Προσωπικα ειπα να δωσει εξγησεις οχι να φυγει… Δεν θελω να φυγει…
Στο '65 ο Γκέκας βγαίνει και τη θέση του παίρνει ο Λυμπερόπουλος. Για 30 λεπτά, ο Σωτηρακόπουλος είναι και ουρλιάζει ότι ο Ρεχάγκελ έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που έβγαλε τον Γκέκα, τον ΜΟΝΟ επικίνδυνο παίκτη μας για την αντίπαλη άμυνα και τώρα άντε να δούμε πώς θα βάλουμε γκολ…
Στο '94 ο Λύμπε το βάζει…
Μετά από λίγα λεπτά ο Λύμπε δίνει συνέντευξη και τον ρωτάνε αν έχει να πει κάτι που τον αδικεί ο προπονητής του και δε τον βάζει βασικό. Μετά από λίγα λεπτά ζητάνε από τον Ρεχάγκελ να απολογηθεί που έβγαλε τον Γκέκα από τον αγώνα και άφησε την ομάδα δίχως το Γκέκα! (το λέω και τρέμω μιλάμε… δίχως το Γκέκα? Τον πρώτο σκόρερ του Εθνικού μας συγκροτήματος!!!) Ας αποφασίσετε κάποτε κύριε Σωτηρακόπουλε. Δε μπορείτε μια ζωή να γλύφετε τους παίκτες για να σας δίνουν τα αποκλειστικά για τα εξώφυλλα σας και να ακολουθείτε την κοινή γνώμη για να γίνεστε αρεστός στο κόσμο… Βαρεθήκαμε πια…
Παραταυτα η αλλαγη του Γκεκα αποδειχτηκε λαθος… Αλλος επρεπε να βγει… Αλλα, ξεχασα, αυτος ο αλλος δεν βγαινει ΠΟΤΕ!!
Ο Τοροσιδης χαραμιζεται η οχι στη θεση του αριστερου μπακ? Δηλαδη ο Σπυροπουλος τσαμπα κληθηκε? Πρεπει να παει σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ η εξωτερικο για να χρησιμοποιηθει?
Ο Αμανατιδης τι εχει προσφερει ως αριστερος φορ? Ειναι δυνατον ομαδα να παιζει χωρις αριστεροποδαρους?
Ο Γκουμας? Μη μου πειτε οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι και πιο φορμαρισμενοι αμυντικοι…
Ολα αυτα ειναι πραγματα που τα βλεπουμε ολοι… Οπως ειναι “χαζο” να κανεις τον προπονητη, ετσι ειναι “χαζο” και να λες ο κοουτς τα ξερει ολα κι εχει παντα δικιο… Ε, δεν εχει παντα… Οι 6/7 νικες δεν μου λενε ΤΙΠΟΤΑ… Σορυ κιολας αλλα θεωρω οτι ξερω 2-3 (οχι παραπανω) πραγματα για μπαλα… Η ομαδα παιζει φανερα χωρις συγκεκριμενο συστημα στην επιθεση… Αυτο το βλεπεις απο το οτι περαν των 4 γκολ στη Βοσνια (που ολοι θυμομαστε με ποιον τροπο ηρθαν) η ομαδα δυσκολευεται τρομακτικα να σκοραρει…
Η ασυλια ειναι κακο πραγμα… Δημιουργει επαρση και την εχει αυτην την επαρση ο Γερμανος… Δεν λεω να φυγει, αλλα πρεπει καποια στιγμη να σκεφτει σοβαρα καποια πραγματα…
Ξαναλεω η προκριση στο στο Euro με αυτον τον ομιλο και με την βαθμολογια οπως ειναι, ειναι επιβεβλημενη αν θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα… Δεν θα πανηγυριζουμε επειδη θα προκριθουμε… Θα πανηγυρισουμε οταν (ξανα)φτιαξουμε ομαδα…
Εδώ δεν αξιοποιούμε το Σαμαρά, τι λέμε τώρα!#-o
Ποπο εριξα κατι γελια σημερα…
Με το που φαγαμε το γκολ λεω θα το βαλουμε παλι στο τελευταιο λεπτο.Ακομα κ με μουφα πεναλτυ θα κερδισουμε.
Και βλεπω τον Γκουμα να επιτιθεται σαν γνησιος απογονος του Λεωνιδα στον κατακαημενο Μολδαβο και ξεραινομαι στα γελια :lol: :lol: :lol: :lol:
Α ρε Ελλαδαρα…Τραγικη και σημερα.
Αν παιζαμε με καμια σοβαρη ομαδα και ειχαμε τη χθεσινη αποδοση θα ειχαμε φαει 4 γκολ :!:
Προσωπικά, πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να δυσκολεύεται να σκοράρει, μπορεί να δείχνει σημάδια κούρασης, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ομάδα έφτιαξε οποιοσδήποτε προπονητής της Εθνικής πριν το Ρεχάγγελ. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε που έχουμε τώρα πολύ περισσότερες απαιτήσεις, εν μέρει δικαιολογημένα, και ξεχνάμε ποιοι ήμασταν και πόσο σοβαρά ασχολούμασταν στο παρελθόν με την εθνική. Επειδή θεωρώ αχαριστία να μιλάει κανείς εναντίον του Ρεχάγγελ, δηλώνω υπέυθυνα ότι δεν πρόκειται να του ασκήσω ΠΟΤΕ οποιαδήποτε κριτική, ακόμα και όταν σε ηλικία 104 χρονώ έχει κάνει την εθνική μπουρδέλο και γυρίσουμε στην εποχή που χάναμε από τη Μάλτα. Αυτό που μας πρόσφερε ο Γερμανός δε θα το ξαναζήσουμε ούτε εμείς ούτε τα δισέγγονά μας, ούτε οι απόγονοί μας το 3004.
η μονη λυση για να ειναι ο ελληνας ευχαριστημενος ειναι η ενδεκαδα και οι αλλαγες να βγαινουν με sms που θα στελνουμε στα παιχνιδια της εθνικης:p …ειμαι σιγουρος πως εκατομυρια sms θα στελνονται σε καθε παιχνιδι…
ετσι θα πετυχουμε.
1)δεν θα υπαρχουν γκρινιες αφου η ενδεκαδα θα βγαινει με δημοκρατικες διαδικασιες,και στο κατω κατω ολοι εχουμε αποψη για την ενδεκαδα και τις αλλαγες που πρεπει να γινονται…
2)το κρατος θα θησαυρισει…πιστευω και 1 ευρω να εχει το sms δυο μηνυματακια το λιγοτερο θα τα χαραμισει ο καθενας μας για το καλο της εθνικης…:lol: :lol: ειδικα σε κανα παιχνιδι με τουρκια η στους αγωνες του euro τα κερδη θα ειναι τεραστεια…
Egrapses! poly sosta ta les. oloi proponitares…
Ο Τοροσίδης δε χαραμίζεται γιατί πολύ απλά η μόνη θέση που μπορεί να παίξει στην Εθνική είναι αυτή του αριστερού μπακ. Σε όλες τις άλλες υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμοι ποδοσφαιριστές από αυτόν. Του Σπυρόπουλου είμαι μεγάλος φαν και τον πιστεύω, αλλά δε νομίζω ότι αυτός θα έκανε τη διαφορά χθες. Και δεν αποκλείω στις προπονήσεις να ήταν φοβισμένος και να μην έπεισε και για αυτό να μην έπαιξε. Τον Αμανατίδη δε τον πάω, ποιος άλλος όμως μπορεί να παίξει αριστερό χαφ? Ο Καραγκούνης κάνει πολύ δουλειά σε όλο το γήπεδο, ο Γιαννακόπουλος φέτος ήταν πάρα πολύ αργός στις κινήσεις του και τέρμα. Τι να κάνουμε, δεν υπάρχει άλλος εκτός του Σαμαρά (και αυτός εκτός θέσης) που τον έβαλε και αλλαγή στο κάτω κάτω της γραφής. Όσο για τον Χαριστέα, κοντρόλ δεν έχει καλό, σουτ εν κινήσει δεν έχει καλό, κάνει λάθη και στις πιο εύκολες πάσες αλλά καλώς η κακώς είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής και ακόμα σκοράρει. Και ας μην παίζει στη θέση του.
Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι reality για να παίζουν αυτοί που θέλει ο κόσμος (συμπεριλαμβάνω και εμένα μέσα). Αν ήταν έτσι, από την Εθνική θα είχαν περάσει και θα είχαν παίξει βασικοί παίκτες όπως ο Παππάς, ο Θεοδωρίδης, ο Κοιλιάρας, ο Αμπάρης και ο Νίνης. Ακόμα θυμάμαι το πανικό που κάναμε γιατί δε βάζει το Βάλλα μέσα, που τότε ήταν ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Που είναι όμως τώρα ο Βάλλας? Έτσι, δεν κάνεις ομάδα. Αν προκριθούμε στο Euro, η παρουσία του Χαριστέα θα είναι απαραίτητη. Δε μπορεί να λείπει από τα προκριματικά. Και αν ο Σπυρόπουλος αποδείξει ότι έχει διάρκεια, κότσια (και δεν είναι πάλι για 2η φορά ντοπέ στην καριέρα του) ο Ρεχάγκελ θα του δώσει την ευκαιρία. Δεν είναι τυχαίο που είναι ο μόνος παίκτης δίχως Ευρωπαϊκή εμπειρία που φώναξε ο Ρεχάγκελ στα τόσα χρόνια. Υπομονή χρειάζεται.
Ακόμη, ούτε στα προκριματικά του Euro2004 είχαμε παίξει μπάλα. Την Ιρλανδία με πέναλτυ τη νικήσαμε, την Ουκρανία με γκολ στο 88, την Ισπανία με Κατενάτσιο και ένα σουτ. Η έπαρση δεν είναι στο Ρεχάγκελ μόνο, είναι και στους Έλληνες που ξάφνου νομίζουν ότι όποιος κάνει 4-5 καλά παιχνίδια στο παρακμιακό ελληνικό πρωτάθλημα, ξαφνικά έγινε βασικός και αναντικατάστατος για την Εθνική Ελλάδα και η Ελλάδα πρέπει να παίζει λες και είναι η υπερομάδα που θα πατάει κάτω τους αντιπάλους της.
Και εγώ πιστεύω ότι κάνει λάθος που φωνάζει τον Ανατολάκη. Και εγώ αν ήμουν προπονητής το Σπυρόπουλο θα έβαζα μέσα και (μάλλον) τον Σαλπιγγίδη δεξιά. Αλλά αν εγώ ήμουν προπονητής δε θα έκανα με τίποτα 6/7. Άρα δεν κάθομαι να γκρινιάζω. Για να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά τον έχουμε. Αφού την κάνει εγώ δεν πρόκειται να γκρινιάζω. Όπως θα θέλω και τα δικά μου αφεντικά στη δουλειά μου να μη μου φωνάζουν γιατί είμαι μεν αποτελεσματικός, αλλά δουλεύω με ακουστικά στα αυτιά, κοιμάμαι τα ξημερώματα και δουλεύω τα μεσάνυχτα…
ΥΓ. τα έχω γράψει από το πρωί, αλλά είχα πρόβλημα με Firefox και με την αλλαγή του server και έτσι τα ποστάρω τώρα…
Πληροφοριακά πάντως και επειδή το παλικάρι το παρακολουθούσα δυόμισι χρόνια “ζωντανά” η καλύτερη θέση για τον Τοροσίδη είναι δεξί μπακ, ενώ λέει και για δεξί χαφ. Πάντως για`μενα είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας μετά τον Γιούρκα.
Νομίζω ότι και στον Ολυμπιακό για εκεί τον προορίζουν. Αριστερά θα παίζει ο Ζεβλάκωφ (αν δεν πάρουμε Σπυρόπουλο) και δεξιά ο Τοροσίδης. Βέβαια όπως πάνε οι μεταγραφές μας, ίσως τον κλωνοποιήσουμε για να τον βάζουμε και σε άλλες θέσεις!!!:lol: :lol:
ΥΓ. Γιούρκας αν θέλει δεν πιάνεται. Και χθες, απλά βαριόταν. Στο τέλος που ήθελε πάλι έναν έναν τους πέρναγε όλους. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μπορεί να πάρει τη θέση του Γιούρκα, ή του Κατσουράνη ή του Καραγκούνη αυτή τη στιγμή…
Ωραια για να καταλαβω δηλαδη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχουμε καποια αρνητικη γνωμη για τον Ρεχαγκελ… Αφου η ομαδα εχει 6/7 και το αποτελεσμα μετραει… Αυτο ειναι το προβλημα του Ελληνα, να μην σκεπτεται ποτε (ΜΑ ΠΟΤΕ) μακροπροθεσμα…
Ευχαριστημενοι λοιπον που κερδισαμε την παραπαιουσα Ουγγαρια με 2-0 και την υπερδυναμη Μολδαβια στο 94’…
Στην τελικη εχει να κανει με το ζηταει κανεις απο τη μπαλα… Αποτελεσμα με οποιονδηποτε τροπο (τυχη, διαιτησια κτλ.)? Η συγκροτημενο ποδοσφαιρο με συνδυασμους που μπορει καμια φορα να μην εχει και αποτελεσμα? Εγω ειμαι φαν του δευτερου…
Απλα συγκρινετε τις Εθνικες μπασκετ και ποδοσφαιρου…
Καλα ολα αυτα, αλλα το αποτελεσμα ΔΕΝ δικαιωνει τον Ρεχαγκελ. Εκτος αν κλεινουμε τα ματια στο τι εγινε στο ματς και θεωρουμε επιτυχια που νικησαμε την Μολδαβια στο 94’…
Αν συγκρίνουμε τις 2 εθνικές τότε, ο Χαριστέας καλά κάνει και παίζει. Μαρκάρει σα σκυλί και βάζει γκολ πιο συχνά από όλους!!! Στατιστικώς είναι πολύ καλός!!!
Άποψη μου είναι, ότι σε αυτή τη φάση των αγώνων πρέπει να φτιάχνεται ο κυρίως κορμός (και όχι άλλες 20αδες σε κάθε αγώνα) που θα παίρνει την πρόκριση ανεξαρτήτως όμορφης μπάλας και πριν τη διοργάνωση που θα έχει προκριθεί πλέον, να γίνεται προετοιμασία σε αυτό τον κορμό και όποιες προσθήκες χρειάζονται. Στη διοργάνωση μετράει η μπάλα που θα παίξεις, όχι στα προκριματικά:wink:
Και μεταξύ μας παιδιά, κακώς πέφτει όλη η κριτική πάνω στον Ρεχάγκελ. Με τη Μολδαβία παίζαμε και όχι με την Πορτογαλία για να είναι τόσο τρομερή η συνεισφορά του προπονητή στο τελικό αποτέλεσμα. Όταν αποφάσισε ο Σεϊταρίδης να κουνήσει τον κώλο του, τους πέρναγε έναν έναν. Μέχρι τότε, αυτός και οι άλλοι περίμεναν πότε θα λήξει το ματς να πάνε διακοπές…
Anyway… Δεν εννοω φυσικα να παιζουμε βραζιλιανικο ποδοσφαιρο, εννοω να παιζουμε συγκροτημενο ποδοσφαιρο, να εχει η ομαδα καποιο στοχο στο γηπεδο… Αν αυτο ειναι τοοοσο δυσκολο πια, ΟΚ τι να κανουμε?
ΥΓ. 100 γαμ%## ποστ ακομα και θα μετραει η γνωμη μου!!
Ακυρη συγκριση, το Ελληνικο μπασκετ απο την εποχη του Γκαλη μεχρι σημερα βγαζει παιχτες παγκοσμιας κλασης, οι Ελληνικοι συλλογοι στην Ευρωπη ειναι δυνατοι με ευρωπαικους τιτλους. Στο ποδοσφαιρο ελαχιστοι (για να μην πω κανενας) ειναι οι παιχτες παγκοσμιας κλασσης που εχουν βγει οι Ελληνικες ομαδες οταν περνανε μια φαση στην ευρωπη χαιρονται γιατι συνυθως παιρνουν πουλο, δεν εχει παρει κανενας συλλογος ευρωπαικο τιτλο.
Δικιο εχεις αλλα την 8ετια 97-05 παιρναμε τον πουλο και στο μπασκετ. Με Γιαννακη ομως φτιαξαμε ενα συνολο που πανω απ ολα ο καθενας ΞΕΡΕΙ τι να κανει στο γηπεδο και ΜΠΟΡΕΙ να το κανει. Αυτο λειπει απο την Εθνικη ποδοσφαιρου…
Από τα 900, τα 300 είναι οι διάλογοι μας!!!:lol: :lol: Πες θέμα να τα πιάσεις τα 1000 στο πιτς φυτίλι!
Σε αυτο συμφωνω απολυτα. Επισης τον πουλο παιρναμε στο μπασκετ την 4ετια 99-03 και οχι 8ετια 97-05
αφου:
97: 4η θεση στο ευρωμπασκετ
98: 4η θεση στο μουντομπασκετ της Αθηνας
Μετα μπλεξαμε με κατι Πετροπουλους στον παγκο και με τον Ιωαννιδη που το μονο που τον ενοιαζε τοτε ηταν να μπει στη Βουλη. Παρακαλαγαμε τον Τσακαλωθ (Τσακαλιδης) να παιξει μπας και δουμε ασπρη μερα και τωρα παρακαλαει αυτος χαχαχα!!!