Εθνική Ελλάδος

Για να μην λεμε ομως οτι φταιει μονο ο ρεχαγκελ για το μαυρο χαλι με τη μολδαβια, φταινε πολυ περισσοτερο και οι παικτες που απο οτι εδειξαν ηθελαν να πανε για διακοπες μια ωρα αρχιτερα… Ειδικα ο νικοπολιδης επαιζε
τοσο αργα λες και ειχαμε κανενα σκορ ασφαλειας 2-0 η 3-0, πουλουσανε τη μπαλα για να περασει η ωρα.:-s :?
Βαριοντουσαν τοσο πολυ που δεν μπορουσαν να αλλαξουν μια μπαλια στα 5 μετρα μεταξυ τους.:sleep: :–
Στο euro θα παμε, το θεμα ειναι πως θα παμε…, γιατι εαν εμφανιστουμε ετσι καποιοι θα τρεχουνε να κρυφτουνε…:-k

Δεν ειναι μονο θεμα 11αδας. Αλλα ακομα κι εκει. Ο Χαριστεας ειναι πρωτος σκορερ γιατι παιζει βασικος απο το 2001. Δηλαδη επι 7 χρονια. Και τα μισα γκολ τα εβαλε μαζεμενα εκει στο 2004. Ασε που για ενα γκολ που βαζει χαλαει αλλα 3 με τις βλακειες του. Εχει μονο μια κουτουλια, οποτε αν ντε και καλα πρεπει να παιζει ο γκομενος βασικος, πρεπει να παιζει ως κεντρικος επιθετικος. Την θεση δηλαδη που δικαια εχει ο Γκεκας. Αν ειναι δυνατον, να εχουμε τον πρωτο σκορερ της Μπουντεσλιγκα και να συνεχιζουμε να τον ειρωνευομαστε και να τον λεμε “ο σουπερ σκορερ της εθνικης” και διαφορα τετοια. Παιζουμε με 2 ακραιους επιθετικους και λειπουν απο την 11αδα παικτες οπως ο Σαλπιγγιδης ή ο Παπαδοπουλος που ειναι γρηγοροι, ακομα κι ο Σαμαρας που επαιξε και μια σεζον ως αριστερος εξτρεμ. Ασχετα αν δεν απεδωσε, εχει συνηθισει την θεση και ειναι η μονη στην οποια μπορει να παιξει. Αποψη μου επισης ειναι οτι πρεπει ν’αρχισει να χρησιμοποιει και τον Καφε ο οποιος ειναι ο πιο δημιουργικος χαφ απο τους Ελληνες και ο μονος που εχει παιχνιδια στα ποδια του χωρις να εχει “σκασει” οπως οι 3 βασικοι μας. Επισης πληροι και τις 3 προϋποθεσεις που εχει θεσει ο Ρεχαγκελ. Ειναι 30αρης, εχει παιξει σε μεγαλες διοργανωσεις και αγωνιζεται σε μεγαλη αθηναϊκη ομαδα.
Το τραγικοτερο ολων ομως ειναι το οτι η ομαδα παιζει χειροτερα κι απο εφηβικη ομαδα σε 5χ5. Χωρις κανενα συστημα, χωρις κανενα σχεδιο στην επιθεση. Ή τουλαχιστον ετσι φαινεται, δε νομιζω ομως οι παικτες αυτοι να μην καταλαβαινουν ενα συστημα και να παιζουν βασικοι σε μεγαλες ομαδες. Δηλαδη η ομαδα βγαινει μπροστα και χυμανε ολοι προς την εστια. Κι επιμενω για το 6/7. Με την Μαλτα και την Μολδαβια, ναι, ειμαι σιγουρος οτι κι εγω κι ολοι σας κερδιζουμε.

Αχαριστε!!! Τις κερδιζαμε και παλια αυτες τις υπερδυναμεις?? (Τι? Ριχναμε 5αρες? Αντε απο δω ρε!! Αντι-ρεχαγκελικοι! :lol: )…

Δεν θυμασαι τοτε το 98’ με τον αχρηστο τον Πολυχρονιου που αποκλειστηκαμε απο αυτους τους ασχετους τους Δανους κανοντας περιπου οσες ευκαιριες εχει κανει συνολικα φετος η Εθνικη? Και απο τους αλλους αχρηστους τους Κροατες που μονο στην 4αδα του Μουντιαλ πηγαν?

Aν γράψουμε όλοι την ενδεκάδα που πιστεύουμε καλύτερη και βρεθούν 2 ίδιες …γράψτε μου!

Δική μου γνώμη έιναι να μπάινουμε με τις μικρές ομάδες με 2 φορ. Ένα γρήγορο κοντοπούτανο και ένα καλό με πλάτη και τεχνίτη. Αυτή τη στιγμή θέλουμε δε θέλουμε οι 2 επιθετικοί που έιναι στην καλύτερη κατάσταση είναι Γκέκας (όποτε την ακουμπάω μπαίνει και είμαι στα ντουζένια μου)-Λύμπε (είμαι ο πιο αργός επιθετικός που έχει βγει 1ος σκόρερ μετά τον Τσιάρτα αλλά ξέρω την καλύτερη μπάλα από όλους). Αυτοί πρέπει να πάιζουν και όχι ο Αμανατίδης (ούτε από το μισό μέτρο δεν μπορεί), Παπαδόπουλος (ντεφορμέ), Χαριστέας (υπερντεφορμέ), Γιαννακόπουλος (υπερυπερντεφορμέ).

Για το κέντρο Τοροσίδης,Κατσουράνης,Μπασινάς,Καραγκούνης να εναλάσσονται ανάλογα με φόρμα/κατάσταση

Για την άμυνα Κυργιάκος, Σειταρίδης σίγουρα και μετά Δέλλας,Σπυρόπουλος (δεν μπορώ να ξαναδώ το Φύσσα να βιάζει το ποδόσφαιρο), Κατσουράνης-Τοροσίδης.

Ιδανική 11άδα για μένα (αν έιναι όλοι σε καλή κατάσταση)

Χαλκιάς
Σειταρίδης
Σπυρόπουλος
Κυργιάκος
Δέλλας
Κατσουράνης
Μπασινάς
Καραγκούνης
Τοροσίδης
Λύμπε
Γκέκας

Εγώ δεν καταλαβαίνω ο Νικοπολίδης γιατί να παίζει βασικός, αφού πέρασε η πάστα του και αυτό το λέω τα τελευταία 2 χρόνια. Επίσης, στην επίθεση Χαριστέας και Παπαδόπουλος γιαμενα είναι λίγοι. Τον Σαμαρά πάλι δεν θα τον εμπιστευόμουν λόγω της κακής φετινής χρονιάς του. Η ιδανική τριπλέτα γιαμενα είναι Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας. Όσον αφορά την άμυνα ο Ταυλαρίδης πιστεύω είναι πολύ καλή λύση. Τα χρόνια του Φύσσα έχουν περάσει, ενώ ήταν σωστή η παρατήρηση για την αξία του Καφέ (για`μενα πολύ χρήσιμος παίκτης). Ο Δέλλας τέλος δεν είναι πλέον ο γνωστός Κολοσσός.

Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, μέχρις ώτου να πάρει τη θέση του ο Σηφάκης
Δεξιά ο Σεϊταρίδης, αριστερά ο Ταυλαρίδης, αφού δεν υπάρχει άλλος κλασσικός αριστερός.
Κέντρικό αμυντικό δίδυμο Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αμυντικό χαφ, Κατσουράνης, από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής.
Αριστερά ο υγιής Λαγός
Δεξιά ο Σαμαράς, να συγκλίνει προς κέντρο και να γίνεται κρυφός επιθετικός σε μερικές φάσεις.
Κέντρο, για να κρατάει την μπάλλα ο Καραγκούνης
Μπροστά, επιθετικό δίδυμο Γκέκας, Σαλπιγγίδης.

Και όποιος διαφωνεί είναι άσχετος, άμπαλλος, βλάκας, προκατειλημμένος κτλ κτλ:p

Αμπαρης
Παντος
Γεωργεας
Παστος (σουπερ σταρ του Λεβαδειακου)
Βυντρα
Ταραλιδης
Κυριακιδης
Θεοδωριδης (του ΠΑΟ)
Αλεκος Τατσης
Καπετανος
Τσιγκας

Ωχ… νέος Ρεχάγκελ μας βρήκε. Έχεις βάλει 3 δεξιά μπακ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οχι βεβαια… Κανας ασχετος ειμαι? :stuck_out_tongue:

Γεωργεας δεξια, Παντος αριστερα και Βυντρα κεντρικο μπακ (θεση που επαιζε στον Πανηλειακο)…

Βάλε και τον Τάτση τον αδερφό του Αλέκου που είναι αρχηγός στον ΠΑΣ Γιάννενα και είμαστε κομπλέ!!!

Για να ξεφεύγουμε από το χαβαλέ μια θέση στην εντεκάδα πιστεύω αξίζει και ο Βούλης ο ¶ντζας σαν κεντρικός αμυντικός.

Ευτυχως μετα το κραξιμο η ΕΤ δειχνει την εθνικη νεων.

Eκπληκτικο ματς,απιστευτα αγωνιωδες ειδικα το 2ο ημιχρονο,ημουν καρφωμενος στην τιβι λεμε.

Το (μουφα) πεναλτυ του Μητρογλου εγω καλυτερα θα το βαρουσα ε…

Αντε περασαμε στους 4.Παμε να το παρουμε τωρα!

Ρε σεις στους μεγαλους το ζηκωσε ο ζαγορακης, στους μικρους ποιος θα το σηκωσει??:lol:

Aν και δεν έπαιξε πολύ καλά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε.

Πάμε γερά!

Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που να πίστευε πως αυτό παιχνίδι δεν θα λήξει ισόπαλο. Επίσης όταν κερδίσαμε το πέναλτι πρέπει να ήταν όλος ο κόσμος σίγουρος πως θα χαθεί.

Στημένο λες; :-k

Μπα ρε,απο το 70 και μετα παιζαν πασουλες για να ανεβασουν τα ποσοστα κατοχης μπαλας και γιατι ειχαν κουραστει. :roll:

Τελοσπαντων,αντε να δουμε τι θα κανουμε με τη Γερμανια.

Σιγουρα! Κατι σαν το Σουηδια-Δανια το 2004. Τεσπα παντως αυτη η ομαδα το αξιζει να παει καλα γιατι εχει πολυ καλους παιχτες.

Όντως έχει καλούς παίκτες.

Από τον Βασίλη τον Αποστολόπουλο περιμένω πολύ περισσότερα γτ είναι φίλος μου κι ξέρω ότι μπορεί πολύ παραπάνω.