Γιατί είναι μικρός και ό,τι ταλέντα έχουμε πρέπει να προβάλλονται συν ότι έπαιζε πολύ καλά πριν τον βάλει χωρίς λόγο στον πάγο και τον επαναφέρει ο βαζελος, όταν και όντως έκανε κάποιες βλακείες. Έχασε το μομέντουμ
Επίσης οι επιλογές τερματοφυλάκων καμιά φορά (λέμε τώρα ρε παιδί μου) γίνονται και με βάση το πόσο καλά γνωρίζονται με τους αμυντικούς που θα έχουν μπροστά τους.
Ε τότε η ομάδα σου θα έπρεπε να είχε την υπευθυνότητα να έχει Έλληνα τερματοφύλακα αφού όλη η αμυντική γραμμή είναι κόκκινη και όχι να παίρνει αμφιβόλλου ποιότητας ξένους που αποσύρονται στα 31!
Δεν αμφιβάλλω για την εθνική ανευθυνότητα του Μαρινάκη, αλλά με αυτό ως δεδομένο, οι επόμενες λογικές επιλογές είναι οι τερματοφύλακες που έχουν ξαναπαίξει συμπαίκτες με τους αμυντικούς έστω σε επίπεδο εθνικής.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν λάθος του που δεν πήρε Χιώτη.
Ο Χιωτης δεν ηταν στην ομαδα για τα προκριματικα του euro?
Όχι δεν ήταν.
Τον ειχε καλεσει νομιζω μια φορα αλλα δεν επαιξε.
2 φορες με Κροατια και Γεωργια και δεν επαιξε
μια συμμετοχη εχει μονο με Ρεχαγκελ
Και επειδη την Παρασκευη ξεκιναει η ομαδα τους αγωνες και επειδη οσο και να κραζουμε ολοι θα κατσουμε να δουμε ,ας ευχηθουμε λοιπον ,
[SPOILER]:lol:[/SPOILER]
νομιζω οτι θα εχει Χαλκια βασικο αυριο
Άυριο ειναι το πιο κόμβικο ματς αδέρφια πρέπει να το νικήσουμε
Αν έρθει και η νική της Ρωσίας έχουμε περάσει
Πιο πιθανό είναι να έρθει Χ η Ρωσία για να έχει και επιλογή αντιπάλου στους 8. Εννοώ ότι άμα νικήσει αύριο η Ελλάδα τότε με νίκη της Ρωσίας βγαίνει πρώτη. Γιατί να μην έχει την επιλογή στο 3ο ματς της δεύτερης ή της πρώτης θέσης ανάλογα και με τα αποτελέσματα του ομίλου που θα είναι ο αντίπαλος της? Άσε που παίζει και με Πολωνία που για εμένα θα είναι και το ζευγάρι που θα περάσει. Ελλάδα για εμένα γιοκ…
[SPOILER]Η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυνοιάζει κιόλας…
[SIZE=“7”][COLOR=“Red”][B]ΑΓΓΛΙΑ ΡΕ[/B][/COLOR][/SIZE][/SPOILER]
μπραβο ρε Τσεχ ευχαριστουμε
λετε να το γυρισουμε?
Εγώ πιστεύω ή θα μείνει 1-2 ή θα πάει 2-2… Νίκη για την ελλάδα αποκλείεται.
Θα ειναι ζόρικο μάτς για την Ελλάδα που δεν ειναι το ΦΑΒΟΡΙ
Αυτό ειναι καλό σε ένα επίπεδο αλλά ουσιαστικά οι πιθανότητες ειναι 70-30 υπέρ της Ρωσίας
Τον Σαμαρα τι τον εχει μεσα συνεχεια ? Ηταν απλα αστειος.
Εγω παλι, δεν πολυγκρινιαζω για τη συγκεκριμενη ομαδα. Ας δινει παρουσια η Εθνικη σε καθε Euro και Mundial και ας μενει εξω απο τον πρωτο γυρο (αρκει να μην ξεφτιλιζεται σε στυλ USA 94)
Στο δεύτερο ημίχρονο, περιέργως για τα δεδομένα του, προσπάθησε πολύ και έπαιξε καλά ο Σαμαράς.
Συγκινητικοί Μανιάτης, Κυριάκος Παπ. Μπράβο στα παλικάρια.
Για ακόμη μια φορά ο Κατσουράνης αποδεικνύει γιατί είναι μακράν ο πιο αντιπαθητικός Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Καλα απο προσπαθεια ο Σαμαρας αλλο τιποτα.Να εκανε και τιποτα σωστο ομως.
Καρα ολα τα στημενα μεχρι το 95.Απο το 60 και μετα η μπαλα κοβοταν απο τον πιο
κοντινο του παιχτη.Προσπαθει δεν λεω,αλλα δεν φτανει.
Τορο και Χολεμπας κακιστοι για αλλο ενα ματς.
Το κεντρο δεν λειτουργει οποτε οτι κανουμε ειναι με γιομες.
Τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό του Euro U-19 που διεξάγεται στην Εσθονία, θέλει η Εθνική ομάδα των Νέων στο σημερινό (16:45, Eurosport 2) ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία, στο «Lillekula» του Ταλίν
…