Αθλητική επικαιρότητα

Μου λες δηλαδή ότι μια ομάδα έχει σαρώσει στο πρώτο ημίχρονο και από ατυχία δεν έχει μπει γκολ και τι θα γίνει στο δεύτερο; Ε προφανές δεν είναι ότι το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει έτσι; Είτε το σπάσεις ανά ημίχρονο είτε ανά δεκάλεπτο, είτε ανά τέταρτο.

Η κατάσταση που περιγράφεις παραειναι ακραία για να έχει νόημα.

Το ερώτημα θα είχε νόημα αν μου έλεγες ότι η αντίπαλη ομάδα έχει κάνει 20 ευκαιρίες που χάλασαν τελευταία στιγμή χωρίς τελική και άρα τα xgoals είναι 0 αλλά οι ευκαιρίες υπάρχουν. Αυτό το ερώτημα έχει νόημα.

Μπράιτον - Τότεναμ 0-2 ημίχρονο, τους έχουμε πατήσει, δεν υπάρχουν στο γήπεδο, πάμε για χαλαρή 5αρα, 3-2 τελικό :disappointed::disappointed::disappointed::disappointed:

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, πείτε μου ειλικρινά, αν είστε έξω για φαΐ, σχολιάσετε “πωωω γαμάει αυτή η μπριζόλα” και κάποιος πεταχτεί και πει “ναι, είναι επειδή πέτυχε η αντίδραση Μαγιάρ (ή όπως σκατά τη λένε), επίσης οι ίνες του χοιρινού είναι προτιμότερες απ’ αυτές του μοσχαριού, και κάτι για την τροφή του ζώου μπλαμπλαμπλά”, θα απαντήσετε “χμμμμμ πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά φίλτατε, ντου εξπάντ πλιζ” ξύνοντας το πηγούνι σας; Ή “βούλωνε ρε γαμωνέρντουλα, δεν είμαι φουντ σάιεντιστ, δεν ξέρω τι γίνεται όταν μαγειρεύεται κόκκινο κρέας κι ούτε με ενδιαφέρει, απλά μ’ αρέσει η γεύση του”;

Άιντε, λες κι είστε στο επιτελείο του Γκουαρντιόλα ας πούμε.

Ναι θα βαλει !!!
Αλλα γιατί η περίπτωση ειναι ακραια !
Το xG προβλεπει στις ακραίες περιπτώσεις αλλά όχι τις πιο ήπιες.
Το xG παντα προβλέπει ΑΛΛΑ με πιΘανοτητες:

Θα βάλει στο 2ο ημιχρονο Γκολ η Χ ομάδα? ( μόνο στοιχείο το xG του πρώτου ημιχρόνου και οτι δεν έβαλε στο 1ο ημι γκολ)

xG 1000 99% - 1%
xG 15 90% - 10%
xG 5 80% - 20%
xG 3 68% - 32
.
.
.
.

17302127582042553397371142927752

Δεν ήταν το πιο πιθανό όμως ε; Ο άλλος μου έβαλε πιστόλι στον κρόταφο ο ανώμαλος, τι να κάνω;

Μια χαρά το πιο πιθανό ήταν, όποιος βλέπει μπάλα ξέρει

1 Like

Έμφαση στην παράμετρο μαστούρα…

1 Like

@nnnkkk ειμαι κι εγω στο γραφειο με πολλη δουλεια, αλλα μονο για το “την πληροφορια απο την opta την παιρνουν”, θα σου πω οτι αυτο εξαρταται απο το πρωταθλημα. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα:

• Την (τελικη) πληροφορια την παιρνουν απο τον επισημο stats provider του εκαστοτε πρωταθληματος, για να διευθετησουν το στοιχημα. Μετα το ματς.
  • Την (live) πληροφορια την παιρνουν απο την εταιρια με την οποια συνεργαζονται, για να παρακολουθεις τα στατιστικα εκεινη τη στιγμη. Στη διαρκεια του ματς.

Στο Αρσεναλ-Λιβερ τα στοιχηματα διευθετουνται (μαλλον, δεν το εψαξα) απο το λινκ που ανεφερες. Στο Κιουταισι-Ντιναμο Τιφλιδας μπορει να ειναι απο τον stats provider που εχουν στη Γεωργια.

@morgoth το στοιχημα ειναι ακριβως αυτο που περιεγραψες: προβλεψη. Κανεις ερευνα, παιρνεις τα εργαλεια και κρινεις. Το live betting λειτουργει ακριβως με τον τροπο που θεωρεις οτι δεν λειτουργει. Και για να μην τακγκαρω παλι τον nnnkkk, παντα ο παικτης του στοιχηματος θεωρει οτι τα στατς ειναι σωστα, αλλιως τα προσπερνα και ακολουθει καποιο αλλο μοντελο προβλεψης. Αν εχεις εικονα του ματς φυσικα, τα στατς περνουν σε δευτερη μοιρα. Στο 95% των παικτων παντως, στο τελος κυριαρχει το ενστικτο.

@GRACCHUS_BABEUF εγω θα το υποστηριζα αυτο το σεναριο, αρκει να ηξερε ο αλλος να μου εξηγησει γιατι δεν ηταν καλη η μπριζολα :sunglasses:

2 Likes

Ρε συ, τα xgoals είναι μια παράμετρος που δείχνει ποιος έχει παίξει καλύτερα μέχρι τώρα. Στο παρελθόν. Υπάρχουν φορές που αυτό είναι αρκετό να κάνεις και πρόβλεψη. Πχ όταν έχεις ένα πιστόλι στον κρόταφο. Υπάρχουν φορές που δεν ισχύει.

Αν παίζει Λεβαδειακός - Τσέλσι, ο Λεβαδειακός έχει xgoals 1.3 στο πρώτο ημίχρονο και η Τσέλσι 0.2 πιο πιθανό είναι να πεις ότι ο Λεβαδειακό σε τέτοιο παιχνίδι δύσκολα να βρει πάνω από μια-δυο καλές ευκαιρίες για γκολ οπότε αφού τις σπατάλησε δεν πρόκειται να βρει άλλη και ότι θα κερδίσει η Τσέλσι που σίγουρα δε θα μείνει τόσο χαμηλά για ένα ολόκληρου παιχνίδι.

Για αυτο λέμε, χρήσιμο εργαλείο μέσα στις πολλές παραμέτρους ενός παιχνιδιού. Βγάζεις συμπεράσματα, και μαζί με όλα τα άλλα συμπεράσματά μπορείς να κανείς πρόβλεψη. Από μόνα τους μπορεί να είναι παραπλανητικά

1 Like

Γιατί ο σεφ δεν το 'χει και την επόμενη φορά πάμε σε άλλη ταβέρνα

Τι άλλο χρειάζεται να ειπωθεί δηλαδή

1 Like

Αν όμως ήξερες ότι 95 φορές στις 100 αυτή η ταβέρνα έχει καλή μπριζόλα και όλες οι άλλες από 88 και κάτω;

3 Likes

Τώρα και xSteaks λοιπόν

Πανέμορφα

2 Likes

Δηλαδή πώς διαλέγεις σε ποια ταβέρνα θα πας;

2 Likes

Απο τα google reviews; Που ειναι οι κριτικες καποιων αλλων, σε παρελθοντα χρονο, με διαφορετικες συνθηκες απο τις σημερινες δικες σου; :sunglasses:

1 Like

Θέλετε να αφήσουμε το Θέμη και να πιάσουμε τον Άκη? Άντε γιατί πολλά του τα’ χω μαζεμένα και αυτουνού

Μου είπε ένας φίλος “πάμε να φάμε εκεί, έχει καλό φαΐ”

Και τον εμπιστεύομαι

Ή στην τύχη / είναι κοντά στο σπίτι / με βολεύει ως προς το σημείο όπου είμαι κάποια άλλη στιγμή

Κι αν κάτσει καλό μέρος, το προτείνω μετά κι εγώ σε άλλους

Θα είχε ενδιαφέρον και το αντίστοιχο για ένα μπαρ, με τις πιθανότητες ένας θαμώνας να μπει x-γκολ

6 Likes

10 στα 10 το αστειο σου (για μια ακομα φορα) αλλα “να γινει γκολ” δεν λεμε?

1 Like

Και οι δύο εκφράσεις είναι δοκιμες νομιζω, το “μπηκε γκολ” μου αρέσει λίγο περισσότερο.

1 Like