Μου αρέσει

Το διημερο ρεπακι με πολυ μασα και τσαμπιονς λιγκ :slight_smile:

Αγνή τελειότητα.

Να σκέφτεσαι το ίδιο πράγμα με κάποιον στην άλλη άκρη του κόσμου την ίδια στιγμή.

…πο πο υπέροχο:) :!:

… η βόλτα που εκανα σε μια αγαπημένη διαδρομή με τα πόδια που με έκανε χαρούμενο του κερατά, και η γάτα που οταν γύρισα σπιτι έκανε απίστευτες χαρές και τσαχπινιές.

και να το ξαναπούμε…

[SPOILER]όλα τζάμπα ε!![/SPOILER]

ξανακυλησα στα βαρια…

να τελειωνω μια εργασια μεσα στη μαυρη νυχτα και να εχω πολλη μαυρη νυχτα ακομα μπροστα μου για να κανω οτι αλλο θελω:)

να φοραω φρεσκοπλυμενη μπλουζα και να με μυριζω.

να τρωω το χεμο με το κουταλι…

Που εκεί που είσαι μια χαρά, ΜΠΑΜ!!! πάρτον κάτω.

Και αυτο σου αρεσει??

Θα μπορουσε να το πει και ο martian αυτο :stuck_out_tongue:

…το ίδιο σταφ παίρνουμε:p :slight_smile: :!:

:lol2: Ανετότατα!!!

από συνήθεια το πόσταρα στο “μου τη σπάει”, anyway.

να βγαίνω για βόλτα στην κρύα πόλη με κασκόλ και γάντια, σακίδιο στην πλάτη, το hunt των grand magus στο walkman, να γυρνάω στην αγορά, να αγοράζω ένα ωραίο βιβλίο για το βράδυ, να βρίσκω ένα φίλο στο δρόμο και να μιλάμε για κάνα 40λεπτο μέσα στο κρύο, να βάζω το hunt για 2η φορά και να κάνω και ένα κύκλο του τετραγώνου πριν γυρίσω σπίτι για να ξαναβάλω το son of the last breath.

^________________^

:lol:
εγώ όλο στο μου τη σπάει γράφω

το the hunt είναι κατάλληλο και για διάβασμα, τσεκαρισμένο:wink:

650 ευρώ φόρος επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες λέει - να που η σεξουαλική μου ζωή ανακάμπτει, the rough way =D>

Ω ρε πουστη. Τι’ναι αυτα ρε.

*(son of the last breath ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ!!)

… να τρολαρεις ενοχλητικούς φωτογράφους φωτογραφίζοντας τους πρώτα εσύ!!!
… να ορκίζεσαι ενω δεν είσαι καν φοιτητής.
… να ακούς έναν καθηγητή που είναι βγαλμένος απο ταινία τρόμου.
… να κάνεις πλάκα όταν δεν μπορείς να βρεις να παρκάρεις για 20 λεπτά με την παρέα σου.
… οι λουκουμάδες.
… η αντρική και βαρβάτη [B][COLOR=“Magenta”]ροζ[/COLOR][/B] κούπα με ζεστή σοκολάτα.
… η απαλεψια του να βρεις που σκατά είναι το κουμπί που τραβάει φωτο μιας καλής φωτογραφικής μηχανής όταν έχει 20κατι κουμπιά πάνω της !!!
… τα χταπόδια, τα καλαμαράκια, οι σουπιές, οι γαύροι, τα τσίπουρα(των άλλων), οι μπύρες.
… οι πιο όμορφες στημένες παρεξηγήσεις.
… η συρος, το στήθος κοτόπουλο, οι ιστορίες του στρατού, και γενικά οι πιο α-σύ-νδε-τες ιστορίες εβερ,ιστορίες που κάνουν τους άλλους να γελάνε, και εσένα ακομη πιο πολύ.
… η μουσική σε στούντιο τατουάζ. δώσε ιρλανδικη πανκ μωρεεεε
… η πιο τρελή παραγγελία σε υπεύθυνο στούντιο τατουάζ.[I]πιάσε αυτά τα 3 ονόματα, βάλε και αυτο το γνωμικό που είπες, και χώσε και το γιωργος στα κινέζικα.!![/I] :lol2:
… ο πιο τρελός σκύλος εβερ.
… η βόλτα μέσα στο τρελό κρύο.
… ο πιο “γεια σου” πωλητής καμερων στην ιστορία.
… οι τρέλες ιδέες.
… το γαμηδι το χιούμορ.
… να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου.
… τα μελομακάρονα.

… το οτι τρολαρω την ζωή όπως τρολαρει αυτή εμένα. χα!
[B]… οι τελευταίες 12 ώρες.,[/B]

πεζό, αλλά δεν πειράζει.

[SIZE=“5”][B]people hate me, cause I’m better than you
And people hate me
And that’s the motherfucking truth
People hate me and you can all fuck off
I’m perfect, pissed off, beautiful, I’m God[/B][/SIZE]

…το ποστ του κριμσον :smiley:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σάλεψε απ’ την χαρά του!

Ον τόπικ: (Ας πω κι εγώ κάτι.) Που τρώω μία εβδομάδα ντολμαδάκια, κάθε μέρα, και που εντός ολίγων λεπτών θα ξαναφάω συνοδεία μαυροδάφνης. Αυτό θα κολλούσε κάλλιστα και στο “τί φάγατε σήμερα;”. :stuck_out_tongue:

Μου αρεσουν οι Thin Lizzy.

Αγαπαω τα τοστ και οτι εχει μεσα λιωμενο και πολυ τυρι.

Και το περπατημα στο πουθενα, παιζει να το κανω πιο συχνα.