Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

συμφωνω κι εγω :smiley:

Για οσους ακουτε επικο μεταλ προτεινω wotan carmina barbarica.το επος καλο ειναι και αυτο και εχει και μια μπαλαντα με συμμετοχη ross the boss.φυσικα του jack starr υποθετω τα εχετε ακουσει ολοι οι επικαδες.8)

Iced Earth - Alive In Athens! :respect:

Pyramaze - Immortal και γενικά όλους τους δίσκους των Pyramaze (Melodic Progressive Power Metal).

Orphaned Land - Mabool (Oriental Metal)!

album-αρα…καιρο εχω να τ’ακουσω…φυγαμε για Ocean Land:D

σωστος!!!
τα σολο του δισκου ειναι ολα τα λευτα

ενω ο τραγουδιαρης δινει ρεστα!!!

αγαπαμε us τρελα!!!

thanks ρε μαγκιτη.θα τα τσεκαρω

τρελοί σαπίλες οι nomeansno. τους προσκυνάει ένας φίλος και μ’ ανάγκασε να ακούσω. εγώ, βέβαια, το “All Roads Lead to Ausfahrt” άκουσα, το οποίο ήταν κι αυτό πολύ καλό. έχει και στο γιουτούμπ κάτι φευγάτα λάη βίντεο.

σε άλλα νέα…

Ashbury - Endless Skies

πολύ πολύ πολύ ωραίος δίσκος, γεμάτος αγάπη, ένταση καιι μελωδίες να σκάνε από παντού. το 1983 κυκλοφόρησε, αλλά επανακυκλοφόρησε πέρσι , απότε βρίσκεται εύκολα. διασταύρωση hard rock με southern και λίγο nwobhm. κανένα φίλλερ, τρομερός τραγουδιστής που έχει γράψει σπουδαίες μελωδίες στα φωνητικά και εν τέλει, σίγουρα θα τον έβαζα στους σπουδαιότερους δίσκους της δεκαετίας.

Με την πρωτη ευκαιρια θα εγκρινουμε. Γνωριζουμε & εμπιστευομαστε.:wink:

Τι λες τώρα;;; Ο δίσκος είναι δίσκαρος και ο τραγουδιστής πολύ Ian Anderson.

:bow: :bow:

Φοβερή δισκάρα.

Μια από τις πιο “underrated” μπάντες της ιστορίας του metal που δημιούργησε σχολή είναι οι Mystic Force. Και λέω είναι γιατί το ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!:metal: Εδώ παρουσιάζω το υπερέπος τους “The Eternal Quest” που απλά ζωγραφίζει.

Mortuary Drape-“Into the Drape”

Necrodeath-“Into the Macabre”

Nasum-“Shift”

sorry αν έχουν αναφερθεί ξανά…

το drape το είχα αναφέρει κάποια στιγμή σε άλλο thread, μιας και συμφωνώ ότι πρόκειται περί αριστουργήματος!

για οσους γουσταρουν avant-garde πραγματα…

θα μπορουσαμε να πουμε οτι αυτοι ειναι οι Arcturus της Γαλλιας…

Hate Squad - I.Q. Zero (1995)

[CENTER]

[/CENTER]

H μπάντα που σαππορταρε μαζί με Grip Inc τους Kreator στο Ευρωπαικό τουρ για το Cause For Conflict. Ο δίσκος κινείται σε hardcore / groove / thrash μονοπάτια. Φανταστείτε κάτι ανάμεσα σε Machine Head, Fear Factory και λίγο από την hardcore σκηνή της Νεας Υορκης.Στα σολα τους θρασάρουν ωραία επίσης (ακούστε το υπέροχο Dishonesty πχ και θα θυμηθείτε τον Frank Blackfire! ). Είχε κάνει αρκετα καλή αίσθηση όταν είχε κυκλοφορήσει. Γενικά πολύ κοπάνημα, solid as hell ριφφς, τσατίλα και κάποια ήρεμα σημεία που θυμίζουν μελαγχολία είναι το κερασακι στην τούρτα. Φέτος κυκλοφορήσαν και νέο δίσκο και τους θυμήθηκα.

Ακούστε το και σπάστε τα όλα.

μπααααααα…οι Muse της Γαλλίας θα έλεγα εγώ…:roll:

BELPHEGOR - Lucifer Incestus:bow2: :bow2: :bow2: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :metal: :metal: :metal: απο τα πιο καλα δισκακια της μπαντας και οχι μονο.

Τα σπαει δεοντως! 8)

1)michael bloomfield,al cooper,stefen stills - super session
2)grand funk railroad - pluribus funk
3)ccs - whole lotta love
4)pacific gas & electric - get it on blues
5)budger - one live budger
ακουστε αυτα και βλεπουμε…

εκτός απο τοn δίσκαρο των Grand Funk τα υπόλοιπα δεν ξέρω καν τι καπνό φουμάρουν.