Πολλη κακια ο Παπακωσταντινου στην αφισα στο εξωφυλλο.
αυτή είναι η αφίσα από τις φετινές του εμφανίσεις…
πανέξυπνο εξώφυλλο,αφού μέσα από εκεί αναφέρεται το όνομά του μισοσκισμένο
Kala, kafrisa kai egw oso na’nai. Sry…
Με το φόρουμ να έχει γιγαντωθεί, πολλά τόπικ τρέχουν τι να προλάβουμε κ εμείς οι έρμοι. Τώρα το είδα, τώρα θα απαντήσω. Ενημερωτικά για όλους για αρχή ας πω τα εξής :
Α. Είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Just pm us !
Β. Ακόμη ευκολότερα : το σηματάκι με το θαυμαστικό κάτω από το άβαταρ μας ενημερώνει για ποστ που πρέπει να “κοιτάξουμε”. Είναι πολύ εύκολο να το πατήσετε κ οι φορουμόμπατσοι θα επέμβουν. Δε θέλουμε με τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα εδώ μέσα, που με τόσο κόπο προσπαθούμε όλοι μας να διατηρήσουμε.
Υπάρχουν δύο σκέλη στην απάντηση για τον Νίχιλιστ. ο ένας είναι γιατί έγινε editor κ ο άλλος είναι γιατί συμπεριφέρεται έτσι.
Editor έγινε για να κρίνει την σκηνή που ακούει, καθώς η διεύθυνση του σάιτ αποφάσισε ότι είναι σχετικός κ ικανός να κάνει αυτή την δουλειά, δουλειά που από τότε που είναι μαζί μας, κάνει περίφημα.
Οι χαρακτηρισμοί στους οποίους αναφέρεσαι δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκονται, αλλά θα διεγραφούν πάραυτα αν υποπέσουν στην αντίληψή μας. Ο Νίχιλιστ μπορεί να είναι κάπως ακραίος σε ακούσματα κ πιστεύω, αλλά είναι οκ παιδί, άνετος κ χιουμορίστας. Δυστυχώς αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω τόσο πολύ ώρες-ώρες. Δεν θέλω να απολογηθώ για τη συμπεριφορά του αλλά θέλω να πιστέψετε πως ότι λέει το λέει με μια κυνική/χιουμοριστική διάθεση που σε φάσεις ξεπερνάει κάποια όρια, στα οποία τρέχουμε να τον “μαζέψουμε”. Είναι οκ τύπος, λίγο ακραίος όμως.8O :lol:
Στο δια ταύτα στο συγκεκριμένο τόπικ δεν είδα κάποιον κακό χαρακτηρισμό για κανένα κ από κανένα. Πάλι φίλοι ελπίζω !:papas:
Μπορει να ειναι καλο παιδι ο Nihilist και δεν το αμφισβητω, αφου το λενς οσοι τον γνωριζουμε… Οσο για το χιουμορ, εγω δεν το βλεπω… Δεν νομιζω να ειναι χιουμορ να ισωπεδωνεις και να μηδενιζεις τα παντα, ετσι?
Φιλικα παντα!!!
Συμφωνώ μ’αυτο.
+1000000
EΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΠΑΡΑΛΙΑΚΗ KOΥΛΤΟΥΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΟΚ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.
Το αγορασα κ εγω. Και για να πω την αληθεια μου αρεσε πολυ…
Περιμενα οτι οπως οι περισσοτεροι μετα απο χρονια καριερα επαναλαμβανονται…αλλα ο συγκεκριμενος δισκος δεν μου θυμισε κατι απο τα παλια και αυτο ειναι μαγκια…
Α ρε Βασιλαρα…
Σε περιμενουμε στο Ρεθυμνο!!!
Ανακαλυψα τυχαια αυτο το τοπικ και εστω και με 2 χρονια καθυστερηση θα πω δυο πραγματα…
Ο Παπακωνσταντινου ειναι μοναδικος…
Αν τον αναλυσουμε ερμηνευτικα , ειναι μακραν ο κορυφαιος …
Τα χρωματα και τα γυρισματα της φωνης του κανουν ενα τραγουδι να απογειωνεται και να γινεται μοναδικο …
εκτος αυτου ομως μεσα στη δισκογραφια του υπαρχουν ισως τα περισσοτερα τραγουδια απο οποιονδηποτε αλλον καλλιτεχνη που το επιπεδο τους στιχουργικα ειναι κορυφαιο…
Πριν πολλα χρονια αν τον ακουγες ησουν αναρχικος και “υποπτος” , σημερα καποιοι τον χαρακτηριζουν απο συμβιβασμενο εως ξοφλημενο …Θυμηθειτε οτι καποια χρονια μετα θα φτασει η εποχη που θα αναγνωριζεται σαν ο κορυφαιος Ελληνας τραγουδιστης και τα τραγουδια που ερμηνευσε θα ειναι πηγη εμπνευσης για μελλοντικες γενιες ακομα περισσοτερο απο οτι ειναι σημερα…
Εχει τυχει να τον συναντησω 2 φορες προσωπικα , μια σε αεροδρομιο με τη Ραντου και την κορη τους (ειμασταν στην ιδια πτηση) και μια σε διακοπες , οπου τον ειχα γειτονα 3 μερες…
Ενα εχω να πω … ταξιδευε οπως ολοι μας , περιμενε στην αιθουσα αναμονης μαζι με ολους μας , δεν φορουσε τιποτα φιρμας , δεν ταξιδευε πρωτη θεση , δεν εμενε σε χλιδατο ξενοδοχειο …
Σιγουρα μπορει σε καποιους να μην αρεσει… δεν ειναι δυνατον ποτε καποιος να εχει 100% αποδοχη , το να τον μηδενιζει ομως ο οποιοσδηποτε τυχαιος , προσβαλλοντας τη νοημοσυνη αυτων που ανατριχιαζουν , δακρυζουν , η επαναστατουν με εμπνευση τα τραγουδια του , βγαζοντας τυχαιους τον Θεοδωρακη , τον Λοιζο και τοσους αλλους που του εμπιστευτηκαν τα τραγουδια τους , ειναι τουλαχιστον εξοργιστικο …
Βασιλη σε ευχαριστω τοσα χρονια μετα η κορη μου μου χαμογελαει με νοημα και μου λεει " μπαμπα , ασε με να κανω λαθος…"