Εθνική Ελλάδος

Ο Πατσατζόγλου “θυμήθηκε” τα παλιά! 8)

Ρε παιδια γκομενα τον εχει τον Χαριστεα ο Ρεχαγκελ? :lol: :stuck_out_tongue:

όχι, πρώτο σκόρερ!!!8) :stuck_out_tongue:

Ε, οταν παιζεις σε ΚΑΘΕ ματς και δεν εισαι πρωτος σκορερ, τοτε δεν αξιζεις να πληρωνεσαι κιολας.
Αντικειμενικα παντως, ειναι καλυτερος απο το ματς με την Ουγγαρια (ε αυτο ελειπε, να ηταν και χειροτερος) αλλα την κουτουλια του δεν θα την ετρωγε ενας σοβαρος τερματοφυλακας. Και στο κεντρο ηταν και η εξοδος του Μολδαβου ηταν χειροτερη απ’του Ελευθεροπουλου.

τι μιλήσαμε? το φάγαμε!!!:frowning:

ΓΙΑΤΙ να χτυπαει ολα τα στημενα ο Καραγκουνης? ΓΙΑΤΙ? Ουτε μια σεντρα δεν του βγηκε. Και γενικα ηταν κακος. Γιατι να μην βγει νωριτερα? Γιατι επρεπε να ζητησει αλλαγη ο Αμανατιδης για να βγει? Γιατι βγηκε ο Γκεκας? Γιατι επαιζε η Ελλαδα με 3 βαρια σεντερ φορ στο τελευταιο ημιωρο? Γιατι δεν βγηκαν μπροστα να καθαρισουν το παιχνιδι εκει στο 50-60’? Ελπιζω να γινει το ματς οπως του Καζακσταν και να το παρουμε…
Ολα αυτα επειδη ειμαι προπονηταρας και δεν σεβομαι τον Ρεχαγκελ, ε?

Edit: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Παλι ο Λυμπεροπουλος!

Mπράβο ρε Λύμπε να 'ουμ! :smiley:

έτσι!!!:smiley: :smiley: :smiley:
υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές

Πηγαμε να κάνουμε ήρωες τους ξυλοκόπους και άμπαλους…Πάλι καλά που μίλησε η κλάση του Λύμπε και σώσαμε την παρτίδα…Ο Γερμανός μάλλον πρέπει να ετοιμάζεται για την σύνταξη του…Ελεος πια…

+1.ΕΛΕΟΣ!!! :evil: :thumbdown:

Ρεχαγκελ εξηγησε μας και μας να καταλαβουμε τιγινεται…

Να ειναι καλα ο Λυμπεροπουλος… Για δευτερη φορα μας σωζει σε κρισιμο σημειο…

axaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa

παιδια ειναι απιστευτο. ειμαι με nephelie και zafrock στι ιδιο παραθυρο στο msn. κανει ο ζαφειρης “γμτ, 1-1 με τη μολδαβια”

βαζω μητσοτακη για αβαταρ και κανω:

ευχομαι στη μολδαβια να βαλει πολλα γκολ και να μη δεχθει κανενα στα τελευταια λεπτα του αγωνα…

παιδια, εχω αρχισει να πιστευω πως ειμαι σαββατογεννημενος. πρέπει να είναι η 4η φορα που πιανει στις 5. :lol: :lol: :lol:

ο κοζυς θα με πλερωνει πο δω και μπρος να μην ευχομαι στον ολυμπιακο…:lol: :lol:

Ο Γκαγκάτσης θέλει 6ετή ανανέωση όμως. Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα. Έλεος, δηλαδή…

Κι ομως λεει αληθεια. Επρεπε να τον παραπλανησω για να ευχηθει στον Παναθηναικο προ ολιγου. :frowning:

Σημερα που ηταν ο κοουτς? Αμα λεμε καποιοι οτι εχει και πολλα στραβα ο Ρεχαγκελ, δεν τα βγαζουμε απ το μυαλο μας…

δεν το είδα το ματς,αλλά όποιος έχει γνώμη περί απομάκρυνσης του Ρεχάγκελ,ας προτείνει και αντικαταστάτη…
Εθνική Ελλάδας κοουτσάρει…ποιος να έρθει???

Εβλεπα τον Γερμανο στο Mega και νομιζω οτι πραγματικα το εχει χασει εντελως!

Που να βλεπατε και τον γκαγκατση…:lol: Για αλλα 6 χρονια θελει να τον κρατησει…#-o Τετοια κ***φαρδια
δεν εχω ξαναδει ποτε μα ποτε! :-s Μεχρι ποτε θα υπαρχει αυτο το αστρο… μεχρι ποτε…8O Την γλιτωσε για αλλη μια φορα ο Γερμανος! Μα οτι κανει στο τελος θα του βγει… Αντε βγες και πες του τωρα γιατι εβαλε το νικοπολιδη, το χαριστεα κλπ. :lol: :lol: Χει γμ τη τυχη μας γμ…:stuck_out_tongue:

καλα ενταξει τι να πω…ο ανθρωπος μας εχει πρωτους με 6/7 νικες και με το ενα ποδι στο euro και θελουμε να φυγει…8O 8O… δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα…λες και οι παικτες μας ειναι οι καλυτεροι στην ευρωπη και δεν μας αρεσουν οι εμφανισεις…

ας φερουν τον μουρινιο που φετος με τα δις του αμπραμοβιτσ επαιζε μπαλαρα η τσελσι…:-s :-s

Εγω ειμαι της αποψης οτι ο Ρεχαγκελ πρεπει να φυγει μετα το Γιουρο. Εχει 6/7 νικες στον ομιλο, αλλα με ποιους αντιπαλους? Ενα σοβαρο ματς παιξαμε και το χασαμε. Δηλαδη ξεκολληστε λιγο με την ασυλια που του προσφερετε.
Για αντικαταστατη του εγω θελω καποιον γνωστη του ελληνικου ποδοσφαιρου, με συγχρονες ιδεες και φιλοδοξιες. Οχι καποιον τελειωμενο προπονητη. Σκεφτομαι τον Μπαγιεβιτς ο οποιος σιγουρα μπορει να δουλεψει με ενα αρκετα καλο υλικο οπως αυτο της Ελλαδας και με παικτες με τους οποιους εχει ξανασυνεργαστει. Βεβαια το προβλημα ειναι οτι δεν θα μπορει να φερει Σερβους στην ομαδα, αλλα καπως θα λυθει κι αυτο.
Απο κει και περα ειμαστε μια απο τις 10-12 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης (ναι, ειμαστε) οποτε δεν θεωρω απιθανο το να ερθει κι ενα μεγαλο ονομα στον παγκο μας. Το ξαναλεω ομως, απαραιτητη προϋποθεση ειναι να εχει κινητρα και φιλοδοξιες. Ενας αντιστοιχος Χιντινγκ δεν θα με χαλουσε.