:D:D:D
Ο Ρεχάγκελ παρά το ότι από ένα σημείο και μετά δεν άντεχα να βλέπω την εθνική είναι ο σημαντικότερος και ήρθε το 2002 κύριε δημοσιογράφε :!:
Βαλβέρδε, Τεν Κάτε οι άλλοι δύο παρότι και οι δύο είχαν/έχουν κολλήματα, έφεραν κάτι διαφορετικό ο καθένας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κρίμσον, έχουν περάσει πάνω από το κεφάλι μου αρκετές μολότοφ, όπως επίσης και δακρυγόνα (κάποια έπεσαν και πάνω μου), βόμβες κρότου-λάμψης κτλ, οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Και δεν βλέπω πού είναι το περίεργο, ήρθαν οι χρυαυγίτες, πήγαν στους μπάτσους και τους είπαν “συνάδελφοι είμαστε όλοι ρε παιδιά, αφήστε να περάσουμε”.
Εμένα αυτό που μου έμεινε από το παιχνίδι ήταν ο τύπος με την μπλούζα JAG PANZER, στους φανατικούς. Respect…
Α ωστε δεν το προσεξα μονο εγω!
ε συγγνώμη…δεν ήξερα οτι έχεις κάνει στο ιρακ…
όντως δεν είναι περίεργο…
αυτό από μόνο του το κάνει ιδιαίτερο
Αν ήταν τόσο μάγκες ας πηγαίνανε απ’ έξω να τους πετυχαίνανε τους Κροάτες και ότι γινότανε εκεί. Μέσα στο τηγάνι δεν έπρεπε να γίνει το παραμικρό. Οι οποίοι Κροάτες δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά. Μέρες προκαλούσαν και τραμπούκισαν και ένα σωρό κόσμο πριν το ματς. Αλλά το ντου στο πασαλιμάνι φαίνεται πόνεσε ιδιαίτερα. Δεν ήταν απλά χρυσαυγίτες, γαύροι χρυσαυγίτες, τα χουλιγκάνια οι κροάτες, όπως και οι σέρβοι, οι άγγλοι και άλλοι στις εθνικές τους σκάνε όλα μαζί αλλά στην ελλάδα αυτό ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να γίνει. Θυμίζω τα σκηνικά στο ίδιο γήπεδο μάρτιο του 07 λίγες μέρες πριν την παιανία όπου γαύροι βάζελοι φασίστες τις παίξανε μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι με τουρκία. Σαφώς και ορισμένοι έχουν μάθει να λειτουργούν με ένα ιδιαίτερο καθεστώς προστασίας, κάτι το οποίο χθες ΔΕΝ έπρεπε να επιτραπεί.
Ποιος είναι ο υπεύθυνος για την ασφάλεια στο Καραϊσκάκη; Οι άνθρωποι που επέλεξε ο Ολυμπιακός;
Επειδή έχω πάει σε συναυλία στο γήπεδο αυτό και γνωρίζω όπως γνωρίζω ορισμένους γαύρους όλοι οι σεκιούριτι τότε γαύροι ήταν. Πιθανότερο να ήταν και χθες έτσι όπως και σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει να λέει και Λεοφόρο να γινόταν το παιχνίδι μπορεί να γινόταν το ίδιο από πράσινους σιστες, τις τακτικές εξετάζω εγώ. Εξάλλου χθες τη πέσανε δυο φορές στο Βασσάρα, μια στα επίσημα και μια απ’ έξω στο πάρκινγκ και του λέγανε για το γαύρο, ο μαρινάκης στα επίσημα ήταν, από τα επίσημα κάτω μπούκαραν μέσα, τι το πιθανότερο λοιπόν…
υγ. θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η φιλία μεταξύ γαύρων-σέρβων, το μίσος μεταξύ σέρβων-κροατών, ε κάπου θα βγει άκρη
Δεν ήθελα όμως να το πάω εκεί. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν η ΕΠΟ νοίκιασε το γήπεδο και η Καραϊσκάκη ΑΕ ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια, τότε θα πρέπει επίσης να τιμωρηθούν. Δε γίνεται οι ομάδες να βάζουν ως security συνδεσμίτες που τους δίνουν την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο (Τσουκαλάς στον αγωνιστικό χώρο, να ανοίγουν τις πόρτες σε 100 χρυσαυγίτες για αντίποινα του ότι έγινε στο Πασαλιμάνι, να πλακώνουν κόσμο στη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ, να αφήνουν τα μέλη των συνδέσμων τους να περνούν ό,τι και όποιον θέλουν μέσα στο γήπεδο) και μετά οι ομάδες να μένουν ατιμώρητες.
Ό,τι τιμωρία πέσει στην ΕΠΟ, θα πρέπει να την πληρώσει ο Μαρινάκης και να αποζημιώσει την ΕΠΟ για τη δυσφήμιση που της έκανε. Και μετά να πάει να κάνει 400 μηνύσεις στο “Four-Four-Two” που τον κατηγορούν ως υποκινητή των επεισοδίων. Οι άνθρωποι που επέλεξε ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη άνοιξαν τις πόρτες χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη…
Ενταξει ο,τι να 'ναι…[-X Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτα τα πραγματα ειναι ντροπη να γινονται και παιζει να φαμε καμμια τιμωρια τωρα.
Στα του ματς το πρωτο ημιχρονο δεν το ειδα ολο, αλλα παιζει να ηταν πολυ υπνος. Στο δευτερο πιεσαμε, κυνηγησαμε το γκολ και καταφεραμε να πετυχουμε 2 πολυ ωραια γκολ χωρις να κινδυνεψουμε απο τους Κροατες. Εβγαλαν παθος οι παικτες και το γουσταρα πολυ αυτο. Η περιγραφη ηταν για ακομα μια φορα εκνευριστικη, εχει καταντησει κωμωδια το θεμα. Μπραβο στους παικτες και τον προπονητη για την προκριση.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελλάδα είναι ότι, όσο αφορά τα γήπεδα, οι σεκιουριτάδες είναι συνδεσμίτες. Το κάνουν όλοι αυτό, εκτός το παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο λόγω βαρδ. στο μπάσκετ γίνεται όπως και τα χρόνια του πατέρα. Στο καραϊσκάκι είχε ξαναγίνει πίστολς παρόμοιο σκηνικό
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=893780
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=893789
όπως επίσης είχαν γράψει ένα άρθρο σχετικά πρόσφατα νομίζω [I]τα νέα[/I] για την περιφρούρηση των συναυλιών. Μια αναλαμβάνει η 7, μια η 13, την άλλη η 21 η οποία είχε και τους γιουτου που αναφέρεις. Ακόμα και κόμματα τους πέρνουν περιφρούρηση, γνωστά τα παραδείγματα της πασπ που προσλάμβανε χούλιγκαν του γαύρου με μεροκάματο κάνα 80αρι για την περιφρούρηση της πορείας τη μέρα του πολυτεχνείου
Να τα πληρώσει ο Μαρινάκης, αλλά δεν θα αλλάξει το “σεκιούριτι-μπάτσοι-ναζί όλοι τους υπάλληλοι στο ίδιο μαγαζί”. Εκτός αν χτες ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι ίσως και να υπάρχει σύνδεση.
Ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης είναι πολύ λίγος για να μπορέσει να ελέγξει τέτοιες καταστάσεις.
Έδιτ: Όπως τα λέει ο ποστ-ντίτζιταλ είναι, εδώ ΔΑΠ-ΑΣΟΕΕ είχε κονέ με συνδέσμους βάζελου για στάντ-μπάι σε περίπτωση ξύλου με ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ.
Ο Μαρινάκης και κάθε νεόκοπος παράγοντας που μπαίνει στο χώρο βρίσκει ένα παρασύστημα έτοιμο προς χρήση. Αφού τα γρανάζια δουλεύουν ρολόι και είναι όλοι ευχαριστημένοι γιατί να παρεκλίνει της πορείας. Σκασίλα του, θα κάτσει 5-10 χρόνια θα δρέψει δάφνες, θα αποσυρθεί και θα λουφάξει σε μια γωνιά και αναλαμβάνει ο επόμενος νεόκοπος παραγοντίσκος.
qft :roll:
Ακριβώς επειδή πρόκειται για μια μαφία, όπου πουλάει “προστασία” σε επιχειρηματίες και ΑΕ (προστασία από τους ίδιους!!) πρέπει να κλείσουν σιγά σιγά αυτοί οι σύνδεσμοι και να πάψουν να έχουν αυτή την εξουσία. Βλαμμένοι θα παραμείνουν, αλλά δε θα έχουν τόσο κόσμο να τους βοηθάει για να τα κάνουν όλα αυτά.
Και όσοι τους στηρίζουν (για αυτό και μου είναι συμπαθής ο Βαρδινογιάννης και Ντέμης) να πληρώσουν μαζί με αυτούς.
Μαζί σου, αλλά αν περιμένεις από κάποια πολιτειακή αρχή να το κάνει, φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς.
Εδώ μιλάμε ότι μέχρι πριν το καλοκαίρι καιρό η Αλεξάνδρας έκλεινε ανα 2-3 μέρες επειδή την έπεφταν οι βάζελοι στο δωματιάκι και τούμπαλιν. Πρέπει να σταμάτησαν λόγω διακοπών, αναμένουμε νέες περιπέτειες σύντομα…
Χμμμ… Τωρα που το ξανασκέφτομαι ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος ήρθαν μαζί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2001 (όχι 2002) άρα ακριβώς πριν δέκα χρόνια και οι δυο. Αρα με αυτή την λογική ο Ρεχάγκελ είναι όντως ο πιο πετυχημενος. Ο Σάντος έρχεται δευτερος και δεν υπάρχει καν σύγκριση με Βαλβέρδε, Τεν Κάτε καταρχάς λόγω διάρκειας και κατά δεύτερον λόγω του ότι ο μεν πρώτος έφτιαξε ομάδες κατά κύριο λόγο με τα λεφτά της διοίκησής του (δεν τον μειώνει αυτό σαν προπονητή αλλά η δουλειά του Σάντος με αυτή του Βαλβέρδε δεν μπορούν να συγκρίνονται δεδομένου ότι ο Πορτογάλος είχε κατά κύριο λόγο ομάδες με μικρά μπάτζετ που τις εκανε να κάνουν πρωταθλητισμό και ας εχανε το πρωτάθλημα στο τέλος), ο δε δευτερος αφού σπατάλησε μια ολόκληρη χρονιά χανοντας απο Εργοτέληδες και Πανσερραϊκούς στην έδρα του, φαγώθηκε στα μισά της δεύτερης λόγω του ότι δεν είχε την προσωπικότητα που πρέπει να έχει ενας μεγάλος προπονητής για να τα βγάζει πέρα με εσωτερικά προβλήματα μιας ομάδας. Συν τοις άλλοις ο Σάντος έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορεί να προσαρμόζεται ο ίδιος στο ρόστερ και τις δυνατότητες μιας ομάδας και όχι να προσπαθεί να κάνει το αντίθετο, κάτι που δεν το έχει κανένας άλλος…
Όσον αφορά το “Καραϊσκάκη”, είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν αφήνει ποτέ άλλους ανθρώπους πλην των δικών του ανεξάρτητα από το αν παίζει η Εθνική.
Κριμσον δεν χρειάζεται να έχεις κανει στο Ιρακ για τετοιες καταστάσεις. Αρκεί να κατέβεις σε μια απεργιακή κινητοποίηση…
αυτό που γαμάτε τα αστεία μου με το να εξηγείται τα αυτονόητα, με εκνευρίζει…
A, ok σορρυ…