Ας το βάλω εδώ αφού το πράσινο θρεντ είναι κλειστό 5 μέρες. Ο μπερτομεου είναι αντμίν; Τι διάολο;
Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη ρε! Έχουμε πόλεμο, ξυπνάτε!
Ας το βάλω εδώ αφού το πράσινο θρεντ είναι κλειστό 5 μέρες. Ο μπερτομεου είναι αντμίν; Τι διάολο;
Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη ρε! Έχουμε πόλεμο, ξυπνάτε!
Το πας καλά για να κλειδωθεί και αυτό.
ευχαριστούμε, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε χωρίς την προσφορά σου εδώ μέσα…
Ας ξεκινήσουμε απ τα σημαντικά που ειναι οτι ολοι οι σοβαροί άνθρωποι καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορες στον αθλητισμό ανεξαρτήτως χρώματος.
Το ποστ αυτο που αποσκοπεί; Εχετε δηλώσει κανα 2 εδω μεσα οτι ολοι οι γαυροι ειμαστε ίδιοι… Οτι είμαστε το ιδιο με τον καθε ανεγκεφαλο;; Οτι ειστε ανώτερη παστα φιλαθλου;;;
Μηπως δεν εχει δειξει μερίδα της κερκιδας σας τρομερή ασεβεια στα θυματα της θ7; Μηπως δεν εκανε πλατες στους κροατες φασιστες; Μήπως δεν εβριζαν τον νεκρο πατέρα του πριντεζη;;
Ο μονος τροπος που εχουμε να εξαλείφουν αυτοι οι μισανθρωποι ειναι να τους αγνοούμε και να τους αφηνουμε στον θλιβερό μικροκοσμο τους αλλα εμεις τις βγαζουμε εξω και τις μετραμε (τις καφριλες…).
Σκατα στα μουτρα καθε οργανωμένου συνδεσμιτη αβουλου προβάτου. Ο αθλητισμός θα επρεπε να ειναι αλλο πραγμα και αμα εμεις οι ίδιοι δεν το διεκδικήσουμε δεν θα πηγαινουμε γηπεδο απο αηδία για 100-200 ανεγκεφαλους…
Θα συμφωνησω και με τους 4 παραπανω, και θα ελεγα “κακο ψοφο σε ολους αυτους”. Αλλα δυστυχως, παιρνει η μπαλα και οσους τυχον ειναι εδω μεσα και (επισης τυχον) βριζουν με τον ιδο τροπο, θεωροντας το “οκ”. Οποτε για αλλη μια φορα συγκρατιεμαι.
Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Και καλο ειναι να κοιταζομαστε στον καθεφτη οταν λεμε “κοιτα τι εκαναν”. Ή μαλλον, καλυτερα να κοιταζουμε τους δικους μας οταν τα κανουν.
*Το κλειστο πρασινο θεμα παντως δεν θα γινοταν πολυ καλυτερο αν ηταν ανοιχτο.
Θα συμφωνήσω. Το θεμα ειναι οτι πρακτικά δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα απο την αποψη οτι κανενας άνθρωπος σωας τας φρένας δεν θα βαλει την σωματικη του ακεραιότητα σε κίνδυνο να τους πεταξει εξω απ το γήπεδο. Χωρια που εχουν και πλατες απ την διοίκηση σε πολλες περιπτώσεις. Το να καταδικάζουμε και να δηλώνουμε εναντια αυτης της μικρης μεριδας ειναι το πιο ουσιαστικο πραγμα που μπορουμε να κανουμε θεωρώ. Απ την αλλη το να κανουμε σαν παιδακια και να προσπαθουμε να τσουβαλιασουμε ενα ολόκληρο οπαδικο κίνημα με βαση μερικούς ανεγκεφαλους δεν προσφέρει τιποτα πουθενά.
Αν το οπαδικο κινημα ειναι σαν αυτους, μια χαρα θα το τσουβαλιασω. Τι σημαινει “οπαδικο κινημα” αν οι οπαδοι δεν μπορουν να βγαλουν εκτος γηπεδου του εγκληματιες; Δεν ειναι ιδιοι, προφανως. Αλλα δεν γινεται και τπτ για να αλλαξει. Και ξερουμε οτι αυτοι οι υπεροχοι “οπαδοι” κρυβονται πισω απο τον οχλο.
Οταν σκαει φαση Λυγεριδης και μπαινουν τα ΜΑΤ στην (καθε) 7, βλεπουμε που πανε οι φανατικοι οπαδοι. Σπιτι, μην τους τσακωσουν. Εγω ο οπαδος, ο υγιης, ο δεν-θελω-να-βλεπω-τετοια, μπορω να τους απομωνωσω. Μεσα στο ιδιο τους το σπιτι (θυρα). Και τοτε τα ξαναλεμε.
Αλλα αν μπουν οι μπατσοι στην 13 ειναι “ωνασου, εδω ειναι αβατο”. Αν η 7 βριζει ομως τη μανα του παικτη, ειμαστε “που ειναι η αστυνομια και οι Αρχες”. Βολικο, δεν λεω ![]()
Αν οντως βριζουν με τον ιδιο τροπο και ειναι εδω μεσα, τοτε μαλλον πρεπει να τους παρει η μπαλα ε?
Ναι. Αλλα ειμαι ευγενικος ανθρωπος γενικως, δεν μου αρεσει να χαλαμε τις καρδιες μας.
Προφανώς και θα τους τσουβαλιασεις. Αυτό λεω και γω ειναι απ τις λιγες περιπτώσεις που ολοι ειναι λιγο πολυ οντως τα ιδια σκατα. Δεν σ αρεσει οπαδικο κίνημα καντο φιλαθλο κοινό δεν θα το χαλασουμε στις λεξεις. Αυτη τη στιγμη πρακτικά ελαχιστη δυναμη εχουμε να τους πετάξουμε εξω απ τα γηπεδα. Πχ αν ενας γονιός εχει παει με τα παιδάκια του στο γηπεδο σιγα μην παει στον καφρο και να του πει μη βρίζεις τον πατερα του ταδε παιχτη ή οτι δεν τον θεωρεί συνοπαδο του και τον θελει εξω.
Γι αυτο λεω σε πρωτη φαση τους απομονώνουμε και καταδικαζουμε τις πραξεις τους αντι να τρωγομαστε μεταξυ μας. Τωρα δλδ που μας στελνει ο αλλος αυτο να δουμε τι κακη φαρα ειμαστε τι καταφερνει δλδ;
Ειμαι πολυ οκ με το οπαδικο κινημα, αλλωστε δεν υπαρχουν πολλοι φιλαθλοι εκει εξω. Η πλειοψηφια ειναι/ειμαστε οπαδοι. Αλλα με το οπαδικο κινημα που παθιαζεται με τον αθλητισμο, οχι με τον αλητισμο.
Ειμαι οκ να την πεσεις στα ΜΑΤ οταν σε βαρανε χωρις λογο ενω πας στο γηπεδο, δεν εχω τετοια θεματα. Δεν ειμαι οκ να κανουμε ραντεβου θανατου για να σκοτωθουμε επειδη τα μπραβιλικια πρεπει να χωριστουν στην Αθηνα, επειδη ειμαστε με την Χ μαφια και οι αλλοι με την Ψ, αλλα βαζουμε μπροστα το σημα της ομαδας μας για να φτιαξουμε στρατους και να βρουμε προσχημα για να σκοτωθουν καποιοι.
Οσο για τον μπαμπα με το παιδακι του, δυστυχως ισως αυτοι ειναι οι χειροτεροι. Οχι ολοι βεβαια, τσουβαλιασμα γαρ. Εχω δει παιδακια να βριζουν χειροτερα απο τον πατερα τους στο γηπεδο, αλλα “νταξ μωρε, θα γινει αντρας”.
Κι αν ειμαστε κατα πραξεων σαν αυτης που ειδαμε στο ποστ, γιατι να μην μπει εδω; Το προβλημα ειναι οτι ο φιλος dr. love βγηκε στο ανταρτικο επειδη “εχουν πολεμο”. Σε αντιθεση με το nickname του. Αλλα κλαιν, ολοι μας κρινομαστε εδω μεσα και ειμαστε μικρη κοινοτητα, λιγο-πολυ ολοι γνωριζουμε τι ρατσα ειναι ο καθενας μας.
Κανενας θελω να πιστεύω δεν ειναι οκ με αυτό
Μα καποιοι ειναι, για αυτο συμβαινουν.
Εδω μεσα εννοώ. Σορυ δεν διευκρινησα
Και κοιτα καμια φορα πώς μπορεις απλως να επιβεβαιωθεις χωρις καν προσπαθεια:
Δεν νομιζω οι οπαδοι της Καρδιτσας να φορανε πρασινα ή κοκκινα κασκολ, ετσι δεν ειναι; Απλως ειναι ζωα κι αυτα, οπως τα δωθε της πρωτευουσας και τα αλλα της συμπρωτευουσας.
Στόχος του ποσταρίσματος ήταν να γραφτεί κανένας παραπάνω στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και να σεβαστούν οι συνοπαδοι μου την τεράστια προσπάθεια που γίνεται φέτος από όλα τα τμήματα.
Τμήματα που δέχονται πόλεμο και λάσπη από τους απέναντι και τα αρδάκια της ΕΡΤ με τις εμετικές μεταδόσεις.
Τόσο αηδιασμένοι είστε με το τσουβαλιασμα αλλά δε σας πειράζει που στα φ4,φ8,τελικούς κλπ τα εισιτήρια σας μοιράζονται σε μπράβους ενώ οι υπόλοιπες ομαδες τα δίνουν σε ακαδημίες.
Αλλά αν έχεις δολοφόνους στη διοίκηση του ερασιτέχνη τι άλλο να περιμένεις…
Καλημέρα σας
Πες αλήθεια, δεν διάβασες λέξη από τα παραπάνω και έβαλες chatgpt summarize, έτσι;
Καλημέρα σε όλους, ρομαντικούς και μπράβους.
Είναι ένας Ελ Σιντ αυτός
αν είχε κάνει έστω αυτό θα υπήρχαν ελπίδες να καταλάβει τι γράφτηκε πιο πάνω, τα εξηγεί απλά το chatgpt summarize, αλλά…