Είστε πραγματικά ευχαριστημένοι από αυτό που σπουδάζετε / επαγγέλεστε

Τώρα με τον Σεπτέμβρη θα μπω στο 3ο έτος Μαθηματικό του ΑΠΘ.

Ευτυχώς έγραψα Μαθηματικά χάλια και δεν πέρασα Πολυτεχνείο που ήθελα.
Κατάλαβα ότι αυτή είναι η σχολή που μαρέσει.
Αυτή μου ταιριάζει.
Μου αρέσουν τα μαθήματα πολύ.
Αν εξαιρέσουμε αυτά που σχετίζονται με υπολογιστές , τα εργαστήρια , προγραμματισμούς κλπ που τα απεχθάνομαι[-X
Δεν λέω , αυτά έιναι το μέλλον, αλλά απλά δεν με συγκινούν.
Στα συν ότι έχω πολύ καλή παρέα εκεί και γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα.
Δυστυχώς όμως με κάποιες εξαιρέσεις (εξαιρετικές κιόλας) δεν έχουμε και τρομερό και ενδιαφέρον γυνακείο πληθυσμό.:frowning:
Πλάκα κάνω:p :stuck_out_tongue:

Το μέλλον δεν με αγχώνει τόσο.
Οκ, όλοι θέλουν μεταπτυχιακό αλλά πλέον είναι περιζήτητα αυτά.

Δεν με απασχολεί όμως.
Κοιτάω να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα και δεν μαρέσει άλλοι συμφοιτητές μου που βλέπουν το πράμα τελείως επαγγελματικά.
Πχ κοιτούν τι μεταπτυχιακά θα κάνουν , θα πάνε να σπουδάσουν έξω , Αμερική κλπ…

Κοιτάω το παρόν.
Για το τι μέλει γένεσθαι “only time will tell” όπως λέει το Legacy…8)

έλα ρε μελλοντικέ συνάλδεφε! δεν το είχα πάρει πρέφα ότι είσαι στο μαθηματικό. Εύχομαι καλή συνέχεια, και όσο για το τι θα κάνεις μετά το Μαθηματικό έχεις καιρό να το σκεφτείς.

Μεγσί:)
Εσύ με την στατιστική πρέπει να ασχολείσαι αν έχω καταλάβει καλά ε?

ναι ναι, καλά έχεις καταλάβει. Μιας και είπες για το μετά, εγώ όταν ήμουν στο Μαθηματικό, μέχρι τις αρχές του 4ου έτους ούτε που είχα σκεφτεί για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, απλά κοίταγα να μου αρέσει αυτό που έκανα μέχρι εκεινή την στιγμή, οπότε νομίζω ότι καλά το σκέφτεσαι από αυτά που είπες. Βλέπεις στην πορεία. Ε όσο για το γυναικείο φύλο στην συγκεκριμένη σχολή υπάρχει πρόβλημα όντως, αλλά εμείς στην Πάτρα είχαμε το παιδαγωγικό που ερχόταν και έκανε μαθήαμτα στα κτίρια μας και σωνόταν η κατάσταση. :lol:

Καλά νταξ εδώόλα μαζί είναι τα κτίρια οπότε βλέπεις όσες θες8) :smiley:

Ενιγουέι…Βλέπουμε…

Πάντως μην βαρέσεις η στατιστική δεν είναι η μεγαλύτερη συμπάθειά μου…Όχι ότι την μισώ , αλλά είμαι της άλγεβρας περισσότερο

Σπουδαιος λογος οχι μονο να σε βαρεσει, να σε σαπισει στο ξυλο:p

χιλιες φορες αρχαια…
πρεπει να στρωθω να ουμε γιατι με βλεπω αιωνιο σερβιτορο…