Αθλητική επικαιρότητα

νπ

Από τα πιο επικίνδυνα όλων είναι κατ’ εμέ το ψέμα της κυβέρνησης πως ο στόχος της αμφιλεγόμενης απόφασης είναι η εθνική συνοχή. Λες και θα είναι εθνοπροδότες οι πολίτες που διαφωνούν και θα εφαρμόσουν το δικαίωμα τους σε δημόσια κριτική προς την κυβέρνηση. Είναι το παραμύθι της νέας κυβέρνησης: αν μας αυτολογοκρίνουμε και δεν υποδείξουμε τα κακώς κείμενα, τότε μαγικά θα μας φέρουν στην προ-κρίσης εποχή ο Άδωνης, ο Βορίδη, ο Καραμανλής Junior, η Κεραμέως, κ.α… Ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής για να μείνουν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη στο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να σκεφτούν αυτά τα τζιμάνια. Τα Σπορ του Βορρά θα έχουν 20 σοβαρότερα επιχειρήματα αύριο.

1 Like

3 Likes

Ρε σεις παντως μεγαλυτερη Επιθεωρηση απο την ελληνικο Πρωταθλημα δεν υπαρχει, ειδικα αν το βλεπεις αποστασιοποιημενα σαν τριτος (ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ), τι μαλακιες λενε, εχουμε το καλυτερο Πρωταθλημα του πλανητη.

7 Likes

Ρε δεν υπάρχει αυτό που ζούμε, για ακόμα μια φορά.

Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού κ.ο.κ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας βγήκε και μίλησε και ασχολήθηκε (!!!) με τον υποβιβασμό μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Και έδρασε ακαριαία νομοθετικά για να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο!!!

Όσες φορές και να διαβάζω αυτήν την πρόταση μου φαίνεται αδιανόητο.

Και το τελικό αδιανόητο για μένα είναι το εξής:

Ο Μητσοτάκης με τρία μυστικά τηλέφωνα θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει ότι στην έφεση της υπόθεσης ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε και δεν θα υποβιβαζόταν.

Αλλά όχι. Προτίμησε να απευθυνθεί από το βήμα της Βουλής της χώρας μας και να βγάλει νόμο σε μερικές ώρες για να αποτρέψει ενδεχόμενο υποβιβασμού.

7 Likes

Έχουν ξαναγίνει παρόμοια πράγματα για την… ιστορική ομάδα του παοκ, δεν έχει να κάνει με τον Σαββίδη δηλαδή. Μιλάμε για κυβερνήσεις υποτακτικών εδώ και δεκαετίες. Εδώ πραγματικά κολλάει το “μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος”

2 Likes

Επιθεώρηση δεν είναι μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι όλη η χώρα. Η σουπερλιγδα απλα είναι ενα απο τα πολλά πράγματα που μας θυμίζουν το ποσό μα πόσο μπουρδελο είναι αυτή η κωλοχωρα.

6 Likes

Κάπου εδώ να πεταχτώ και να πώ ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε φάρμακα αυτή την περίοδο, αλλα αυτό που πραγματικά μας απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο.

7 Likes

Και τα περισσότερα κόμματα της Βουλής θα απέχουν της ψηφοφορίας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας λένε, αλλά τους βολεύει αρκετά αφού αποφεύγουν το να πάρουν θέση και το να χαλάσουν τις καρδιές ποδοσφαιρόφιλων ψηφοφόρων :joy: Σαν ερασιτέχνης την πάτησε ο Μητσοτάκης (που νομίζω δεν πρέπει και να βλέπει μπάλα)

3 Likes

Εντωμεταξύ η επιχειρηματολογία κάποιων γάβρων ραδιοφωνικών δημοσιογράφων με ξεπερνάει και μου θυμίζει λεκτικές διαμάχες συμμαθητών Γυμνασίου περί καλύτερης μέταλ μπάντας.

Λέει ένας, ναι αλλά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 4-1 οπότε και οι 2 διορισμένοι του Αυγενάκη να λείπανε 2-1 θα έληγε. Αλήθεια;

Τον ρωτάει ο αεκτζής δημοσιογράφος, και γιατί να μην έληγε 2-3 (υπενθυμίζοντάς του πως είναι 5μελής κι όχι 3μελής η επιτροπή) και του απαντάει, τώρα μιλάς υποθετικά :rofl:

Μια, τουλάχιστον, διασκεδαστική ιστορία

9 Likes

Πέρα του τί λέει ο κάθε γαύρος ή αεκτσής δημοσιογράφος, ας διαβάσουμε τί λέει και ένα μέλος της επιτροπής. Γιατί το αφήγημα είναι ότι βάλανε βαλτούς στην ΕΕΑ για να καταδικάσουν τον αθώο παοκ, αλλά μάλλον κάπου πάσχει.

Δεν έχω διαβάσει παρα 2-3 σχόλια, και κακώς μπαίνω σε αθλητικό θρεντ. Απλά επειδή θυμάμαι τη φάση, όταν γράφανε κάποιοι εδώ μέσα gayρος και gayρος τρέχανε χρήστες και κλαιγοντουσαν στους mods και πέφτανε σβησιματα και μπαν για μήνες. Αυτά τα θυμάμαι στάνταρ. Τώρα λένε μπαουγκ και δεν τρέχει τπτ

1 Like

Ψηφιστηκε η τροποποιηση. Γελαει ο κοσμος. Αλλος ενας τροπος να μπορεις να αλλοιωνεις αυτο το πρωταθλημα του κωλου. Απλα μπορει να χανεις κ κανα βαθμο.

Καλα εδω βγηκε εκπροσωπος κυβερνησης, βλεπε Αυγενακης, και δηλωσε οτι δεν μπορει να εφαρμοζονται τετοιοι νομοι εναντιων των ισχυρων συλλογων. Η μονη χωρα που μπορει καποιος ετσι επισημα να δηλωνει οτι οι ισχυροι ειναι στην ατιμωρησια

6 Likes

Βλεπει, βλεπει.

8 Likes

^ τον πετσοκοψε και ο χατζηνικος στη ‘’ συνεντευξη’’ αλλιώς θα έλεγε ότι υποστηρίζει εθνική ελλαδος

τελικά ακόμα επίκαιρο

3 Likes

Εδω ειναι ολο το ζουμι, το οτι προσπαθουν να φανουν αρεστοι στους οπαδους των μεν η των δε με την Σολωμοντεια (γελανε και οι πετρες) λυση που βρηκανε, γι’αυτο βγηκε και το εξηγγειλε, με εντολη Κουλη κτλ…

Το μονο που καταφερε εντωμεταξυ ειναι να τον βριζουν ΟΛΟΙ. Μην σου πω οτι εδω στοιχειωθετειται και ενας ομορφος αποκλεισμος απο την ΟΥΕΦΑ λογω παρεμβασης στο αυτοδιοικητο, εκει ειναι που δεν θα μου μεινει αντερο πραγματικα.

4 Likes

Καθόλου απίθανο…

1 Like

@morgoth και @shadowking69, εγώ δεν έχω καταλάβει το πως μπορεί να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο για να έρθει τιμωρία. Μόνο η Βουλή ψηφίζει νόμους και όχι η ΕΠΟ ή η Superleague. Επομένως η αλλαγή του νόμου σίγουρα δεν είναι νέα παρέμβαση αλλά τροποποίηση υπάρχουσας. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, θυμάμαι πως οι κανόνες πρωταθλήματος άλλαξαν το καλοκαίρι κι έκαναν επιτρεπτή την πολυϊδιοκτησία. Το αυτοδιοικούμενο ποδόσφαιρο αποφάσισε να επιτρέψει την πολυϊδιοκτησία, η οποία όμως απαγορευόταν εδώ και 20 χρόνια και με νόμο. Ο νόμος μέχρι χθες έλεγε: απαγορεύεται το “Χ” και το “Υ”, όμως το αυτοδιοικούμενο ποδόσφαιρο αποφάσισε το καλοκαίρι πως απαγορεύεται μόνο το “Υ.” Τώρα ο νόμος επίσης λέει πως απαγορεύεται μόνο το “Υ.” Παράλογο; 100%. Αλλά αν πάτε στους κανόνες της ΕΠΟ θα δειτε πως η παράγραφος για πολυιδιοκτησία έχει διαγραφεί.

Επομένως και εάν κι εφόσον τα έχω καταλάβει σωστά,

τότε ο ΠΑΟΚ κατάφερε το καλοκαίρι να προστατεύσει τον εαυτό του από την πολυιδιοκτησία της Ξάνθης. Εκεί παίχτηκε το παιχνίδι, όταν οι ενώσεις υπέγραψαν τους νέους κανόνες πρωταθλήματος. Όπως λέω χρόνια τώρα δικαιολογώντας εμφανώς άνισες διαιτησίες υπέρ της ομάδας μου, το ευ αγωνίζεσθαι στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν επιβάλλεται από νόμους. Αν εγώ δεν παίζω δίκαια στη Monopoly, δε θα μπει αυτόκλητα ο εισαγγελέας σπίτι μου. Πόσο δε αν εγώ έχω ήδη συμφωνήσει να παίζω μαζί σας Monopoly, αλλά εγώ να παίζω δύο φορές όταν έρχεται η σειρά μου. Δεν είναι θέμα του κράτους να με τιμωρήσει γιατί εγώ και οι υπόλοιποι παίζουμε το παιχνίδι όπως μας αρέσει και συμφωνήσαμε. Όμοια και οι διοργανώσεις της ΕΠΟ παίζονται όπως αποφάσισαν οι ενώσεις και με τους διαιτητές που οι ενώσεις επιλέγουν και με το VAR που δουλεύει όταν βολεύει τον ΠΑΟΚ ή με τον Κατσουράνη μονίμως offside. Με λίγα λόγια, δεν είναι δουλειά του κράτους να κόβεται το καρπούζι στη μέση. Δουλειά του κράτους είναι να κόβεται το καρπούζι όπως συμφωνήθηκε από όσους θα φάνε το καρπούζι. Δε νομίζω πως η UEFA θα μας τιμωρήσει για το νόμο. Πιο πιθανό να τιμωρήσει ΠΑΟΚ ή Ξάνθη αν βγουν και οι 2 Ευρώπη και είναι όντως με κοινό ιδιοκτήτη.

(Τελικά κι εγώ μπορούσα να σκεφτώ ένα καλύτερο επιχείρημα από την εθνική ενότητα.)