Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

kamelot-karma

δισκάρα. Πάουερ μέταλ,με το μουσικό ιδίωμα των κάμελοτ…πραγματικά το ακούω ολόκληρο χωρίς να προσπεράσω ουτε ένα κομμάτι. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα…:)8)

A Death Fore Every Sin-In a Time Where Hope is Lost

Ιδου και κατι που ξεθαψα απ’τα παλια.Brutal hardcore απ’το Καναδα,αν το πετυχετε πουθενα(σε αυθεντικο χλωμο μιας και αποσυρθηκε)τσεκαρετε το.

http://www.myspace.com/adeath4everysin

[SIZE=“3”]Spirit - Spirit[/SIZE] το ντεμπουτο του συγκροτηματος το 1969 το οποιο περιεχει ενα τραγουδι (Taurus) απ’όπου εμπνευστηκε-αντεγραψε ο Jimmy Page την εισαγωγη του Stairway to heaven!!!8)

Που να ακούσεις το επόμενο…

Kαλά εννοειται και τα επομενα που ακολουθησαν ειναι δισκαρες, ακουγοντας τα κανεις καταλαβαινει ποσο υποτιμημενη ειναι αυτη η μπάντα σε σχεση με αλλες που πουλανε εκατομμυρια δισκους και απο εμπνευση μηδεν!!!

The Family That Plays Together - 1968
Clear - 1969
[SIZE=“2”]Twelve Dreams of Dr. Sardonicus[/SIZE] - 1970 :respect:
απο τους καλυτερους rock δισκους!!!

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε :!:

[SIZE=“4”]SLAUTER XSTROYES[/SIZE]

Αμερικάνικο POWER από τα βάθη των 80’s. Πολύ μπροστά απ’ την εποχή τους. Όταν οι υπόλοιποι ακόμα αντέγραφαν Judas Priest, Iron Maiden και Manowar, εκείνοι έβγαζαν ένα τιτανοτεραστιο “Winterkill” το '85 που ακούγεται λες και βγήκε τέλη '80s/αρχές 90’s! Πολύ τεχνικό παίξιμο (ειδικά ο μπασίστας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 8O), φοβερές ενορχηστρώσεις, μια φωνή (John Stewart) από τις πολύ πολύ λίγες και καθαρά προσωπικό ύφος: ειλικρινά, όποιος έχει ακούσει Slauter Xstroyes δυσκολεύεται πολύ να τους περιγράψει επακριβώς αναφέροντας επιρροές κτλ. Θυμάμαι συζητούσα γι αυτούς με το παλικάρι από το οποίο τους έμαθα και του είπα “το μόνο που θυμίζουν ώρες ώρες είναι τα προσωπικά του Ozzy με τον Randy Rhoads, αλλά μόνο και μόνο λόγω του παιξίματος στην κιθάρα”. Οπότε μου λέει “αλήθεια; εγώ δεν το χω προσέξει καν. Εμένα μόνο λίγο Mercyful Fate μου θυμίζουν”.

Επίσης ανήκουν ΚΑΙ αυτοί στο club των αδικοχαμένων. Έβγαλαν άλλο ένα διαμάντι το '89, το “Free the Beast” και μετά τους έφαγε η μαρμάγκα. :frowning:

Παιδιά όσοι προσκυνάτε αυτή την ΙΕΡΗ μουσική που λέγεται US heavy/power και δεν τους έχετε ακούσει, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και κινήστε γη και ουρανό για να βρείτε τους δίσκους τους, με έμφαση στο “Winterkill”. Δε θα είναι εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο πραγματικά. :slight_smile:

γειά σου ρε μπαμπεφ. προσυπογράφω.

Σιγουρα θα τα εχετε ακουσει πολλοι…αλλα…επιβαλλονται!

Γράκχο αυτοί που πρότεινες πως στο καλό προφέρονται? Ωραίες οι προτάσεις του από πάνω, κι επίσης συνυπογράφω αυτά που έγραψε ο Αngmar για το Judas Christ.

IMMOLATION - CLOSE TO A WORLD BELOW

Για οποιον δεν ξερει,πρωτοκλασσατο death metal.Προτεινεται χωρις δευτερη σκεψη.

Ω ρε μαγκα μου,τι μπομπα ηταν αυτη?Οτι εχω ακουσει πιο κοντα στον ηχο των υπερτεραστιων MERAUDER!

=D>=D>=D>

ναι…ειναι οντως αξια χειροκροτηματος!!:smiley:

οπως και επισης…

:wink:

βιαζει ολη τη σελιδα.

ΣΛΟΤΕΡ ΕΧ-ΣΤΡΟΪΕΣ! :D:D:D:D

Αυτή η μπάντα δε μπορεί να βγάλει κάτι άσχημο.

είναι τα μέλη της ασχημα γι αυτό. :stuck_out_tongue:

Skindred-Roots Rock Riot

Το πιο προσφατο δισκακι των Βρετανων Skindred(Γιασονα για τσεκαρε).Alternative metal με Reggae επιρροες(οι ιδιοι αποκαλουν το στυλ τους Rgga metal)στο παραπανω δισκακι που ακουγεται ευχαριστα απο τους φανς του ειδους.Τσεκαρετε και το πρωτο τους δισκακι Babylon αλλα και τους Dub War,τη πρωτη μπαντα του τραγουδιστη Benji Webbe).

Tις καλησπέρες μου.

Δεν έχω να προτείνω κάτι, δε συνηθίζω να μοιράζομαι γαμάτες μουσικές με αγνώστους.

Απλά θέλω rapidshare links (ή megaupload, ξέρετε), για cds της μπάντας GOD. Νε, του Broadrick. Δεν έχω βρει τίποτα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πείτε μαγαζί στην Αθήνα που να έχει cd τους. Ντάνκε!

SKITSYSTEM - STIGMATA

Λαε του ροκινγκ.γκρ ακου αυτο το δισκο.