Πραγματι, στις συναυλιες του εχει πολυ νεολαια, εξαλου τα τραγουδια του στην νεολαια απευθυνονται…
τα είπες όλα,εδώ είναι όλη η ουσία
Επειδη μιλαμε για Ελληνες καλλιτεχνες και συγκροτηματα κτλ…Αμφιβαλλει κανεις οτι οι Τρυπες ηταν το μεγαλυτερο ελληνικο ροκ συγκροτηματα που υπηρξε?Οπως και οι TXC το καλυτερο hip hop?
Πιστευω πως τα εν λογω groups με καλυτερες παραγωγες φυσικα, θα μπορουσαν να σταθουν και στο εκσωτερικο ανετα…
Οι Σωκρατες για μενα ειναι σαφως ανωτεροι απο τα “σημερινα” γκρουπ.
Και μονο που χει πει εναν Κουρσαρο…
Επισης " Τα χρόνια φεύγουν θες δε θες σαν των ματιών σου τις βαφές και συ φοβάσαι" Να και αμα εχει σολιδια να και αν δεν εχει, να και αν ειναι ροκ να και αν δεν ειναι.
Karja καλα τα λες αλλα οχι κλαψα οι τρυπες.
α και
Εεεεετσιιιιιιιι
Καλή γριά μου γίνε, γίνε κοριτσάκι και στα αγριολίβαδα τρέξε να κρυφτείς
Η ελληνικη μουσικη εχει ωραια πραγματα μην ειστε κολλημενοι
trypes oxi klapsa, alla o aggelakas mou kanei gia super dhthen kai totes kai twra
… eidika auto to krauges tvn lykwn pws to lene … pwpwpwpwpw den to paleua…
emena m aresoun ki alla pramatoudia. kaldaras lx… o anthrwpos LALOUSE !!!
i klhronomia den ein ntroph…
ntroph einai oti egine emfylios… ntroph einai to aristero kai to deksi mantri,
pou pleon einai ypo to idio manatzment. ntroph einai pou exoume yiothetisei
to yfaki MAMAW, kai trexoume na ginoume opws htan oi aggloi th meta thatser epoxh
ante isws ligo kalytera…
Αν και πάρα πολλοί έχουν πολύ ψηλά τις Τρύπες, εμένα αυτή η φωνή του Αγγελάκα μου τη βαράει στα νεύρα… Δεν τον αντέχω με τίποτα…
η φωνή του δεν μ’αρέσει καθόλου,αλλά γράφει ποίηση ο άτιμος…απίστευτος
αύριο θα πάω να πάρω και τον καινούριο δίσκο
Rudolf to phres???
Thelw entypwseis!!dn exw akousei oute nota k eimai periergos(k epifylaktikos:-k giati to fresko xioni dn m arese mporw na pw)
Ελλαδιστάν βλέπεις,αύριο ελπίζω να το έχουν φέρει…
άκουσα όμως στο ράδιο το απόγευμα την παρουσίασή του…άκουσα μερικά κομμάτια και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος…απλοί στίχοι και πολύ καλό παίξιμο από τους μουσικούς,με solo σε κάθε σχεδόν κομμάτι…
αύριο,6 με 8 το απόγευμα έχει την παρουσίαση ο Μελωδία 99,2…
το πήρα,φοβερός δίσκος!!!
έχει ροκιά που είχαμε να ακούσουμε από το “χάλια μου”,το “5 λεπτά” όπου σχολιάζει την κατάντια και την σημερινή νοοτροπία όπου ο κόσμος κάνει τα πάντα για 5 λεπτά δημοσιότητας…
το “ξένος” επίσης είναι ένας αντιρατσιστικός ύμνος…κιθάρες έχουν αναλάβει οι Ρουσσέτος Δημητρόγλου και Γιάννης Κωνσταντινίδης κυρίως,ενώ τα τύμπανα κυρίως ο Μάκης Γιούλης…
μπάσο κλασσικά ο Βαγγέλης Πατεράκης από το 74 παρακαλώ!!!
To “5 λεπτά” όντως θυμίζει πολύ το “χάλια μου”, και είναι από τις καλύτερες στιγμές του δίσκου. Απορώ γιατί δε γράφει περισσότερα κομμάτια, αφού το έχει, τι τους θέλει τους Πυροβολάκηδες…#-o Το Συγγνώμη δεν ακούγεται.
Όλο το υπόλοιπο cd όμως είναι πολύ καλό, σίγουρα ο δίσκος που θα έπρεπε να έχει βγάλει ο Μπιλάρας μετά τις “Xαμένες αγάπες”, ποιο προσέχω δυστυχώς και φρέσκο χιόνι τώρα…
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι που δεν μου άρεσε προσωπικά και την παπαριά του Πυροβολάκη, ο υπόλοιπος δίσκος είναι παραπάνω από απολαυστικός. Welcome back, Bill.
Το πηρα κ εγω επιτελους:D !!
Θα συμφωνησω με τα παιδια,σιγουρα το καλυτερο μετα το θεικο χαμενες αγαπες!!!
Το 5 λεπτα και το καιω τονομα μου(με τρελη διμποτιλα μεσα:D )τα αγαπημενα προς το παρων!!
Αυτο του πυροβολακη πρεπει να το επαιζε live εδω κ καιρο κατι μου θυμιζει!
και σε αυτό του Πυροβολάκη και σε αυτό με την συμμετοχή τον locomondo (κιθαρίστας του θεού) ο Βασίλης πειρματίζεται…το ένα βγήκε,το άλλο δεν ακούγεται…
τα υπόλοιπα κομμάτια είναι σε υψηλό επίπεδο,και ξεχωρίζουν πολλά,αλλά εκεί που υπάρχουν δυνατές κιθάρες,γυρίσματα,και solo είναι το κάτι άλλο…ό,τι μα ό,τι κομμάτι έχει γράψει ο Βασίλης είναι πολύ πολύ καλό!
ας το πάρει πάνω του κι ας γράφει πιο πολλά
Τίποτα στο κόσμο δεν τον νοιάζει
παρά μόνο το μυαλό του ανοικτό να μένει
μέσα στην αδράνεια τρομάζει
ξαναβλέπει στη φορμόλη τη ψυχή σβησμένη
κόβει το κορμί του και το θάβει
σε νερό και σε φωτιά να χωριστεί
Στους δεκάξι παγωμένους εφιάλτες
κάτι απρόσωπα λαμπάκια της νυκτός δανείζει
σ’ άνυδρους ανέκφραστους αντάρτες
στοιχειωμένος σε μια εθνική οδό που πήζει
βρίσκει την αχτίδα π’ απομένει
και μαζί της τη φυγή θα μοιραστεί
Οι ψυχές και οι αγάπες
σιαμαίες αυταπάτες
όμοιες σαν άσπρα πλήκτρα
σαν φωτάκια μες τη νύκτα
βρίσκουν σώματα παρθένα
στη συνήθεια πουλημένα
με φιλιά τα εξαγνίζουν
τους χαρίζονται
Τούτος ο αρχέγονος ρυθμός των Αφρικάνων
κάτι από μπάλο Συριανό θυμίζει
ανθρωποθυσία στους θεούς των ηφαιστείων
σαν αναπαραγωγής βωμό γυαλίζει
κράτησε αγάπη μου για λίγο την πνοή σου
κλείσε όλη τούτη τη στιγμή σ’ ένα φιλί
Κοίταξε τριγύρω τα Μετέωρα πως πέφτουν
μπάλες από χιόνι μείνε ζωντανή ακόμη
κρίνε με σαν άνθρωπο που ψάχνει την ψυχή του
κι άμα τον γουστάρεις θα σου πω συγνώμη
είναι κάτι μήνες που φιλοξενώ τον τρόμο
κι έχω ανάγκη να με βλέπεις να μαι σαν μωρό παιδί
Αχ μωράκι σαστισμένο
μέσα στο μυαλό σου ξένο
τι να πρωτοτραγουδήσεις
και ποιά πόρτα να κτυπήσεις
να σου πώ για να σε πείσουν
στα μετάξια να σε ντύσουν
να φανούν λευκά δοντάκια
μες το γέλιο σου
Χίλιες και μια νύχτες ανοιχτά της οικουμένης
αλυσοδεμένος πολικός αστέρας
άφηνα τους άλλους να μιλούν για μένα
και φοβόμουν μη με δεί το φως της μέρας
τα χαμένα χρόνια θα τα πάρω πίσω
φτάνει που και που να λές ακόμα σ’ αγαπώ
Κόκκινος ορίζοντας τα χρόνια π’ απομένουν
κάνε το σινιάλο να σε βρει ψυχή μου
πρόσωπα λιμάνια κράτησε τα “φεύγουν”
κράτα με αγκαλιά και πάρε με μαζί σου
βιντεοταινίες η ζωή που είδα
του άστεγου του νου μου η πατρίδα είσαι εσύ
Αχ αγάπη μου αγάπη
διαμαντάκι μες στη ΄σταχτη
και νησάκι που ‘χει φάρο
ένα μεθυσμένο γλάρο
γύρω σου που φτερουγίζει
τ’ όνομα σου συλλαβίζει
σημαδεύει τη ματία σου και αφήνεται
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Miden einai ola ta mastouria tis Skandinavias pou akous pou tous exei varesei h nyxta kai to klima, tin varan olh mera kai oi diskoi tous sterountai kathe ixnous mousikhs me plhrh kafrila kai 0 MOUSIKH enw oi stixoi tous apoteloun mia aperanth allhlouxia anousias ilithiotitas xwris na exoun na prosferoun TIPOTA se opoiondhpwte ektos apo aynanes, “kakous”(:lol: ) misanthrwpous kai aytistika, parapligika atoma.
Eisai o teleytaios pou prepei na ekfrazetai etsi gia tin kallitexnikh aksia kai mousika gousta allwn ektos twn mousikwn idiwmatwn tis protimhshs sou.
Aporw poios exypnos se exrise “Editor”(eleos) mias kai eisai o monadikos user me exairesh kati grafikous pou ebainan gia tous Manowar, pou exeis prosvalei gousta me xleyastikous xaraktirismous alla kai allous users aproklita.(kati xaraktirismous peri “kathisterimeno” sto rudolf-ton opoio parepiptontws den ton exw tpt-boreis na tous valeis ekei pou ksereis). Ante mazepsou loipon kai min poulas toso maggia kai antrila mikre. Because you forgot “Who made who”.
Zitw sygnwmh apo tous ypoloipous users kai moderators giati den xrwstan tpt na vlepoun mi mousika themata opou na’nai alla exei paraginei. Kai parakalw tous moderators na mou apantisoun an theloun me pm se ayta pou thigw an diafwnoun.
- 1
1)Εγραψες!!!
2)Συμφωνω!! Με ενοχλησε παρα πολυ στην σταση του που ισοπεδωνε τα παντα χωρις να μπορει να εχει καν γνωμη πανω στο θεμα… Μου αρεσει πολυ να συζηταω με ατομα που δεν τους αρεσει ο Βασιλης, αλλα οχι και να ισωπεδωνουμε τα παντα!!
Metal_Laws πας να πεις κατι σωστο αλλα το αναιρεις με την πρωτη παραγραφο. Ουτε εγω συμφωνω με τους αφορισμους και την απολυτη σταση αλλα κατηγορεις μεν τον Nihilist που λεει “ο ταδε ειναι 0” (που και εγω διαφωνω και το βρισκω απολυτο) αλλα μου γραφεις
xwris na exoun na prosferoun TIPOTA se opoiondhpwte ektos apo aynanes, “kakous”( ) misanthrwpous kai aytistika, parapligika atoma.
που ενταξει μπορει να το γραψες απο αντιδραση αλλα αναιρει αυτο που προσπαθεις να πεις.
Συμφωνω μεχρι τελους. Πληροφορω κι εγω το Metal_Laws πως ουτε κακος, ουτε μισανθρωπος, ουτε αυτιστικος, ουτε παραπληγικος ειμαι, αλλα μου αρεσουν παρα πολυ οι Σκανδιναβοι που αναφερεις. Βεβαια και ο Νιχιλιστ εχει προσβαλλει πολλες φορες με το να λεει αυτο που ακουει ο καθενας “σκατα”. Προτεινω να σταματησουν αυτου του ειδους οι χαρακτηρισμοι απο ολους οσους τους κανουν, γιατι ρε γαμωτο ενα ροκ site ειμαστε και οχι αρενα μονομαχιων. Γι’ αυτο συνιστω ψυχραιμια σε ολους.