[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]70s blues/hard rock τρίο μπάντα εν έτει 2008:
The Muggs - “On With the Show”[/SIZE][/FONT]
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]70s blues/hard rock τρίο μπάντα εν έτει 2008:
The Muggs - “On With the Show”[/SIZE][/FONT]
1)τρεις μορφες της rock (βλεπε electric flag-blood sweat & tears-buffalo springfield,ενωθηκαν και βγηκε αυτο το αριστουργημα(1972)
3)το group του alexis corner παιζει πασιγνωστα ροκ θεματα με μοναδικο τροπο(1970)
4)αμερικανικο blues rock συγκροτημα με μαυρο τραγουδιστη στο αξεπεραστο ντεμπουτο του (1969)
5)συγροτημα φτιαγμενο απο μελη των yes σε ενα live, ορισμο του progressive.(αν θυμαμαι καλα 1972)
Για οσους γουσταρουν post hardcore.Μπαντα υποδειγμα τοσο σε μουσικη οσο και σε attitude(DIY οσο δε παει).Μακαρι να βγαιναν περισσοτερες τετοιες μπαντες.
Άλλη μία μπάντα που δεν έχω προλάβει να ακούσω, αν και θέλω. Παίζει και ο θεός από τους Minor Threat εκεί νομίζω.
ο Ian macKaye(φωνη/κιθαρα επισης στους embrace,επισης παιδικος φιλος του μεγα henry rollins)το βρηκες.Τσεκαρε το δισκο(αν δεν το χεις ηδη κανει)αξιζει πραγματικα.
:thumbup:
αν κι εγώ έχω φάει κόλλημα με το Red Medicine. Leper, ναι, είναι ο MacKaye μέσα, είναι και το ψυχάκι ο Picciotto κι έχουν κι τρομερό rythm section. σημαντικότατοι και κάφροι με την όχι ξεφτιλισμένη έννοια της λέξης. outlawtorn86, δες οπωσδήποτε το instrument dvd, αν δεν το έχεις δει. low budget, αλλά αριστουργηματικό. έχω την εντύπωση ότι είναι από τα λίγα dvd που έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης.
To εχω δει.Και απλα επιβεβαιωνει ολα τα παραπανω που ανεφερα για αυτη τη τοσο σημαντικη μπαντα.Και το red machine που αναφερεις ειναι εξαιρετικος δισκος.
The Parlor Mob - “And You Were A Crow”, 2008
[…]“With dynamic live sets and slightly askew guitar-rock, it’s no wonder the genre-breaking group from Red Bank, N.J., has earned the adulation of fans and critics alike. With experimental rock songs that add a fresh twist to the classic sounds of the 60s and 70s, the band that formed in early 2004 is set to lead a musical revolution that will capture audiences of all ages.”[…]
Γεια σου ρε Daz…
Περσινή κυκλοφορία από τους Αυστραλούς Alchemist. Δεν μπορώ να τους κατατάξω κάπου μιας και το φάσμα των επιρροών τους είναι πολύ μεγάλο(Ανατολίτικη μουσική, Ηλεκτρονική ψυχεδέλεια κτλ.). Χοντρικά να πω ότι μάλλον ανήκει στο Progressive Metal(δεδομένου ότι δεν κατατάσσεται πουθενά αν και μάλλον με την έννοια που έχει πάρει ο όρος δεν κολλάει με τίποτα) με επιρροές από Killing Joke των 90’s, ψυχεδελίζοντα πλήκτρα που άλλοτε φέρνουν στο μυαλό 70’s(Pink Floyd κυρίως) και άλλοτε σε καθαρή ηλεκτρονική ψυχεδέλεια, παραμορφωμένα φωνητικά(ψιλο μελωδικοDeathίζουν) και κάποια ψήγματα ανατολίτικης μουσικής. Το καλό είναι ότι όλο αυτό δεν ακούγεται σαν αχταρμάς και το τελικό αποτέλεσμα ηχεί εννιαίο, τα πλήκτρα δεν υπάρχουν απλά για να γεμίζουν τον ήχο από δω και από κει και τα πάντα ακούγονται εκεί που πρέπει να είναι. Μου άρεσε πολύ και αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκρότημα είναι Welcome να με ενημερώσει και για παλιότερες δουλειές τους.
Ο Σιγκναλ ισως ειναι πιο καταλληλος να σου προτεινει. Απ οτι θυμαμαι παντως και το προηγουμενο ωραιο ητανε. Προσωπικα ηθελα καιρο να τους τσεκαρω και το κανα με το συγκεκριμενο μονο και μονο επειδη παιζαν στο Χελλφεστ. Εξαιρετικο σε καθε πτυχη τ’, +1 απ τη μεριαμ.
new tab -> google -> download Alchemist - Organasm
& Alchemist - Austral Alien
To Tripsis δεν το εχω ακουσει αλλα τα 2 προηγουμενα του (τα αποπανω αλμπουμ) ειναι φοβερα !
Σου προτεινω να τ’ακουσεις και δεν θα χασεις.Απ’οτι διαβασα το αλμπουμ που λες δεν ειναι και
πολυ διαφορετικο απο τα αλλα 2.
Φχαριστώ αλλά τελικά το Utorrent την έκανε τη δουλειά του και κατέβασα δισκογραφία και θα την ακούσω σιγά σιγά(δισκογραφούν από το 93, τι μαθαίνει κανείς τελικά πίσω πίσω στα γεράματα:lol:).
Εκπληκτική αλμπουμάρα εν έτει 1967. Κλασσικό πλέον και απόλυτα πωρωτικό ακόμα και σήμερα. Πόσο τρελή κομματάρα είναι το White Rabbit;;;
Πάρτε ότι έχεουν βγάλει οι Crimson Glory!!!
Μεγαλη μπανταρα και κριμα που εδω δεν ειναι και τοσο γνωστη σε σχεση με αλλες του ειδους.Ενα δυνατο μιγμα punk,country,rockabilly με στοιχεια απο blues.Αμα σας ψηνει τσεκαρετε τα παραπανω για αρχη.Ισως να φτιαχτει και θρεντ γι αυτους,θα δουμε.
έτσι, δίσκαρος ο από πάνω, τον είχα προτείνει παλιότερα στο alternative thread του έλλανορ:
Οκ, φετινή κυκλοφορία, αλλά για μένα είναι δισκάρα τεραστίων διαστάσεων. Τσεκάρετε το, αξίζει.
Δεν το ειχα δει.Ειναι δισκαρα παντως.
Χαχαχ, το είχα προτείνει και γω το ίδιο άλμπουμ στο ίδιο θρεντ…! Δισκάρα με όλη τη σημασία της λέξης όμως… Σε μεταφέρει όσο ελάχιστα άλμπουμ στο πνεύμα των late-sixties. (μια εποχή που θα ήθελα να είχα ζήσει…).
αν και κάπου είχε ειπωθεί πως “δε θυμάται τα '60ς άλλος παρά εκείνος που δε τα έζησε”…
Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει τόπικ για τους Jefferson Airplane στο φόρουμ… :-s
Einsturzende Neubauten : Alles wieder offen