Αθλητική επικαιρότητα

Ψάχνοντας στο λεξικό την ετυμολογία του “μαλάκας” (και μάλιστα δις):

1 Like

Τέτοια κατάκτηση europa league δεν ξανάγινε

6 γιουρόπα ληγκ έχουν πάρει οι άνθρωποι

1 Like

Επειδή ήμουνα λίγο περίεργος έψαξα να δω τι αντιδράσεις - φατσούλες έχει η παραπάνω είδηση στο facebook (μέχρι στιγμής).

Βοσνία με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς φυσικά! Ελπίζω να προκριθεί.

Τα καραγκιοζιλικια τους απεναντι στην Εθνικη μας ειναι πολυ προσφατα.

1 Like

Καλα αν πηγαιναμε και εμεις στο γηπεδο τους και βλεπαμε (χωρις καμια προκληση πιο πριν) πανι αναλογο του Νοζ, Ζιτσα Σρεμπρενιτσα και θα σου ελεγα τι θα καναμε.

Γενικα η “αντιπαλοτητα” με τους Βοσνιους δημιουργηθηκε απο τους Χρυσαυγιτες, χωρις να υπαρχουν προηγουμενα τιποτα.

2 Likes

Επειδή δε θυμόμουν ακριβώς τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων, τα ξανάψαξα λίγο. Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση πως σε επίπεδο παιχτών, οι Βόσνιοι ήταν καραγκιόζηδες απέναντι στους δικούς μας. Το ματς στο οποίο βγήκε το (κατάπτυστο) πανό στο οποίο αναφέρθηκες, είναι το ματς στο οποίο ο Τζέκο είχε ξεβρακώσει τον Παπασταθόπουλο. Πριν βγει το πανό, το οποίο βγήκε όταν τους ισοφαρίσαμε στο 95’. Η εντύπωσή μου δεν άλλαξε, αντιπαθής ομάδα η Βοσνία, ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά των εκατέρωθεν σανοφάγων στις εξέδρες.

Α αμα μιλας αγωνιστικα ειχαν γινει κατι ψιλα, αλλα οκ, Βαλκανιοι, μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω εγω ποδοσφαιρικα τους συμπαθω, ισως λογω Τζεκο-Πιανιτς (Ρομα ειμαι τι να κανω).

Απρίλιο του 2016 ήμουν στο Βελιγράδι για 10 μέρες, και χωρίς να το ξέρουμε, πέσαμε πάνω σε ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν με ισοφάριση στο 96. Από τις πιο σουρεάλ σκηνές, τρέχαμε μόνοι μας γιατί φοβόμασταν μη μας μαχαιρώσουν :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ήρεμη βραδιά στο Παρίσι

7 Likes

δείτε γκολάρα με karate kick

7 Likes

Πω τι έβαλε ρε ο τύπος, γκολάρα όντως.

Στο πάνθεον μαζί με Μαρινάκηδες, Μπέους, Ψωμιάδηδες, Κούγιες και σια

Ερασιτεχνικό πρωταθλημα ΕΠΣΗ και Τηγανίτης Α.Σ.Η., μέχρι να σβήσει ο ήλιος

2 Likes

δειτε κι αυτο https://streamable.com/ukwxy1

1 Like

Είδα τις φάσεις στο Ολυμπιακός - Ομόνοια και στο πρώτο γκολ απορώ πώς δόθηκε πέναλτι αυτό.

4 Likes

Uefa mafia :stuck_out_tongue:

Παίζανε ελληνικές ομάδες :stuck_out_tongue:

1 Like

Ο ίδιος ο Τάκης ο Λεμονής όταν ήταν στην Ομόνοια προπονητής μου είχε πει ότι το 90% των οπαδών της είναι γαύροι! Καταλαβαίνεις τώρα τι παίζει…