Νέες κυκλοφορίες 2015

Τριζουν τα κοκκαλα του Quorthon ! Tι dagger ρε μαλακα ! Παρε κανα greataxe εκει περα.
Dagger λεει ο κλεφτοκοτας !

είμαι ακόμα στα πρώτα βήματα χαχαχαχαχ

κοσμά άκου το σοβαρά
θα εκτιμήσεις

Μήπως το dagger θα είναι ΠΕΤΡΙΝΟ, εξού και η αναφορά;

μπορει :stuck_out_tongue: χεχεχε

ναι, αλλά ομολογώ ότι μου ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνω τα φωνητικά ανάμεσα απ τα γυναικεία!

Παρών. Αφού θέλεις ξύλο θα το έχεις βρωμοπάνκη :!:

Λεπόν, άκουσα τα Death March, Riders και Shadows. Γαμήσανε! Αλλά έχω δύο ερωτήσεις:

1. Το πανκ είναι στα υπόλοιπα κομμάτια; Που δεν έχω ακούσει ακόμα;
  2. Αν υποτίθεται ΚΑΙ σ’ αυτά τα τρία, μπορεί κάποιος (με επιχειρήματα) να μου εξηγήσει, πού στον πούτσο τέλος πάντων;

Καλημέρα :slight_smile: Γουστάρω που χει διμιουργηθεί η όποια διαφωνία επ’ αυτού. Στους ρώσσους υπάρχει και ολόκληρο. υπάρχουν ναι πιο “punk” τραγούδια, αν και όλα λίγο πολύ μου το βγάζουν, κύριως στο κιθαριστικό κομμάτι. Επίσης ίσως να φταίει το background των μέλων που προέρχονται από punk / hardcore μπάντες και νόμιζω ότι το ύφος που δίνουν τελικά στο άλμπουμ σύγκλινει προς το πανκ, παρά το μέταλ, παρά την όλη θεματολογία και τα φωνητικά. Αλλωστε το χεβι μεταλ δεν εχει ριζες πανκ? :stuck_out_tongue: όπως και να 'χει γουσταρουμε

Επιτέλους να μαθευτεί λίγο παραπάνω αυτός ο ΔΙΣΚΑΡΟΣ! ΕΥΓΕ!

http://www.rocking.gr/reviews/album/Izah-Sistere/6127/

EE!!
Between the Buried and Me Coma Ecliptic

Βαριόμουν να κάνω topic για να αναλύσουμε για άλλη μια φορά το πόσο σημαντική μπάντα είναι.

Εκεί έξω.

Μια άλλη εκτέλεση του ομώνυμου κομματιού, 3 ακυκλοφόρητα.
Από τις πιο έξυπνες και τραγικά υποτιμημένες μπάντες όλων των εποχών.
Ευκαιρία να τους μάθει και άλλος κόσμος.
Μια μαγευτική τριάδα.

…εντυπωσιακό εξώφυλλο…ενδιαφέρουσα κυκλοφορία:):!:

Το καινούριο Psycho Choke στρημάρει εδώ: https://www.youtube.com/watch?list=PLyQIFtXHLUT6G5EftFS-p86BnX30tnded&v=Z4WlHEEyXLA

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η συνέχεια της μπάντας μετά το σκηνικό που παίχτηκε με τον κιθαρίστα και το όλο ξεκατίνιασμα, αλλά το ομώνυμο, το The Fine Art… και κυρίως το The Raw Art Of Being Idle τα ακούω όλη μέρα. Σε 5 μέρες θα βγάλουν και βιντεοκλίπ.

Επίσης 21/8 καινούριο Wolfheart

και Σεπτέμβρη νέο Amorphis

… και Spock’s Beard και Royal Hunt τέλος αυγουστου. την ίδια μέρα κιόλας

Virgin Steele, Savatage, Luca Turilli’s Rhapsody εκει εξω…προς τη χωρα του Βλαδιμηρου

Έχει 2-3 μέρες που παίζει Night Flight Orchestra. Δισκάρα, όχι βρείτε τα 3 κομμάτια που παλεύονται. Και το καλύτερο στο τέλος! Συγχωρούνται για το εξώφυλλο. :stuck_out_tongue:

Σωστος. Μεγαλος δισκος το Night Flight Orchestra.
Classic\hard rock σε μονδερνα συσκευασια.
Εξαιρετικα τραγουδια,ωραιες μελωδιες και φωνητικα.
Οτι πρεπει για καλοκαιρακι

Στάλθηκε από το LG-H340n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγάλο σοκ ο δίσκος.

ο bill ward έβγαλε ένα ωραίο δισκακι που δεν έχει σχέση με sabbath, αλλά σε αρκετά σημεία εχει με…bowie! μου άρεσε αρκετά.
*στο First Day Back αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να κλέψει κάποιος τον bowie :stuck_out_tongue:

Νέο Rover
Let It Glow