Εθνική Ελλάδος

:stuck_out_tongue:

και ον τοπικ(σχεδόν), ο σωτηρακοπουλος χθες ήταν σε μεγάλη φόρμα…μαλακίας…ολο υπερβολές, ολο φιλοσοφίες, και ιστορίες από τα παλιά…και εγω σας το είπα, και εγω το ήξερα, και τέρμα και παύλα, αυτό είναι ετσι…
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ.!

δεν ξερω αν το ξερετε

αλλα καμια ομαδα που διεκδικει προκριση και ειναι γηπεδουχος δεν εχει κανει ουτε μια ευκαιρια μετα το 70’

Εγώ για άλλους λόγους έγραψα για τους σημαντικότερους προπονητές και ανέφερα αυτούς τους τέσσερις. Δεν έχει να κάνει τόσο με την αποτελεσματικότητά τους όσο με κάποια πράγματα/φιλοσοφίες που έφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρεχάγκελ δίδαξε ότι σε ένα σκορποχώρι όπως η εθνική ομάδα, μπορεί να μπει τάξη και μιλάω κυρίως για εξωαγωνιστικά θέματα.

Ο Σάντος έδειξε ότι με μεθοδική δουλειά μπορείς να φτάσεις ένα μέτριο ρόστερ σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενε κανείς. Ειδικά το 2004/05 με την ΑΕΚ.

Ο Βαλβέρδε έφερε το συνεχές πρέσσινγκ. Μπορεί να μοιάζει λίγο αλλά δεν είναι. Είναι από τις ελάχιστες φορές που μια ελληνική ομάδα ενσωματώνει στο παιχνίδι της ένα στοιχείο σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο Τεν Κατε ήταν πραγματικά αλλοπρόσαλλος ως κόοουτς. Κατέβαζε ενδεκάδες λες και πειραματιζόταν κάθε φορά. Αλλά στο μανατζερικό του θέματος ήταν έτη φωτός μπροστά. Όταν ο Σισέ ξεκίνησε άσχημα του έδειξε πόσο τον εμπιστεύεται. Το βασικότερο όμως ήταν ότι σε θέμα φυσικής κατάστασης παρουσίασε πραγματικά καταπληκτική δουλειά, που επίσης όμοιά της δεν είχαμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Τον έφαγε το 2-0 στο Καραϊσκάκη όπου ως συνήθως έκανε εγκλήματα (Κατσουράνης αριστερό χαφ) και τα κοροϊδευτικά συνθήματα για τον Πατέρα, ο οποίος ως μικρός Κόκκαλης που ήταν δεν μπορούσε να ανεχτεί κάτι τέτοιο.

Καλα μια ζωη το ιδιο πραγμα κανει και γινετε πραγματικα πολυ κουραστικος.

Έντονη φημολογία ενόψει του αγώνα της Τρίτης
Ένα ακόμη κίνητρο φέρεται πως θέλει να δώσει η Κροατία στους Γεωργιανούς, οι οποίοι θα υποδεχθούν την Εθνική Ελλάδας στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τους Κροάτες να δίνουν πριμ στους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, αν εκείνοι καταφέρουν να νικήσουν τη «γαλανόλευκη» την ερχόμενη Τρίτη (11/10, 20:00).

Συγκεκριμένα, αν η Κροατία κερδίσει στη Ριέκα τη Λετονία και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάσει στη Γεωργία, τότε οι Κροάτες θα προκριθούν απευθείας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω θέμα δεν μπορεί να αποδειχθεί, αλλά οι φήμες έχουν γίνει έντονες από χθες το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους Έλληνες. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον όμιλο και μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».

έντιτ:
δηλώσεις σαμαρά για τον γκέκα

«Ο Φάνης έκανε ένα λάθος. Το παραδέχθηκε. Μας ζήτησε συγνώμη. Το παιδί με την Κροατία έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Όσο για αυτούς που έχουν ακόμη απορίες, ας κοιτάξουν με ποιον πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε».

οι δηλώσεις του κατσουρανη ειχαν φάση…
“ο γκεκας είχε 100% άδικο και το κατάλαβε” :lol:

*ο οποίος συνέχιζε να κάνει παρατηρήσεις σε όλους μέσα στο ματς…

Τέλος καλό όλα καλά…θα γίνει το ίδιο και με τους μπασκετμπολίστες;:):!:

Tι λες τώρα. Τα καμάρια μας; Τα ινδάλματα; Ο Δημητρός και ο Παπα-λουκάς; Ο βέριμπιγκ Σόφο;;;; Αυτοί έχουν προβλήματα και κουράζονται και πολύ μέσα στη σεζόν. Άσε που είναι ιντελεκτουέλ και υπεράνω…
Μόνο ο αχρηστέας που πανηγύριζε σα μικρό παιδί στον πάγκο και ο Κάρα που δάγκωνε στο λαιμό μετά από 20 χρόνια και 230 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές χαραμίζονται, αντί να τα λιαζουν στη Μύκονο…

Και είμαι και μπασκετικός, τρομάρα μου…:stuck_out_tongue:

ναι συνεχίζει αλλά τον έχουν καταλάβει πλέον και τον γράφουν στα @@ τους.

Νταξ ρε παιδιά, ας μην ασχολούμαστε με τον κατσουράνη τώρα…
Ο τύπος μιλάει πιο πολύ και από τον παπα-λουκά…

Kαλα, δεν εχουν διοργανωση και καθε χρονο, ομως, τα παρταλια της μπαλας, βεβαια…

Όχι και έχεις δίκαιο. Αλλά είναι εκνευριστικό, να τους ακούς κάθε λίγο, να λένε ότι είναι κουρασμένοι. Είναι και θέμα διάθεσης ρε συ…

Βασικά, αν από τις εμφανίσεις της Εθνικής κρινόταν το πόσα θα πάρουν στο επόμενο συμβόλαιο, θα έπαιζαν όλοι τους στην Εθνική μπάσκετ. Όταν όμως μιλάμε για τους 3 κορυφαίους των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα, δε τους νοιάζει και ιδιαίτερα.

Σφραγιζουμε το εισιτηριο σημερα, ευχομαι και σε καλη εμφανιση.

…πάνω απ’όλα νίκη απόψε…εντάξει και με καλή εμφάνιση, θάναι ακόμα καλύτερα:):!:

Καλη επιτυχια Ελλαδαρα!!!

καλή επιτυχία Τζόρβα

αν εχουν το θεο τους δλδ.τι φαγαμε ρε πουστη μου!

Ελεος ρε τζορβα ελεος [-XΠαμε να το γυρισουμε τωρα!!!

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΕΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ