νομιζω οτι ειναι το 1ο τους αλμπουμ μετα την επανασυνδεση που μου αρεσει τοσο!
Νεο Deathhammer στους ρωσους…
Το νέο Prurient στριμάρει ολόκληρο στο Pitchfork: http://pitchfork.com/features/show-no-mercy/9641-every-noise-at-once-the-obsessive-art-of-prurients-dominick-fernow/
Κατάνυξη και διαλογισμός τις επόμενες μέρες.
Προς όλους τους ερωτιάριδες (FATES γι’ αυτό και ερωτιάριδες): Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να επανακυκλοφορήσει το “A Pleasant Shade of Grey” σε επετειακή έκδοση με επιπλέον ηχητικό υλικό από τη μπάντα (δεν γνωρίζω αν πρόκειται είτε για live εκτελέσεις, είτε για demo, είτε κάτι άλλο…), αλλά και επιπλέον εικαστικό υλικό από τον mastermind τους Ιωάννη.
Αυτά από τον ίδιο τον Ιωάννη. Αν και υπάρχει στη δισκοθήκη, είμαι πολύ περίεργος να δω αυτή την έκδοση. Να ευχηθώ live (στη Θεσσαλονίκη) παίζοντας όλον το δίσκο και στο καπάκι Arch επί σκηνής για το “Awaken the Guardian”; Πιο πιθανόν είναι να μας δώσει η Ευρώπη όσα χρήματα της ζητήσουμε.
Όπως και να 'χει, Αμήν.
Πιο black metal αυτή τη φορά ή ιδέα μου επειδή δεν έχω ακούσει τα αμέσως προηγούμενα; Γούσταρα, αλλά όχι ακριβώς ό,τι περίμενα.
Πρέπει να τ’ ακούσω αυτό το τελευταίο για να σου πω με σιγουριά βέβαια (αυτή την περίοδο έχει μόνο Arcturus), αλλά εξαρτάται και απ’ το πού ακριβώς τους έχεις αφήσει. Γενικά από τρίτο δίσκο και μετά έχουν κάνει μεγάλη blackmetal στροφή, και ενώ στα δύο πρώτα ήταν (χονδρικά) Twilight-meets-Blood on Ice-meets-Nordland, στα επόμενα ήταν μάλλον Blood Fire Death-meets-Hammerheart ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Του έριξα μια ακρόαση στα πεταχτά στο δρόμο. Θέλω δουλειά ακόμα, έχει προοπτικές για μια από τις καλύτερες στιγμές του.
Αλλά αυτό το Dragonflies To Sew You Up είναι ακαριαίος έρωτας, ακούστε όλοι κλπκλπκλπ. Όχι ότι θα αρέσει στους περισσότερους αλλά πρέπει να μοιραστούμε την αγάπη.
Νομίστερ χώνεις άφοβα.
Στο υπέροχο “Gastrike” του 2012 το γύρισαν σε αυτό το ύφος, δεν έχω ακούσει το αμέσως επόμενο για να ξέρω αν το διατήρησαν.
Το διατήρησαν σου λέω αφού
f m l
Αφου ειναι πια και επισημη κυκλοφορια, μαγικο LP απο τους Brian Jonestown Massacre, με τον Anton να φτιαχνει το soundtrack μιας υποθετικης nouvelle vague ταινιας.
Musique de film imagine - brian jonestown massacre
To Leprous είναι εκεί έξω.
2 ακροάσεις χθες το βράδυ με ακουστικά χωρίς να κάνω κάτι άλλο, και ολη μέρα σήμερα. ήδη έχω προσκυνήσει. εχω την εντύπωση οτι σε σημεία έχει δοθεί λίγο έδαφος παραπάνω στο Solberg να φανεί, πράγμα που δεν με χαλάει καθόλου.
το slave ρε γαμώτο…
και το μπόνους κομμάτι ωραίο. για το εξώφυλλο δεν λέμε…
νέο symphony x :bye:
Πολύ κακό ρεφραίν :-k
το My Sleeping Karma είναι εκεί έξω.
fter spending the last 4 months in the studio, working on it non-stop, Berlin, Germany-based classic rock overlords KADAVAR have finalized the production process of their brand new album. T[B]he third KADAVAR album will be entitled »Berlin«[/B] and is slated for an August 21, 2015 release.
Σεπτέμβριο θα 'χουμε και Beirut. Το προηγούμενο δεν μου άρεσε τόσο και από το νέο τραγούδι φαίνεται ότι μάλλον ακολουθούν το ίδιο ύφος.

[B]αποψάρα για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς:[/B]
[B]http://www.rocking.gr/reviews/album/Black-Tower-The-Secret-Fire/6113/[/B]
οι φαν της επικής μουσικής ξεσηκωθείτε