Οδοντιατρικη; Παντα πιστευα οτι ειναι το πιο βαρετο κεφαλαιο της ιατρικης :Ρ
Θελει διαβασμα.
Αν κι ενταξει σε μια βδομαδα αλλαζουν τα επαγγελματα που επιλεγει για το μελλον κανεις.
Ειμαι ολμοστ 17 και και καθησα να σκεφτω τι θελω να κανω και θα πω ενα ακουτε τους γονεις σας που σας λενε να διαβαζετε εγω σαν μαλακας δεν τους ακουγα και ππολυ φοβαμαι οτι οσο και να διαβασω σε ενα χρονο δεν θα περασω σε 2-3 σχολες που μα ρεσουν πολυ και δυστηχως με βλεπω να συμβιβαζομαι με τουριστικες επιχειρησεις και δεν θελω ρε πουστη μου αλλα μετα θα χω σιγουρη δουλεια αλλα δεν μα ρεσει να ουμε…θα θελα διαφημιστης παντειο αλλα εχει 16000+ μορια αλλα αυτο που θα θελα περισσσοτερο ειναι ψυχολογια η νομικη…πφφφ ονειρα…
τεσπα ξερει κανεις που μπορω να βρω τις περσινες βασεις?
Τίποτα δεν έχει κριθεί. Αν στρώσεις (-ετε) κώλο στη Γ όλα γίνονται:wink: Υπομονή και πρόγραμμα θέλει.
λογικα στο σχολειο σου θα τις εχουν…
ουτε καν
και γαμω τα σχολεια :roll:
Τις εχω εγω αν θες πες για ποια σχολη ενδιαφερεσαι να σου πω
ενα απο τα καλυτερα δημοσια
1 παπαγου αλλα νταξει τις βασεις δεν τις εχει
εγω πτυχιακη διαιτολογιας τελειωνω τωρα και μπαινω στρατο.πιστευω θα βρω δουλεια ανετα.μολις βολευτω θα παω να σπουδασω αυτα που πραγματικα θελω.δηλαδη θεολογια,κοινονιολογια,ιστορια αρχαιολογια,ψυχολογια,φιλοσοφια.οχι ολα μαζι βεβαια.οσο ζω θα σπουδαζω δουλευοντας παραλληλα και αν τα καταφερνω καλος αλλιως με βιβλια ατομικα σπιτι:-s
τουριστικες επηχειρησεις σε οποιαδηποτε περιοχη γιατι ειμαι τριτεκνος και ερχομαι αθηνα και διαφημιστης(παντειο)
.αμα μπορεις κοιταξε τις
Θα δούμε απο του χρόνου:wink:
θενχ μαν.
παρατηρησα μεγαλη ανοδο ελπιζω να μην ανεβουν και του χρονου τοσο
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ. 11614
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ. 11192
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ. 10985
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΠΕΤΣΕΣ) ΗΜ. 10656
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ. 10575
Αυτα βρηκα για το διαφημιστης που λες πως ακριβως λεγεται το τμημα αυτο?
δεν ξερω πως ακριβως λεγεται αλλα νατξει ιτσ οκ 8ενχ για τις ινφος…
οι βασεις ειναι της πλακας απλα μια τελευταια ερωτηση ποια πεδια οδηγουν στην σχολη ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ?
Απο το πεμπτο πεδιο πας.
αχ τι ωραια θεωρητικη παω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παω 5 πεδιο που συνεπαγεται με μαθηματικα(απο σο ξερω).
Δεν μπορεις μαθηματικα και μπορεις αρχαια?Οι σχολες που θες παντως καμια σχεση με θεωρητικη
μα την μπαναγία ας βαλσαμωθεί ο πρώτος ευχαριστημένος τοπογράφος
Απο τωρα εχουμε στρωθει μανα μ … Ενα θα πω ‘’ ΚΑΘΟΛΟΥ ελευθερος χρονος ‘’ μαμω πια ! Εχουμε στοχους για να παλεψουμε όμως !8)