Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Ε και το Pale Folkore ειναι δισκαρα,πως να το κανουμε,οι τυποι ειναι ΩΡΑΙΟΙ.

Οι Agalloch ειναι το ιδανικο soundtrack για μια πεζοπορια στο Πηλιο ή σε ενα απο τα βουνα
της Πινδου.Μαγευτικη μουσικη!

Project που συμμετεχουν οι Freddy,Hoya(Madball)και μελη απο H20,New Found Glory.Κινουνται στο Hardcore με μελωδικα στοιχεια και καποια rap.Μεχρι στιγμης εχουν μονο το παραπανω και προτεινονται στους φανς των Madball.

Το ακούω τώρα, πολύ καλό πράγματι.

Πέρα του να μας τη λες αγαπητέ θέριε ξέρεις να προτείνεις και καλούς δίσκους:!:

Suicide-Suicide

Το ομωνυμο ντεμπουτο του Electronic/Post Punk(η και No Wave οπως επισης χαρακτηριζονται)ντουετου απο τη Νεα Υορκη(εεεετσι!!!).Ενας αρκετα δυστροπος δισκος που παρ’ολαυτα εχει επηρεασει αρκετο κοσμο(το opening track του δισκου Ghost Rider εχει διασκευαστει κι απο τους R.E.M μεταξυ αλλων).

Οκ ας προτείνω και εγώ κάτι για αρχή…Τώρα δεν ξέρω αν κολλάει με το όλο κλίμα…:-s

Get Well Soon - Rest Now Weary Head!You Will Get Well Soon

Ok λοιπον ειναι μια δισκαρα απο το γερμανικο συγκροτημα Get Well Soon…Οι ιδιοι χαρακτηριζονται σαν Indie / Folk / Country άλλα και οχι μονο αφου εχουν και πιο powerful κομματια…Πολλοι-και αναμεσα τους και εγω- τον θεωρω εναν απο τους δισκους της χρονιας…Απιστευτες μελωδιες και η φωνη του τραγουδιστη ταιριαζει παντου…απο τις μπαλαντες μεχρι τα πιο δυνατα κομματια(και πιο γκοθ θα ελεγα)!

Ριξτε μια ματια στους τιτλους των τραγουδιων

γράψε όμως και δυο λογάκια περί τίνος πρόκειται, δε δαγκώνουμε… :slight_smile:

Ακουσα το κομματι που εχεις στο προφιλ σου κι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ολο ετσι παει;

Ράπια σκληροπυρηνικα λεμε

Δεν ειχα ιδεα οτι θα ηταν μαζι με τους Kreator,αλλα διαβασα το αντιστοιχο θρεντι,και για οσους τους αρεσαν οι Eluveitie και για οσους αρεσει γενικα το Celtic Metal,εχω να προτεινω το ακολουθω δισκακι:

Eluveitie - Spirit (2006)

Καταπληκτικη ατμοσφαιρα,μιξαρισμα μελωδικου death και κελτικης μουσικης,τα παντα ολα λεμε!:DΑκουστε τους,ειναι καταπληκτικοι!:DBtw,τα φωνητικα μιλαμε σαν να ακους τον Stanne,απιστευτη ομοιοτητα!:lol:

Και κανενα λινκακι για τραγουδακια:

Ολο ετσι ειναι.Χτυπα το οπου το βρεις.:slight_smile:

Aπίστευτο εξώφυλλο και απίστευτο cd!
:bow::bow::bow::bow::bow:

edit: γιατί δεν έβαλες και το Limbs?μεγάλη παράλειψη!:smiley:

Πολυ σωστη,εκανα edit:D

E ας προτείνω και γω κάτι, 1ο μου ποστ εδώ.
Δεν θα προτείνω κάτι ψαγμένο, ίσα ίσα πολλοί θα το χετε ακούσει και αγαπήσει. :wink:

To ντεπόυτο της μπάντας από το Burgen, με μέλη από Gorgoroth, Audrey Horne, Manngard.
Heavy - doom, stoner, πολύ groove και hard rock στοιχεία θα τολμούσα να πω, πολύ πιασάρικα κομμάτια, για μένα δεν υστερεί κανένα.
Φωνητικά καθαρά, θυμίζουν Ozzy αρκετά.
Οι κιθάρες για μένα είναι το μεγάλο ατού του album, πολλές riff-άρες.

Ακούστε το Godless Faith.

Καλά δεν είναι κι από τα πιο γνωστά ονόματα οι Sahg ε =P

Το ξέθαψα μετά από πολύ καιρό κι ένιωσα μια αναγκη να το βάλω εδώ.
Progressive metal δίσκος από τα νιάτα μου (χαχα), με αρκετά σημεία καφρίλας και μπουζούκια και παραδοσιακά όργανα μέσα και φυσικά τίγκα στις ανατολικές κλίμακες που ρίχνουν μέσα ένα όμορφα συνυφασμένο πέπλο ατμόσφαιρας. Δυνατές συνθέσεις και concept. Είχα μάθει και τους στίχους απ’ έξω τότε. Αρκετά γνωστή μπάντα πλέον. Κωλοεβραίοι, με κάτι τέτοια κρατάει το τελευταίο κομμάτι του εαυτού μου αντίσταση για να μην τους ξεράσω τελείως πλέον.

SAKIS I? :p:p

το Ι Sahg ειναι μεγαλη δισκαρα, το ΙΙ τα ιδια.

οκ, σοβαρεψου τωρα.

τι θες ρε πουστάκι!

Ε το εχουν ακουσει αρκετοι στο φορουμ.
Το συζηταγαμε πριν καιρο.Και το Ι και το ΙΙ.
Groovy Baby 8)

εχει ξαναποσταριστει λεμε. και εσενα σε θελουμε για καμια ιντελ μπλακια.

Fucktard. Δεν μπορούμε δηλαδή να έχουμε κι εμείς σαν άνθρωποι λίγα λεπτά συγκίνησης και να τα μοιραστούμε. Αν και δεν είναι intelligent αλλά παραμένουν φοβερά, άκου τα Crystallium - Par le Sang, le Feu & le Fer - Baise de la Charogne à l’Ange και Doxa o Revelation (ξεθαμα επίσης την τελευταία βδομάδα). Στο πρώτο επικρατεί μπόλικη κουλαμάρα γενικά αλλά φοβερή έμπνευση και πίστη και συναίσθημα σ’αυτό που κάνουν τα παιδιά και τους αγαπάω πολύ. Το δεύτερο είναι και το τελευταίο τους (δίσκος του 07), όπου κι έχουν ξεφύγει και δεν έχουν καμία επαφή. Νταπα ντουπα μπλακμέταλ και χωσίδια δίκασες και πάμε. Παραμένουν ατμοσφαιρικοί όμως χάρη στις κιθάρες. Πούλο τώρα.