Ε, τώρα είσαι
6 λεπτά ακόμα συν τις καθυστερήσεις.
Άνετα γυρίζει η γη ανάποδα και κερδίζει η Ρεάλ 4-3.
Edit: Οκ, τσόντα…
Ο Γερμανος την εχει κανει σουπερ ομαδα ξανα.
Φανταστικο ποδοσφαιρο, και το offside trap που παιζει ειναι το πιο πειθαρχημενο και αποτελεσματικο που εχω δει ποτε στην ζωη μου. Εχουν πιασει τους Μαδριλενους πανω απο 10 φορες offside.
Η πρωτη φορα που βλεπω την Μπαρτσελονα να ξεφτιλιζει ετσι την Ρεαλ στην μετα-Μεσσι εποχη (και στην προ-Μεσσι εποχη δηλαδη)
Ε ρε ένας μπλαουγκράνα σίφουνας!
12 -1 τα οφσάιντ έδειξε τώρα…
Λαμιν Γιαμαλ εσπασε το ρεκορ του Μεσσι και εγινε ο πιο νεαρος σε ηλικια που σκοραρει απεναντι στην Ρεαλ.
Και τι ΓΚΟΛΑΡΑ. Τους δειχνει και την φανελα μετα, κλαιω. Τον αξιζουν αυτον τον πονο οι οπαδοι της σιχαμενης.
Ρε παιδιά, ναι ιεροσυλία, αλλά o Μέσι δεν έπαιζε έτσι σε αυτή την ηλικία. Ήταν παιχταράς ναι, αλλά το πρώτο του μεγάλο μεγάλο ματς που θυμάμαι ήταν μες στην Τσέλσι το 2006 που ο Ντελ Όρνο ήθελε να του κόψει την μπάλα, δηλαδή ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος. Μιλάμε ο τύπος είναι απίστευτος παιχταράς
Μηπως απλα εσυ εισαι πολυ μικρος και δεν θυμασαι πως επαιζε ο Μεσσι στα 17 και στα 18 του?
Καταπληκτικος ο Γιαμαλ, δεν με ενοχλουν ποτε “ιεροσυλιες”, δεν πιστευω σε αυτες.
Απλα δε θεωρω οτι ειναι καλυτερος του Μεσσι σε εκεινη την ηλικια. Και οι δυο World Class ειναι/ηταν.
Το παλικάρι πανηγύριζε δείχνοντας τα σιδεράκια στα δόντια του με τα χρώματα της Barca, γαμάτος.
Μια χαρά θυμάμαι, έχουν ακριβώς 20 χρόνια διαφορά παρά ένα μήνα, ο Μέσι ξεκίνησε την αντίστοιχη φετινή χρονιά στη Μπάρτσα Β’, είχε και κάτι τραυματισμούς, και σιγά σιγά το 05-06 άρχισε να μπαίνει κανονικά στην ομάδα. Ο Γιαμάλ το 24, είναι από τους καλύτερους της Μπάρτσα και της Ισπανία που πήρε το Euro
Εγω δε μιλησα για ποσοτητα, αλλα για ποιοτητα
Το πρωτο γκολ του Μεσσι με την φανελα της Μπαρτσελονα ηταν λιγο πριν κλεισει τα 18 του χρονια, ειναι αληθεια αυτο (και ηταν γκολαρα καλυτερη απο αυτα που εχει βαλει ο Γιαμαλ με την ομαδα). Ομως ειχε ηδη εντυπωσιασει με την ποιοτητα του ως παικτης, κι ας ειχε μονο 7 εμφανισεις στο πρωταθλημα την χρονια που ηταν 17. Να σου θυμισω οτι η Μπαρτσελονα του 2004-2005 ειχε Ροναλντινιο, Σαμουελ Ετο, Χενρικ Λαρσον, Μαξι Λοπεζ και Ζουλι στην επιθετικη της γραμμη. Θα επαιζε βασικος ο Γιαμαλ σε εκεινο το ροστερ?
Καλά ο Λάρσον δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, ενώ τον Μάξι Λόπεζ για το μόνο που τον ευχαριστούμε είναι που μπήκε στο ματς και γύρισε το παιχνίδι με την Τσέλσι
Δεν ξέρω αν θα έπαιζε τότε ο Γιαμάλ, απλά λέω μου φαίνεται ότι παίζει καλύτερα απ’ ότι ο Μέσι στην ηλικία του, μέχρι εκεί.
Μπόλικες γκελες σε αυτή την αγωνιστική.
ΑΕΚ χθες, Ολυμπιακός και Άρης σήμερα, για να δούμε τι θα κάνει και ο ΠΑΟΚ αργότερα
Το έβλεπες, το έπαιξες?
Παίζει να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα έβερ και τελικά όλοι γκρινιάζουν και θέλουνε να διώξουν τους προπονητές τους.
Φοβάμαι που το ρωτάω, μιας και ειστε αγριεμένοι πολύ καιρό τώρα, αλλά έχω σοβαρή απορία - τι ακριβως εγινε προπερσι δηλαδή ; Βλεπω μπιχτες απο εδω και απο εκει, αλλα τελικα κατα τη γνώμη σας, τι εγινε ; Ρωταω πολυ σοβαρα, χωρις ειρωνια ή διαθεση αστεϊσμών.
Τελικα κατα τη γνωμη μας ο Μελισσανιδης γλεντησε τον Αλαφουζο, αυτο εγινε.
Οκ ευχαριστούμε πολύ, πάμε στην επόμενη γραμμούλα.
Κανείς άλλος ;