Στείλε ένα mail στον Lotus.gr. Τον έχω ικανό να το φέρει, αλλά αν του το ζητήσεις, σίγουρα θα στο φέρει και αν τον ρωτήσεις, παίζει να σε πει και την τιμή που θα έχει.
Οντως το Riverside ακομα δεν εχει ερθει πουθενα
Εξαιρετικό νέο άλμπουμ με τίτλο “Hall of mirrors” από τους Acid Death, μόλις κυκλοφόρησε και διατίθεται από τα γνωστά μεταλλοδισκάδικα και το Public!
Το βίντεοκλιπ για το ομώνυμο τραγούδι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[B][I]Wucan - Sow The Wind[/I][/B]
Αρκετά καλή psych blues rock κυκλοφορία…
Το καινούριο clutch είναι εκείεδώ έξω
το κλείσιμο από το νέο άλμπουμ των Graveyard…
άλλο ένα πολύ καλό άλμπουμ για τους Σουηδούς…!!
πως δεν υπαρχει θεμα για το δισκο ξεχωριστο…πολυ δυνατο το αλμπουμ κλασσικα,πεθαινω με το lady of electric light
[B]Panopticon - Autumn Eternal[/B]
[B]Corrections House - Know How to Carry a Whip[/B]
http://music.mxdwn.com/2015/10/09/news/mxdwn-premiere-corrections-house-releases-new-song-superglued-tooth/
Τσεκάρετε και τους [B]Mutoid Man[/B]
^το [B]Mutoid Man[/B] το έχω ακούσει κι εγώ. Είναι πολυ καλο και ακούγεται μονοκοπανιά. Ούτε κοιλιές ούτε τίποτα.
Είπα να ακούσω τον νέο δίσκο των [B]Hoosiers[/B]. Το μονο που εχω ακουσει απο αυτους ειναι το [I]Worried About Ray[/I] οπως ο περισσοτερος κοσμος και επειδή γενικά δεν ακούγονται δεν είχα καθόλου προσδοκίες. Προς έκπληξή μου ανάμεσα στα αδιάφορα έχει τρία πολύ fun κομμάτια ([I]Up to No Good[/I], [I]The Most Peculiar Day of Your Life[/I], [I]Runs in the Family[/I]) και δύο γλυκούλια ([I]Dancers in the Dark[/I], [I](Don’t Make) Eye Contact[/I]). Μια χαρά.
Επίσης ακούω και τους δύο δίσκους του [B]Ibrahim Maalouf[/B]. Το [I]Kalthoum[/I] και το [I]Red & Black Light[/I]. Το πρώτο μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλά στο δεύτερο υπάρχει το Escape που σίγουρα το ξεχωρίζω. Είναι ο τρίτος και ο τέταρτος jazz δίσκος που μου αρέσει φέτος και έχει στοιχεία από ανατολή. Οι άλλοι δύο ήταν το [I]Mockroot[/I] από [B]Tigran Hamasyan[/B] και το [I]Desert Du Thar[/I] από [B]Quintet Silsila[/B].
Μια γεύση και από τα τρία.
Ibrahim Maalouf - Movement I
Tigran Hamasyan - Kars 1
Quintet Silsila - Safa
Το Corrections House ειναι απο τους δισκους που περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον, καθως το πρωτο τους εσκισε.
Πάρα πολύ καλό το κομμάτι των The Ocean στο σπλιτ με Mono.
οπως και το νεο saxon8)
Για πες και για τα δύο γιατί είναι από τα πιο αναμενόμενά (μου) της χρονιάς.
Ε τι να πω με μια ακρόαση; Το Soulsavers φαίνεται καλό.
Για το Molok από όταν βγήκε η ανακοίνωση ότι κυκλοφορεί φέτος και βγήκε μαζί και το πρώτο τραγούδι έχω την εντύπωση ότι βιάστηκαν. Το 12 και το 14 τους είχα δώσει την πρωτιά στις λίστες μου. Το φετινό δεν νομίζω ότι θα βγει έπος. Κάτι σαν το Missa Atropos (όχι σε ήχο) πρέπει να είναι που πάλι είχε μόνο ένα χρόνο διαφορά από το Tick Tock. Με μία ακρόαση ξαναλέω.
[B]Sievehead - Into the Blue[/B]
εξαιρετικό
I approve. ^^
Πείτε και τι φάση είναι για εμάς που δεν μπορούμε να πατήσουμε το πλέη και το ξεχνάμε μετά.