Δεν εχει βγει ολο καπου ακομα, ετσι;;;
Μονο τα Demon Tonight και Cold Eyes εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου.
Δεν εχει βγει ολο καπου ακομα, ετσι;;;
Μονο τα Demon Tonight και Cold Eyes εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου.
[B]Freedom Hawk - Into Your Mind[/B]
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! BTBAM
Όχι, όχι, απλά χάρηκα και το 'γραψα.
Επίσης νέο projekt με μέλη από Amebix, Voivod και Misery. Ένα κομμάτι που έχει στο Youtube δε μου είπε τίποτα.
το tau cross το κομμάτι μετά την τρίτη ακροάση με ενθουσιάσε, δώσε ακούσματα λέπερ
Eλα μωρη μπανταρα
Πετάγομαι σαν την τσουτσού για να πω πως αυτό είναι δισκάρα. Κλίκαρα τυχαία πάνω του και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχουν άλλες κυκλοφορίες; Δώκετε ίνφο γενικά.
http://www.terriblefeelings.com/p/releases.html
αν και έχω μείνει στα 3 φανταστικά εφτάρια που έχουν (tied up,blank heads,impendng doom)
κάτι καλό παίζει και στο νέο lp.
Ειπαμε καποιοι (δεν ξερω γιατι :p) να προτιματε τα 7αρια, αλλα το να μην αναφερεις το Shadows LP αγγιζει τα ορια της προπαγανδας.
χαχαχ μωρε μ αυτά φλώρεψα για αυτό τα έχω τόσο ψηλά.το shadows δεν έχει ανάγκη,αρέσει σε άπαντες:p
σαγονια στο πατωμα με το νεο terrible feelings
χωρίς να είναι κακό, ακόμα δεν μου έχει προκαλέσει την καύλα των 7αριών και εννοείται το απόλυτο ΣΟΚ του shadows. είδωμεν…
[I][U]Anekdoten ? Until All The Ghosts Are Gone[/U][/I]
[I][U]Goatsnake - Black Age Blues[/U][/I]
https://soundcloud.com/earsplit/goatsnake-elevated-man
[I][U]Weedeater - Goliathan[/U][/I]
…αναμένω Weedeater…αν και δεν είμαι φαν του ήχου, άκουσα πρόσφατα πράμματα από δαύτους και μου άρεσαν:):!:
[B][I][U]Corrupted - Loss EP[/U][/I][/B]
Long awaited, the first creation from CORRUPTED in four years centers on the theme of Medusa. As told in Greek mythology, punishment was meted out on a beautiful woman who dared to utter, “I am more beautiful than God”; she slowly became a beast as her hair turned to snakes, strand by strand. If a person looked Medusa in the eye, they would turn to stone, a curse that could only be broken if she was beheaded. When this severance occurred, the birth of a terrible, two-headed beast known as Amphisbaena, the Mother of Ants, began from the blood dripping from Medusa’s head…the gods’ punishment continued upon mankind for their blasphemous acts, and an unstoppable chaos began. It is this chaos which we are still living out, in our own time.
This new release ushers in the vocals of Mother SII, whose voice creates a swirling chaos of hatred and malice, only to explode in a what can be called apocalyptic witch doom. In this song, together with CORRUPTED, she creates a never-before-seen, all-encompassing dark energy that devours all it touches. (Released by Crust War, 2015)
εξώφυλλο αντιγραφή αμένρα
Νέο Leprous
Βγήκε και το νέο [B]Alabama Shakes[/B]. Από τα singles φαινόταν μια αλλαγή. Για να δούμε.
Μου άρεσε το νέο [B]Manyfingers[/B].
Δεν μ’ άρεσε το νέο της [B]Laura Marling[/B]. Λατρεύω τους δύο πρώτους δίσκους της. Μου άρεσαν οι επόμενοι δύο αλλά ξεκάθαρα δεν μου αρέσει πλέον το ύφος της.
Μέχρι και τώρα κρατάει το άλμπουμ του [B]Will Butler[/B] μέσα μου παρότι πότε δεν μπόρεσα να ακούσω Arcade Fire. Εντάξει δεν προσπάθησα κι ιδιαίτερα.