Νίκη με Πορτογαλία στην πρεμιέρα, ισοπαλία με Ισπανία και πρόκριση ως δεύετεροι στα νόκ-άουτ… Κάτι θυμίζει… Παραλίγο μάλιστα να πέφταμε με Γαλλία στον ημιτελικό…!
?Οσο για το ματς με τους Ισπανούς, δε νομίζω ότι ήταν στημένο… Από τύχη δε φάγαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Επειδή όμως οι Ισπανοί κινδύνευαν ακόμα και να μείνουν απέξω, όσο η Πορτογαλία κέρδιζε την Αυστρία, αυτοί φοβόντουσαν περισσότερο από εμάς στο β ημίχρονο και αυτοί έκαναν όλη την καθυστέρηση. Δεν νομίζω ότι τα συμφωνήσανε για να περάσουμε και οι δύο, απλά τους βόλευε το σκορ τρελά, και το παραμικρό ρίσκο θα μπορούσε να είναι καταστροφικό γι αυτούς… Οπότε αυτοί κυνηγήσανε το Χ συνειδητά, ενώ εμείς απλά βαρεθήκαμε να τους ζορίσουμε. Αφού δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε (και με ήττα περνάγαμε 2οι), θα μπορούσαμε λίγο να τους πιέσουμε, μπας και τους πετάγαμε και έξω…
Παλικαρια ρε.
Ο Νινης ειναι χαλαρα ο καλυτερος παικτης της Ευρωπης στην ηλικια του.
Παιξαμε παρα πολυ καλα,ακομα και μετα την αποβολη του Πλιατσικα,και δικαια τους φαγαμε τους Γερμανους.
Βασικά, δίχως Παπασταθόπουλο θα έχουμε πολύ χοντρό πρόβλημα Ο Πλιάτσικας δεν είναι τόσο μεγάλη απώλεια γιατί υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να καλύψουν το κενό, ο Παπασταθόπουλος όμως είναι απώλεια:(
ΥΓ. Ο Νίνης είναι ο μικρότερης παίκτης του τουρνουά και στον ημιτελικό σήμερα έβαλε ένα και έστρωσε δύο. Εννοείται είναι ο Ευρωπαίος που προκαλεί τις περισσότερες προσδοκίες από όλους όσους είναι κάτω των 19 (αυτός ειδικά δεν είναι ούτε 17!!!)
ΥΓ2. Εγώ σε αυτή την ηλικία, γιατί δε μπορούσα να παίζω τέτοια μπάλα?
Βάσιμες ελπίδες για συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή έχει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο αρχηγός της Εθνικής δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στην φάση που ο Ολλανδός διαιτητής, Κέβιν Μπλομ, υπέδειξε πέναλτι υπέρ των Γερμανών. Ωστόσο, ο δεύτερος βοηθός του Ολλανδού κατέδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση με αποτέλεσμα να επανεξεταστεί η επίμαχη φάση από την UEFA, απόψε ή το αργότερο αύριο το πρωί. Σε περίπτωση που η αρμόδια επιτροπή αποφανθεί ότι όντως ο Παπασταθόπουλος δεν ανέτρεψε τον αντίπαλό του, η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε θα παραγραφεί και ο αμυντικός της ΑΕΚ θα ενισχύσει κανονικά την Εθνική Ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Ομαδαρα!!! Μπραβο στα παιδια μετα την αποβολη δεν φοβηθηκε η ομαδα και τους επαιξε στα ισα! Μπραβο τους!! Νινης μεγαλη παιχτουρα, ο Δημουτσος μου αρεσε που οπως και ο Μπουκουβαλας εδειξε καλα στοιχεια.