Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Όντως, πολύ καλός δίσκος, και πολύ ιδιαίτερος μουσικά. Σκοτεινός και avant-garde, με σκληρά αντρικά αλλά και γυναικεία φωνητικά, δύσκολα βάζεις τους Sleepytime Gorilla Museum σε ταμπέλα.

δε ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα το ειχαμε κανει ριβιου παλαιοτερα.

http://www.rocking.gr/review1340.php

Άσχετο. Θα πάς Arsenal - Sunderland ?

nope.

και ον τόπικ.

Δοκιμάστε το Old world underground από τους Καναδούς Metric…

πωπω δισκαρες και τα 2!!!
αληθεια τι εξωφυλλο ειναι αυτο του cold light of monday???

Wongraven - Fjelltronen
Solo project του Satyr.Απιστευτη ατμοσφαιρα βασισμενο κυριως σε syntesizer.Καμια σχεση με Satyricon καθως ο ηχος ειναι κυριως ambient-folk-darkwave

Πάντως ό,τι άκουσα πρόσφατα στο myspace μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση…

θελω να μου προτεινετε δισκο απο crematory και metal church.

Τους είχα δει πέρσι στο Gagarin, από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει…

Από Metal Church άκου τα The Dark και Blessing In Disguise

ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!

i ride alone, the wasteland that i cross…

ρε, και το πρώτο ρε

ΟΚ, απλά το θεωρώ λίγο κατώτερο από Dark και Blessing

απο metal church θα προτεινα τα τρια πρωτα (metal church, the dark, blessing in desguise) καθως και το hanging in the balance.

απο crematory θα προτεινα το act seven και το illusions…

Από Crematory προτείνω το Believe. Άκου πρώτα αυτό κι αν σ’ αρέσει πας και στα άλλα του Angmar.
Highlights: Caroline, Time for Tears, The Fallen, Endless, Unspoken… Όλα ένα κι ένα.

Aπαραιτητη προϋποθεση για ακροαση των παρακατω δισκων ειναι τα σβηστα φωτα και τα αναμενα κερια.
Δεν εχουν καμια σχεση με μετσαλ και ρουοκ
Ειναι neoclassical φαση με τρελη ατμοσφαιρα και κατα την ταπεινη μου αποψη θεωρω ολη τους τη δισκογραφια εργα τεχνης

Dark Sanctuary - Royaume Mélancolique

Dark Sanctuary - De lumière et d’obscurité

Dark Sanctuary - Les memoires blesees

Τα έψαχνα σαν τρελός για μια περίοδο.Από ότι μου έχουνε πεί θυμίζει folk και μπάντες του στύλ Of womb and maggots-υπάρχει περίπτωση να θυμάμαι λάθος το όνομα-.Που τα βρήκες,μήπως έχει μείνει κανα αντίτυπο?

Αν ενoεις τους Eλληνες Womb of maggots(τωρινοι Innactive Messiah) oχι δεν εχουν καμια σχεση.Δυσκολα τα βρισκεις Ελλαδα.Εγω τα εχω παρει απο εξω εκτος του ενος που το ειχα βρει Σαλονικα σε digipak :smiley:

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: