Πολυ καλος ο Διουδης απο Ελλαδα και ο Barkley απο Αγγλια
και ο γιανωτας είναι ψιλοκαλος αλλά πρέπει να σταματήσει τους θεατρινισμούς οπως λενε και στο eurosport.
JTN εχεις κανένα καλό λινκ? το δικο μου κολλάει
Ο Γιαννιώτας είναι γνωστό ότι κάνει συνέχεια θέατρο
Έχω λινκ
το ξεχασα ρε γαμωτο, στειλτε κανα λινκ να δω την παραταση…
πως εφαγε κοκκινη ο καπινο?
Πεναλτυ που το επιασε ο Διουδης. Λενε πως δεν ηταν. Εγω εχω δει μονο δευτερο ημιχρονο.
χαχαχ οι Αγγλοι σπηκερς εχουν απηυδισει με τον Γιαννιωτα και γενικα με τους δικους μας που τσακιζονται σε καθε φαση.Ο προπονητης των Αγγλων μολις ακουστηκε να φωναζει στους δικους του να σταματησουν το fair play.
Ο Καπινο εφαγε απευθειας κοκκινη στο 45 σε ανυπαρκτο πεναλτυ για τους Αγγλους,αλλα το επιασε ο Διουδης.
Παρε λινκ http://www.sportlemon.tv/v-4/2/44/v-424577.html
Παμε ρε Μπακασετα!
παρτε το ρε μουνακια!
τι γαματα τρολλς ειμαστε ρε πουστη
πω ρε γκολαρα!!! μπραβο ρε
τρολαρουμε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο λέμε.χαχαχαχαχχαχ
κλαψτε οσο θελετε και ζητατε κι αλλες κοκκινες κι αλλα πεναλτυ αγγλακια.αντε γεια
Στο πρωτο ημιχρονο που ημασταν 11 εναντιον 11 παντως δεν παιζαμε καθολου αδερφιστικα,μετα την μουφα αποβολη αναγκαστηκαμε να βγαλουμε τον Διαμαντακο και να παιζουμε χωρις σεντερ φορ,οποτε λογικο που παιξαμε ταμπουρι.Παντως ημασταν παρα πολυ καλοι αμυντικα.
Μπραβο στους μικρους.
Έτσι βεντούζα!!!Μπράβο μωρή Ελλαδάρα!
καύλωσα λέμε!!
οι σχολιαστές του eurosport αστείοι και ο προπονητής της αγγλιας καλύτερα να πάει για τραγουδιστής στους sepultura. ούτε ο ιωαννιδης τόσα νεύρα
μπραβο ρε!
*εκει που ζήτησαν πέναλτι οι σχολιαστές νόμιζα οτι άκουγα τίποτα αρης/παοκ fm
A ρε Σταφυλίδη παικταρά!
Και πήγαμε γιούρο με το ανέκδοτο τον Χολέμπας
Κατά τ’ άλλα ούτε με πέτσινο πέναλτι δεν μας πήραν οι αδερφές
Πάμε να το σηκώσουμε τώρα
8)
…:lol::lol:…ωραίος:D…μπράβο στα παιδιά:):!:
Ο Μπουγαΐδης μ’ άρεσε ενώ δεν έχω ακούσει καλά λόγια από Αεκτζηδες.
Ο Κουρμπέλης έχασε την κεφαλιά στο γκολ και πήγε να κάνει την γκάφα στο τέλος ενώ είναι πολύ καλός γενικά δεν ήταν σταθερός σήμερα.
Γιαννιώτας και Σταφυλίδης κλασικά καλοί αλλά ο πρώτος πρέπει να κόψει το θέατρο και ο δεύτερος να μη είναι τόσο ατομιστής στην τελική προσπάθεια. Του χαρίστηκε και η δεύτερη κίτρινη στο τέλος. Παραλίγο να χάσει τον τελικό.
Διούδης πολύ καλός και θα έχει λογικά και ανεβασμένη ψυχολογία.
Στον τελικό θα έχουμε και τον Μαυρία.
*ευχαριστώ για τα λινκ
βασικα στιγμιοτυπα κι ετσι απ το U19 που βλεπουμε;
Καλη ερωτηση, για πειτε.
[B]Το άδικο πέναλτυ και η απόκρουση του Διούδη [/B]