Νέες κυκλοφορίες 2015

Eχει leakαρει και το FNM

Γιατί έτσι ρε ξτν, δεν στο 'χα. Προσπάθησέ το.

ας (με) νιώσει κάποιος. ακούω τον δίσκο απο το μεσημέρι και δεν μπορώ να σταματήσω. μετά την περσινή δισκαρα, ακόμη μια για την emma

[B][I][U]skin[/U][/I][/B]

Καινούριο Ereb Altor εκεί έξω.

Να δώσει ο Odin να συνεχίσει το σερί [-o<

Μια με Chelsea, μια με Emma, ποσο πιο χαρουμενους θα μας κανει αποψε το φορουμ πια;

Δεν έχω σχηματίσει γνώμη για τα υπόλοιπα κομμάτια, αλλά:

\m/

Ναι, κι εγώ όταν το άκουσα τις προάλλες ήπια ένα κρανίο στην υγειά τους, είναι η epicness που περιμένουμε από Ereb, ο Tomas εκεί ψηλά στη Βαλχάλλα τους καμαρώνει και όλα τα υπόλοιπα.

ποια ειναι η emma;

crimson, ο JTN δε διαβαζει ουτε ακουει τι ποσταρεις (παραπανω)!
:stuck_out_tongue:

κανένας δεν το κάνει. έχω συνηθίσει από τις αδικίες της ζωής :frowning:

Eγώ γιε μου, εγώ σε διαβάζω…και σε προσέχω

Τι έλεγες;

crimson, ηταν πολυ ωραιο το skin. Οποιος δεν πατησε το λινκ να το ακουσει, αυτος εχασε.

Εγώ που πρώτα το άκουσα τυχαία στο SoundCloud, μετά το τραγούδι της Τσέλσι, και μετά εδώ, δεν πιάνομαι μάλλον. :Ρ

ανέλπιστα καλό το faith no more ε?

έλεγα να ακούσετε το νεο europe. :stuck_out_tongue:

κατά τα άλλα κάπου βαρέθηκα με το νεο arena και το έκλεισα :oops: θα το ξαναπιάσω πάντως.

rishloo κλασικά συνεχίζει να έχει την πρωτιά για φέτος. και το νεο Royal Thunder ακούγεται πολύ καλό απλά περιμένω να “κάτσει” λίγο να δω τι θα μείνει.

Ε να…για αυτό είσαι γιος μου…

Το νέο Arena ακούω κι εγώ τώρα (κυρίως στο δρόμο, γιατί πουθενά αλλού δεν μπορώ αυτόν τον καιρό) και είμαι στο ξανάπιασμα…το είχα αφήσει για κάμποσο και τώρα με κερδίζει φορά με τη φορά…

χεχε. ωραία. θα το ξαναπιάσω και γω εννοείται, αλλά πραγματικά ένιωσα μια κούραση και το παράτησα. ελπίζω να φταίω εγώ.

Αrena, δεν είναι σαν το προηγούμενο (για μένα, μέσα στα 2-3 κορυφαία τους), αλλά είναι πολύ καλό…

…και για να δεις ότι σε προσέχω (τι έλεγες;), τώρα ακούω το Europe…

Και edit, για να πω, ότι έχω φτάσει στη μέση και το σαγονάκι έχει ακουμπήσει πάτωμα…

πατέρα…με κάνεις ευτυχισμένο.
ρε είναι πολύ καλό το αλμπουμακι! και χιτακια, και Purple μέσα, και σε κλασικό ύφος κομμάτια, και το slow κομμάτι προς το τέλος, και τα πάντα όλα.

[B]edit[/B]. ακόμη και το Days of Rock n Roll που δεν μου ειχε κάτσει καλά, τώρα το λατρεύω. το βγάλαν και σε βιντεο.

*ήθελα να κράξω αυτόν που έκανε την κριτική εδω σε φάση πειράγματος, αλλά κρατήθηκα