludwig - Seven Stairways [2008]

η μαγικη λεξη κοριτσα. Καναδας!
το 2005 βγηκε το ντεμπουτο τους που δεν εχω προσεξει και ιδιαιτερα.
το Seven Stairways ομως με τραβηξε απ’ την αρχη. ασυνηθιστα ριφφς, φλαουτα, γυναικεια βοκ δομουν μια ομορφια και γενικα.

Δε βρηκα κατι στο search, οποτε:

Scatterbrain - Here comes trouble (Relativity,1990)

Scatterbrain ηταν η μπαντα που δημιουργησε ο τραγουδιστης Tommy Christ κι ο κιθαριστας Glen Cummings oταν διελυσε η πολυ καλη ΝΥΗC μπαντα Ludichrist. Αυτο εδω ειναι το ντεμπουτο τους που κυκλοφορησε πρωτοχρονια του 90, που δεν ειναι υπερβολη να πουμε οτι συνδυαζει στοιχεια rock n roll, hardcore, thrash, heavy metal, rap, hip-hop, blues, funk, soul, κλασσικη. Για να τα κανουμε πιο λιανα, ειναι σαν οι Anthrax με τους Βeastie Boys να τζαμαρουν πανω σε δισκους των Πεπερς, με απιστευτα χιουμοριστικους αλλα οχι γελοιους στιχους!

Απο το δισκο ξεχωριζει το χιτ Down with the Ship (oλο και σε καποιο Ηeadbanger’s ball μπορει να το χετε δει), με σφηνες απο πασιγνωστα ροκ κομματια, η υπερκομματαρα Don’t Call me dude, αλλα σταματω εδω, γιατι πραγματικα ολα τα κομματια σπερνουν. Aκομα και διασκευη σε Μοzart (sonata no. 3) παιζει! Οσοι γουσταρουν τα μπασταρδεματα ας τρεξουν!

Παρτε μια τζουρα κιολας:

Don’t call me dude

Down with the ship :lol::lol:

Μετά από κριτική του Λουκιανού είπα να το ακούσω και πραγματικά μου άρεσε πολύ!
To Leaving Eden δε μου είχε αρέσει τόσο αλλά με αυτό έχω κολλήσει…θυμίζει και anathema!:smiley:

Terra Firma - “Terra Firma”, 1999

Σπουδαία σουηδική heavy stoner μπάντα που δημιουργήθηκε από τους Fredrik Lindgren (Unleashed) και Christian Lindersson (Count Raven, St. Vitus) σαν project, που στην πορεία όμως προέκυψε κάτι πολύ ανώτερο.
Κυκλοφόρησαν 2 κορυφαίους δίσκους με τον ομώνυμο όμως να είναι συγκλονιστικός. Το “Harms Way” βγήκε το 2001 και είναι και το όνομα της μπάντας που πλέον θεωρείται η φυσική συνέχεια των Terra Firma.

http://myspace.com/terrafirmasweden

http://www.myspace.com/harmswaysweden

Devo ε;
Δεν έχω ακούσει νότα αλλά θα τσεκάρω καθώς θα τους δω και live σε μισό χρόνο και μάλλον θα 'ταν άσχημο να μην είμαι διαβασμενος.

Ολοκαίνουριο, και μετά το live-τσιμεντόλιθο με Grief το’χω λιώσει!

Trapthem - Seizures In Barren Praise

χοντρικά, μια hardcore/punk αλητεία, εμένα περισσότερο απ’όλα μου θυμίζει cursed με αρκετες crust/grind αναφορές, συν μια σάπια sludge επικάλυψη! Killer!

Πραγματικα πολυ καλο :!: Κιε το πρωτο τους πρεπει να σπερνει, οφειλουμε να το τσεκαρουμε λιαν συντομως.

Crazy Horse-Crazy Horse

Δεν έβρισκα σε ποιο thread να προτείνω αυτόν τον δίσκο μιας και δεν ξέρω αν υπάρχει το αντίστοιχο για space/psychedelic rock…Ο δίσκος είναι από τους πορτογάλους Egyptian Kings και αν δεν κάνω λάθος είναι κυκλοφορία του 2006…Ονομάζεται Almagest και είναι ένα απόλυτο space trip…το άκουγα σε σκοπία ενώ ξημέρωνε και ειλικρινά ένιωθα δέος…φανταστείται σαν να σας έχουν αφήσει να αιωρείστε στην εικόνα του album…εμπειρία!

το θελω και δεν το βρισκω. κανε τη καλη συμ-φορουμιτη.

ωραίο μου ακουγεται το αποπάνω, θα το τσεκάρω.
έχουν και όνομα που μου θυμίζει αστροφυσική στο Μαθηματικό κ έτσι.

Σε Punk/Hardcore υφος της σχολης των Minor Threat,Youth of Today κινουνται οι Champion απο το Seattle.To Promises Kept ειναι το δευτερο full length της μπαντας και το καλυτερο.Δυστυχως εδω και περιπου 3 χρονια εχουν διαλυσει αλλα και παλι αξιζουν μια προσοχη απο τους φανς.

αυτό και μόνο απο το εξώφυλο πρέπει να σπέρνει…θα το τρεκάρω αμέσως…

Now playing: Equilibrium - Dammerung
via FoxyTunes

Dog Fashion Disco - Adultery [2006]

ειναι 2 τα στρατοπεδα. το πρωτο περιεχει τους οπαδους των FNM και λοιπα project του παττον να κραζουν για μιμηση. και το αλλο να συμβιβαζεται στην ιδεα και χωρις κομπλεξισμους να τους αγαπα.
εγω ανηκω στο δευτερο. γιατι; γιατι κι αυτοι εδω ειναι το ιδιο τρελοι(με την οφισιαλ εννοια και οχι με την επιτηδευμενη των soad) εχοντας φανταστικα ρεφρεν, πανεμορφες συνθεσεις, πολλα οργανα και χρωματα και ολ’αυτα με ενα αβαντ-γκαρντ βλεμμα στο χαρκορ!

διαβολικη και η ομοιοτητα με τον μουστακαλη.

Απίστευτη δισκάρα. Πες τα κι εδώ

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4137&page=2&highlight=adultery

Ra Pariah απο Apollo Ra…

Το soundtrack της εξεταστικης πρεπει να ειναι αυτο. :slight_smile:

βσκ μια χαρα σπουδαια τα λετε κι εκει.
αλλα εχει γεμισει ο τοπος αγνωμονες και κλειστα μυαλα, τετοια διαμαντια δεν θα φτασουν ποτε στ’αυτια μερικων και να φτασουν δεν θα καταλαβουν, γιατι ειναι αγνωμονες και κλειστα μυαλα.
οποτε μερικα σαν αυτα τα τοπικς να τα προσεχουμε πιο πολυ και να γραφουμε και κανα λογακι (γιατι το Apollo Ra δεν προκειται να το ακουσω).

ολα των peppers προτεινω εγω ειδικα το by the way…:!:

Ετσι μπραβο! Και ειδικα τα παλια τους Freaky Styley, Red Hot Chili Peppers ( debut ) και Uplift Mofo Party Plan!