Εθνική Ελλάδος

εσυ παντως βαλε το χερι σου το στο Shift-Alt :wink:

μπορεί να έχει καλή παρουσία στον παο αλλά αυτήν την στιγμή υπάρχουν και καλύτεροι από το λάζαρο.

Ο Μαλεζάς έχει κάνει φοβερό πρωτάθλημα. Δικαιωματικά είναι μέσα. Για τους τερματοφύλακες άστα να πάνε! Χιώτης, Καρνέζης, Κωνσταντόπουλος ήταν πολύ καλύτερη τριάδα για μένα.

για κωνσταντόπουλο δεν ξέρω αλλά χιώτης και καρνέζης έπρεπε να είναι.

Πειτε μου μια αποκρουση που εχει κανει ο Καρνεζης.

οχι ο Καρνεζης δεν ειναι τοσο καλος οσο ο Χιωτης
και Χριστοδουλοπουλο,Αθανασιαδη επρεπε να παρει.
Πρεπει να παρουν παιχνιδια οι νεοι και ειδικα τωρα οχι σε 5 χρονια.

Kαλα το Ευρο δν ειναι φιλικο τουρνουα για να παιρνει παιχνιδια ο καθενας.Και σιγα τον Μεσσι τον “να χαν οι καρδιες αμπαρες” που το κανουμε και θεμα.Ηταν τραυματιας ολο τον καιρο και δν ηταν ποτε βασικο γραναζι της Εθνικης.Οποτε εχει λογικη που δν τον πηρε.Ας ξεκαβαλησει πρωτα κανα καλαμι και μετα το συζηταμε.

Για τους τερματοφυλακες γελαει ο κοσμος ,αλλα ειναι ρε αδερφακι μου και οι εναλλακτικες επιλογες,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα …

…μόνο με τον Χιώτη έχω θέμα…έπρεπε να τον καλέσει…όλα θα φανούν στα αποτελέσματα:):!:

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/greece/h-pikria-toy-xiwth.1779961.html

Ενταξει πραγματικα τραγικος ο Σαντος.Δεν παιρνεις τον Χιωτη μετα την super χρονια που εκανε και πας και παιρνεις τον τροχονομο τον Χαλκια;;;#-o Επισης κατα την γνωμη μου επρεπε να παρει και Κλαους με Λαζαρο.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι που πήρε Χαλκιά? Ο Τζόρβας είναι ΟΚ?

Ο Κλάους πιτσιρικάς είναι, θάχει ένα σωρό ευκαιρίες με την εθνική στο μέλλον. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχει παίξει ούτε ένα ματς εδώ και πόσον καιρό με αυτούς τους συμπαίκτες. Να τους έπαιρνε στην αποστολή να τους κάνει τι ακριβώς, πειράματα στα ματς των ομίλων?

Πέρα από το “Τζόρβας αντί Χιώτη” οι κλήσεις είναι απόλυτα λογικές.

Και οι 3 που πήρε για το τέρμα είναι τα μαυρα τους τα χάλια, έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει τον Χιώτη, αν δεν τον πάρεις μετά από τέτοια χρονιά πότε περιμένεις? Θα δείξει…

…+Ντίμι αντί Σηφάκη:):!:

ισως έχουν σχέση και με αυτό οι κλήσεις.ακραίο, αλλά ποτε δεν ξέρεις.

http://sday.gr/Columns/Sportday-Business/KLHSEIS.aspx

Kαθόλου ακραίο δεν είναι.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι γελάς ρε?:stuck_out_tongue: το έχεις σίγουρο?

100% σίγουρο, όλα είναι στημένα, καμία σημασία δεν έχει που ο Σάντος απλώς κάλεσε τους παίκτες που έπαιξαν μαζί και στα προκριματικά.

ε καλα εγω μονο για την θέση του τερματζη το έλεγα. που στην μη κλίση του χιωτη ευνοείτε μια ελληνική ομάδα με τα χρήματα και δεν τα χάνει αντίστοιχα μια άλλη ελληνική… αμέσως να πεταχτείς. :stuck_out_tongue:
για τις άλλες θέσεις, κλαιν

ευτυχως που γλυτωσαμε τα κολληματα του γερμανου…:roll:
γελαει ο κοσμος με τις κλησεις…:lol: