Σαμποτάζ:!:
Άσε ρε τους πουλημένους. Τους περίμενα τότε και το είχαν ακυρώσει τελευταία στιγμή το λάηβ στην Κόρινθο~!
To Amorphis ακόμα δεν έχει ληκάρει, αλλά στη Θεσσαλονίκη ο αλόουν το πουλάει κανονικά 2 μέρες πριν κυκλοφορήσει :dunno:
Τα κάνει που και που αυτά ο Μοναξιάρης.
Το ξέρω, έτσι είχα αγοράσει το Insomnium πέρυσι και το Demolition πριν 14 χρόνια
Για το Maiden πάλι, δεν έχει ιδέα πότε θα’ρθει, άντε βγάλε άκρη
Θυμάμαι είχα τσιμπήσει το Dystopia 2-3 μέρες πριν κυκλοφορήσει. Μπορεί και καμιά μέρα παραπάνω. Αισθάνεσαι πραγματικά προνομιούχος με κάτι τέτοια. [emoji2]
Δεν έχω προλάβει ακόμα ρε γαμώτο. Πες τίποτα γιατί το περιμέναμε με αγωνία.
Τελικά λήκαρε το Amorphis.
Το The Four Wise Ones είναι μεγάλη κομματάρα.
Τι ΔΙΣΚΑΡΑ είναι αυτή ρε
Υπάρχει εκεί έξω. Τρέχουμε!
Την διάβασα χθες το βράδυ, έβαλα τον δίσκο να παίζει και όταν τελείωσε αντί να κοιμηθώ πάτησα ξανά το play και σηκώθηκα να διαβάσω reviews και να τσεκάρω ξανά το artwork, απλά εξαιρετική συνέντευξη, ώρες ώρες νόμιζα ότι ήταν ο Gildenlow αυτός που μιλούσε
Λοιπόν, έχω δυο λέξεις για αυτό… Χμ, ίσως τελικά έχω περισσότερες λέξεις.
:")
Θενκ για. Είναι όντως και ωραίος τύπος για συζήτηση και πολύ modest (πολύ περισσότερο από τον Daniel οφείλω να πω). Αλλά παραείναι μερικές φορές…
[B]#Addicted[/B]. Κυριολεκτικά .
*[B]?I wanted to turn into a butterfly, but I couldn?t trust you enough?[/B]
Gazpacho-Molok
\μ/
νεο slayer εκει εξω:)
Ποιος καλός άνθρωπος θα φέρει το καινούριο Riverside; Μέχρι στιγμής μόνο ο Μοναξιάρης το έχει, κλασσικά μόνο σπέσιαλ έκδοση και τιμή που δαγκώνει.
Προφανώς δεν έχεις άλλες επιλογές στη Θεσσαλονίκη, εκτός αν είσαι τυχερός και φέρει κάνα αντίτυπο ο Τζο στη μιούζικλαντ και είσαι ακόμα πιο τυχερός και τον πετύχεις ανοιχτό.
Η άλλη λύση είναι παραγγελία, από Αθήνα ή ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τιμές, εγώ τα έσκασα στον αλόουν
Για παραγγελία από ελληνικά σάιτ ψήνομαι γιατί μόνο για το πήγαινε-έλα Θεσσαλονίκη θέλω ένα 15άρι. Νορημορς, Μεταλ-ερα, Οφφδερεκορντ, Φλόγας, Φλάσμπακ, Μπάουελ, Πάμπλικ τζίφος ακόμα.