Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Και αλλο ενα που εμενα μου αρεσει πολυ :stuck_out_tongue:

Hail To England-MANOWAR , The Art Of Navigating By The Stars-SIEGES EVEN, The Focusing Blur-VINTERSORG, Lateralus-TOOL, Hemispheres-RUSH, Train Of Thought-DREAM THEATER, The Fragile Art Of Existence-CONTROL DENIED, A Pleasant Shade Of Grey-FATES WARNING, Emergent-GORDIAN KNOT, Liquid Tension Experiment 2-LIQUID TENSION EXPERIMENT, 10.000 Days-TOOL, Reflections-APOCALYPTICA, Incorporated-GRIP INC., The Perfect Element-PAIN OF SALVATION, A Farewell To Kings-RUSH, The Imaginery Direction Of Time-WINDS, Promised Land-QUEENSRYCHE, A Sense Of Change-SIEGES EVEN, Octavarium-DREAM THEATER, Into Glory Ride-MANOWAR, La Masquarade Infernale-ARCTURUS, Sirius B-THERION, Parallels-FATES WARNING, Temple Of Shadows-ANGRA, Ritual-SHAMAN, The Gathering-TESTAMENT, Toxicity-SYSTEM OF A DOWN, Thorns-THORNS, Christ 0-VANDEN PLAS, Carpathia-THE VISION BLEAK, The Human Equation-AYREON, Nightfall-CANDLEMASS, Focus-CYNIC, Individual Thought Patterns-DEATH, Covenant-MORBID ANGEL, The Inner Circle-EVERGREY, The Director’s Cut-FANTOMAS, Excerpts-FRAGILE VASTNESS, …And Justice For All-METALLICA, This Godless Endeavor-NEVERMORE

είναι αρκετά;;;:stuck_out_tongue:

Με συγχωρεις που θα σε στεναχωρησω αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα
το νοημα του thread.Ειπαμε να προτεινουμε κανα δισκο που να μην τον εχουν
ακουσει αρκετοι.Τα περισσοτερα που εβαλες θεωρουνται κλασικα στν χωρο τους.
Βαλε 1-2 και πες και καμια κουβεντα γιατι ολο αυτο το κατεβατο δυσκολα θα το
διαβασει καποιος.Πες ας πουμε για τους Sieges Even που αν και τους ξερω σαν
ονομα δεν εχω ακουσει κατι απο αυτους.

Eluvium - Copia

Ρε σεις λετε κανα λογακι για τον δισκο που προτεινετε. Τι παιζουν, με τι μοιαζουν κτλ. Αν και τον δισκο που προτεινε ο Stelios86 τον αγοραζω μονο και μονο για το γαματο εξωφυλλο!

Aπό Metal Church δεν ξέρω την τύφλα μου.

Από Crematory, τα Ιllusions, Awake, Revolution που έχω ακούσει τα σπάνε άσχημα.:wink:

όσον αφορά το eluvium στην προηγούμενη σελίδα, πρόκειται για ambient δίσκο, τρομερά χαλαρωτικά ηχοτόπια και σε γενικές γραμμές όμορφος δίσκος, αλλά όχι κάτι τρομερό κατά τη γνώμη μου. νομίζω το “Indoor Swimming At The Space Station” είναι σχετικά εύκολα η αγαπημένη μου σύνθεση και, ναι, το εξώφυλλο είναι υπέροχο και ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του δίσκου. πάντως, δεν έχω ακούσει τα προηγούμενα του τύπου μέχρι στιγμής.

[SIZE=“3”]ERIC SARDINAS - TREAT ME RIGHT[/SIZE]

:bow2: :bow2:

καλα τα λεει ο ChrisP. εμενα π.χ. ενα εξωφυλλο πραγματικα δε μου λεει απολυτως τιποτα αν αυτος που το βαζει βαριεται να μιλησει γι αυτο.:wink:

joe satriani- an anthology

Αυτο ειναι οντως μια ενδιαφερουσα προταση…

Όντως τέλειο εξώφυλλο…

Info εδώ. To Prelude for time feelers τα σπάει!!!

τον ακουω τωρα …απλα αλμπουμ της χρονιας μεχρι στιγμης 8)

το ακουσα μια φορα και το εβγαλα. βασικα μ αρεσουν σχεδον ολα απο behemoth, μ’ αρεσε κι αυτο, αλλα οταν το ακουσα ειπα “πω ρε γμτ, το demigod ηταν καλυτερο”. περιμενα κατι πιο ‘‘μπομπα’’. τεσπα τι να σου πω, θα το ξανακουσω. δισκος χρονιας παντως με τιποτα. τα τρια πρωτα εως τωρα για μενα μαλλον ειναι τα machine head, neurosis και deathspell omega.

εμενα αντιθετα μου αρεσε παρα μα παρα πολυ σαν αλμπουμ. 5 φορες το εχω ακουσει και το εχω βαλει πολυ ψηλα … για μενα τα 3 πρωτα ειναι behemoth . machine head and megadeth …απλα οταν κυκλοφορησει το καινουργιο των primordial η λιστα θα ειναι primordial , behemoth and machine head 8)

Προτείνω δισκογραφία Amon Amarth και ιδιαίτερα τον απίστευτο δίσκο τους With Oden on our side.

Οι Behemoth εχουν καταφερει οταν βγαζουν δισκο να ειναι μεγαλη ειδηση.
Τωρα οσον αφορα το Apostasy ειναι ναι μεν δισκαρα με φοβερα τραγουδια
αλλα μιας και τους ξερω απο τα 2 πρωτα death metal albums τους δεν μου
εκανε καποιο φοβερο κλικ ουτε το Apostasy ουτε το Demigod.
Παντως στις κορυφαιες κυκλοφοριες της χρονιας ειναι ανετα.

Φοβερη μπαντα.Ανεβαινει σιγα σιγα σαν ονομα.
Μαρεσουν ολα τους αν εξαιρεσεις το The Crusher που δεν με εχει ενθουσιασει.
Μεγαλη μου αγαπη απο αυτους το ντεμπουτο τους που το εχω εκθειασει και στο
τοπικ με τις death κυκλοφοριες.

μάλλον μέσα στους αγαπημένους μου δίσκους γενικότερα και μέσα στους 4-5 που έχω ακούσει περισσότερο.