Μου αρέσει

Μου αρέσει που σας αρέσουν πράγματα, εμένα συνήθως μου τη σπάνε όλα.! :stuck_out_tongue:

Και εγω αυτα τα δυο τα γουσταρω παρα πολυ μιλαμε :slight_smile:

:thumbup:

…ο παλμος ενος (σχεδον) γεματου γηπεδου χωρις κερματα/καπνογονα και αλλα ΑΤΙΑ να εκσφενδονιζονται προς τους αντιπαλους

• οι οικογενειες στο γηπεδο

-τα ευφανταστα γαμωσταυριδια

εδιτ: και βλεποντας και το ποστ του Martian παω να φτιαξω ενα αντρικιο τυρενιο τοστ που επισης μ’αρεσει!

Ζήτω το διπλό τυρί.

και στη μεση να στριγγλιζει το μπεικον ενω ψηνεται

Αμαν τι λέει:!:

[SIZE=“4”][B]ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.!![/B][/SIZE]

…αυτό το φορουμ

Μολις συνειδητοποιησα οτι μου αρεσει και η κοπανιστη μεσα στο τοστ.Βεβαια δε μπορω να νιωσω τον ουρανισκο μου απο το καψιμο την ωρα που γραφω αυτο το ποστ αλλα δε βαριεσαι…

το ότι λέω ότι δε θα φάω άλλο για σήμερα και τελικά τρωω τα πάντα
το κερασμένο κρασί
το γέλιο χωρίς λόγο
οι ατυχίες
οι λουκουμάδες με σοκολάτα
τα ψώνια με τη μαμά:D
οι ασυναρτησίες

και τοστ με λιωμένη σοκολάτα υγείας δοκιμάστε:wink:

[SPOILER]κρίμσον έκανες τατουάζ?[/SPOILER]

Κι αυτό μετράει ακραία. Αν έχεις βέβαια.

φιχδ.

Σε όλα πλην του πρώτου τσεκ, κακό για σιλουέτα.

[SPOILER]οχι… έκανε ο κολλητός μου και η κοπέλα του. εγω είμαι στην σειρά για το εξώφυλλο του B3.
ενα που έπαιζε ήταν να κουρέψω τα μαλλιά μου κοντά αλλά κάηκε αυτο, ενα άλλο να τα κουρέψω μόνος μου, αλλά δεν παίζει.
αυτο που παιζει σίγουρα είναι οτι αύριο θα παω σε μια καφετέρια να ζητήσω την (ροζ)κούπα που ηπια την σοκολάτα μου σήμερα.:!::vibrate:[/SPOILER]

… που είμαι εγω… γαμώ μου αρεσει τρελά έτσι όπως είμαι!!

σκέψου το καλά για τατού. όντως το λογότυπο του be είναι υπέροχο
ήμουν στο τσακ να αγοράσω και δεύτερη κούπα με πριγκίπισες disney (έχω μια ήδη και μια με looney tunes, αφίσες με γκουφυ και χιονάτη, γουίνι) οπότε η ροζ κούπα δε μου κάνει εντύπωση:p

@Moonchild: ξέρω τι σου λέω για τη σοκολάτα. γίνεται πιο υδαρές με χαμηλότερο ιξώδες το τοστ(είδες τι επιστημονικούς όρους χρησιμοποίησα για να σε πείσω?:p)

Και καπως ετσι, το Μαρακι κλειδωνει το θρεντ.

Σπιτια μας.

σαν γιατρος το λες?
ναι ειναι

τώρα δηλαδή από πού γράφεις? δεν είσαι σπιτι σου?

μάλλον αν και πιο ωραία θα ήταν να κουρευόσουν και να έκανες το λογότυπο στο κεφάλι με την ξυριστική μηχανή. και δεν είναι και μόνιμο. μη φοβάσαι ταιριάζει με τη ροζ κούπα το όλο στυλ

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί “πρέπει”- σώνει και καλά - να κάνετε κάτι που δεν το θέλετε, αν πραγματικά δεν υπάρχει σοβαρός(όπως το αντιλαμβάνεται κανείς το [I]σοβαρός[/I]) λόγος. Το λέω με αφορμή το παραπάνω ποστ του κρίμσον, αλλά και άλλων παιδιών που κατά καιρούς έχουν γράψει κάτι ανάλογο. Συγγνώμη που γράφω γι αυτό, οι λόγοι είναι δικοί σας, αλλά πραγματικά όταν οι ίδιοι αισθάνεστε καλά με αυτό που είσαστε δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξετε (απ’ όλες τις απόψεις), ή έτσι τουλάχιστον νομίζω, τι να σας πω, θα σας γελάσω.

^ Συγγνώμη για την άκυρη παρέμβαση παιδιά. Και για να επανορθώσω: μ’ αρέσουν οι κούπες της Μαρίας. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν φαίνομαι καλά με κοντά μωρε…(όποιος πει γιατι τώρα φαίνεσαι να του καεί το βίντεο.εγω μαρεσω!!!)
το ταττου φυσικά και θα το σκεφτώ… δεν θα παω ετσι …αλλά το θελω εδω και καιο

ρε σιλεντ… ποιος ειπε οτι θα κάνουμε κατι που δεν θέλουμε και πως αλλάζουμε κατι που μας αρεσει?! εγω προσωπικά κάνω μόνο αυτο πλέον κραταω οτι θελω και αλλαζω οτι μπορω!!! :lol:

έχω και μπολ για δημητριακά γουίνι από αυτά που είναι για τις φρουτόκρεμες:D
έχω και μπιτζάμες με γουίνι και γουρουνάκι
έχω… εντάξει σταματάω

το θέμα της εμφάνισης ο κάθε ένας το αντιλαμβάνεται με απόλυτα δικό του τρόπο
γι αυτό υπάρχουν και τόσο διαφορετικά γούστα

άχου το

Ξέρωγω, επειδή έγραψες κάτι πιο πάνω. Ή δε νιώθω πλέον ή με το που ακούω για τρίχες με πιάνει μία υστερία(για άλλο λόγο εμένα). Και τώρα που το θυμήθηκα, είναι αυτή κουβέντα που ανοίξατε; :p:p:p Σοβαρά, κι εγώ εκεί έχω καταλήξει, να θέλω(όχι και να αλλάζω απαραίτητα) να αλλάξω μόνο όσα με ενοχλούν και είναι πολλά αυτά που με ενοχλούν, προς το παρόν, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους…κάποτε…:stuck_out_tongue: :lol:

Το τατού γενικά θέλει σκέψη, έχεις κάτι στο μυαλό σου;

^ Γελάω με το αποπάνω. Μαρίαααα τέλεια ρε όλα αυτά. Αλήθεια, ρίξε καμια ιδέα για δώρο γενεθλίων…:Ρ