Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

@sylas

:lol: του το χα προτεινει και με κοροιδευε :stuck_out_tongue:

E sylas παιδί μου άστο τότε :stuck_out_tongue:

@vedder:Άσε ρε που ακούς και Tea Party!:stuck_out_tongue:
@manos87:Ευχαριστώ!Θα πάω το απόγευμα Metropolis!

Ειστε γκέι. Ολο το Edges αναφερετε.

Μια χαρα δισκαρος ειναι και τουτο. Ανετα ισαξιο (απλα αλλη φαση).

γαμει και δερνει και τον κοσμο κυριευ(ν)ει!!!

Πωωωωω!Τρέλα οι Tea Party!!
Πιθανότατα το Edges Of Twilight (αυτό το Sister Awake είναι ΕΠΟΣ!) να είναι το καλύτερο τους αλλά και το Interzone Mantras είναι τρομερό, όπως και το ντεμπούτο τους Splendor Solis. Εμένα μου άρεσε πολύ και το ιντάστριαλ αριστούργημά τους, Transmission ενώ και το τελευταίο τους (πριν διαλυθούν) Seven Circles είναι μπόμπα!

Κοινώς οι Tea Party γαμούν και δέρνουν!!!:smiley:

Einsturzende Neubauten - Halber Mensch (1985)

Εκπληκτικος δισκος απο τους τρελαμενους πειραματικους μπλιμπλικαδες απο τη Γερμανια. Αξια τεκνα των (συμπατριωτων τους) Kraftwerk, με το Halber Mensch παραδιδουν ενα κολλαζ ηχων που δημιοργει μια ατμοσφαιρα τρομου και εσωτερικης αναζητησης. Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε οσους γουσταρουν industrial αλλα δεν θελουν απαραιτητα να συνοδευεται και απο metal.

H εκδοση σε CD περιεχει 3 bonus tracks, ενα εκ των οποιων ειναι μι υπεροχη διασκευη στο Sand του Lee Hazlewood…

Trivia: Ο ιδρυτης των ΕΝ, Blixa Bargeld υπηρξε για 20 χρονια συνοδοιπορος του Nick Cave στους Bad Seeds. Α, και ειναι emo! :stuck_out_tongue: :lol:

ρε ήμουν στο τσακ να το αγοράσω πολλές φορές, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή έβλεπα κάτι άλλο που με κερδιζε περισσότερο. Δεν το έχω ακούσει, αλλά είναι στα “all time υπόψιν” χαχαχα!

Τα σπάει αγρίως. Prog rock στα καλύτερά του. Να και ένα song by song από τους ίδιους.

[SPOILER]"Silenced"is a song about those people who are just living to pay for our wealth. The thing is that most of us are slaves to our habits, and so we are used to let people die in order to live our lifes. Repression is not the right answer to the problems we are causing with our way of live.

"Breathe in, Breathe out"deals with the ability of being one with the world. In these moments we feel that we’re far away from a goal that we may will reach in a remote future.

"Where can I go"is about the function of our media. In former times religion was the spiritual and moral guidance. Now mass media is the social helmsman.

"Masters Of War"shows the persons who should be held responsible for a war.This Bob Dylan Song (1963) has become a new dimension in our time.Not only interest of nations, but also brands and economic interests became catalysts for bombing a nation. Who will control the oil fields, rare metal, clean water… The globalized masters of war nowadays are the managers in the executive suites.

"This Is Not A Prog Song"is about the reviewers that don’t even listen to the music that they are reviewing. My favorite one was that german guy who wrote that it was such a pity that especially on “Roses” the german accent destroys the song. Have I ever told Ray? But in fact, I searched for the worst reviews and wrote them together! That’s it! Oh my god, we suck!

"I Watch Myself Sleeping"Maybe this is only the death of a personality and as a new born self you’re looking to your self as you have been.

"Stranger"is a situation of two soldiers standing face to face in a war. In the knowledge that they have to kill each other. One of them suddenly understands that he doesn’t know a thing about his so called enemy: Does he have a family, does he love art or in what does he believe? Of course after this moment of clarity he can’t shoot anymore and so he has to die.

"Talk To The River"is a song about life in 3 parts. The river has one direction and leads into the light of Veda. We tried to create a river in the song that leads you from the beginning part of the song to the final destination: being one with the ocean of time.

"Choose What You Want To Look At"Consumerism is the disease that is caused by our consumer world without limits.I wrote down every advertising slogan I could find. It’s an interesting thing when marketing plays with our emotions and needs without saying anything about the product!Reduced to a demographic group, we are not only attacked by interests of brands. Of course political interests are promoted as well: find the right slogan for wars, taxes or laws! You’ll see everyone is happy.

"Turn Back The Clock"Due to our guilty conscience we always talk about turning back the clock to do things better, but I think this are just words… If we could really turn back the clock, would you think we’ve been able to prevent a single war?[/SPOILER]

Circles Takes The Square-As The Roots Undo (2004)

Progressive-screamo-hardcore.

Κάτι πραγματικά ανανεωτικό, αλλά δεν είναι για όλους… Με δυσκολία είναι για μένα

τα φωνητικα ειναι πολυ ενοχλητικα

αν θυμαμαι καλα ειναι πιτσιρικια
οπωτε περιμενουμε να μεγαλωσουνε λιγακι! :stuck_out_tongue:

Τα φωνητικά είναι screamo. Αλλά από πότε μας εμπόδισαν τα ενοχλητικά -αρχικά- φωνητικά να εκτιμήσουμε ένα δίσκο?:stuck_out_tongue:
¶κου το άλλη μια φορά με προσοχή :wink:

Warning - Watching From A Distance (2006)

Επειδη στο τοπικ με τις Doom Metal κυκλοφοριες μαλλον θα θαφτει το ποσταρω κι εδω.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=349437&postcount=75

λολ. Το συγκεκριμενο ειναι απ’ τα πρωτα πραματα που προτεινα στο τοπικ. Πρεπει να ναι πολυ πισω. Οι τυποι ειναι απλα ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Αλλα γι αυτο γουσταρουμε. Αρρωστια, παρανοια, κτλ.

Καλυτερα τρακς τα Kill The Switch και A Crater To Cough In. Το δευτερο ειναι στα 5 αγαπημεναμ τρακς εβερ, ανεξαρτητως ειδους μουσικης.

Κι ακομα περιμενω το δευτερο full length. Εχουμε βγαλει ριζες…

Pio anomaloi eimaste emeis mou fainetai King…Oso gia fresco diskio, shortly!!! 8)

Μακαρι ρε Daz. Ωρες - ωρες τους λατρευω παθολογικα.:lol:

Καιρο ειχα να ακουσω ενα απο τα αλμπουμ εφηβικες αγαπες!
Ναι το εχω απο το '99 και το εχω ακουσει τοσες φορες που ξερω και την
παραμικρη νοτα.Επρεπε να παω στο πανεπιστημιο για να βρω ατομο που να
του αρεσει.Το αγορασα second hand απο καποιον που το ακουσε μια φορα μονο!

Dark Tranquillity - Projector

Εχουμε να κανουμε με εναν ογκολιθο απο την αρχη μεχρι το τελος.
Εχουν διατηρηθει καποια απο τα γνωστα στοιχεια της μπαντας και απο εκει και
περα του δινουν και καταλαβαινει.Ηλεκτρονικα στοιχεια,καθαρα φωνητικα,δομες
τραγουδιων που δεν μας ειχαν συνηθισει και αλλα τετοια ειχαν το αποτελεσμα το
αλμπουμ να θαφτει απο λιγους και να αποθεωθει απο τους περισσοτερους.
Ουτε ενα αδυναμο τραγουδι,η εμπνευση εχει χτυπησει κοκκινο και μπορει μερικοι
να ξινιζουν επειδη δεν ειναι σαν τα παλαιοτερα αλλα γεγονος ειναι οτι προκειται για
το πιο σκοτεινο,εσωτερικο και προσωπικο αλμπουμ της μπαντας.
Σταματαω εδω γιατι μπορω να μιλαω κανα 3ωρο για το Projector.

Wild Dogs - Reign Of Terror (1987)

US metal στις καλύτερες στιγμές του. Τέτοιες δισκάρες θα πρέπει να διδασκονται σε σεμηναριακά μαθήματα με αντικείμενο “όταν το μεταλ ήταν αλήτικο - πώς να γ@μ@τε και να δέρνετε”. :stuck_out_tongue:
Είμαι λίγο υπερβολικός, το ξέρω αλλά όταν ξύπνησα σήμερα το πρωι ήθελα να ακούσω αυτό το άλμπουμ μετά από χρόνια. Απίστευτες κιθάρες, μελωδικά σόλος, η χροια του τραγουδιστή πολυ ιδιαίτερη (θυμίζει λίγο twisted sister στο πιο τσιριχτό) και γενικά αλητεία και μελωδία μαζί. Στα drums βρίσκεται ο Castronovo που ήταν και drummer στο Ozzmosis.

επειδη μαρεσει και μενα να αποθεωνω αγαπημενα αλμπουμ

εχω να πω οτι ειναι ΔΙΣΚΑΡΟΣ!!!ΔΙΣΚΑΡΑ!!ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ!!!και ολα τα συναφη!!!

η μονη μαλακια που παιχτηκε
ειναι οτι δεν μου κατσε η εκδοση με το μπονους τρακ
παρολο που το προλαβα ντιτζιπακ!!!
γκρρρρρρρρρρ