Εθνική Ελλάδος

Ανύπαρκτο κέντρο, η άμυνα κοιμάται και η επίθεση μας μόνο για ultrex είναι
2-0 χωρίς πολλά πολλά
:bye:

"Είναι καλή η μπαλιά του…δεν υπάρχει κανείς εκεί"
Έχω σιχαθεί την “trivial pursuit” περιγραφή του

ο σαντος κατεβασε την εθνικη λες και παιζει εναντιον της βραζιλιας…

EDIT:αρκετα ειδαμε για σημερα,εγω την εκλεισα την τηλεοραση

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι επειδη δεν ειδα το παιχνιδι γιατι δουλευα και παντου διαβαζω παλι καλα που υπηρχε και ο Καρνεζης και φαγαμε μονο τρια δηλαδη για ποσα ημασταν σημερα;;

εσωσε 2-3 ακομα
δεν τα μετρησα

Ωραια πραγματα :roll:

χάλι μαύρο σήμερα η εθνική.μου φάνηκε οτι οι παίκτες μπήκαν με ένα υφάκι “έλα μωρε η βοσνία είναι ομαδούλα της σειράς…” και φυσιολογικά χάσαμε δίκαια.

Πως γίνεται να αποκλειστούμε τελείως, ούτε για μπαράζ δηλαδή;

Αμα μας περασει η Σλοβακια και βγουμε τριτη στον ομιλο

Μακάρι.

αν βγούμε Σάββατο όμως όλα οκ :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχα.μαλάκα έπρεπε να καταπιώ την οδοντογλυφίδα να σε κυνηγάω μετά

Για Σαββατο δεν ξερω Κυριακη ομως σιγουρα 8)

νομίζω οτι ειμαστέ στάνταρ στα μπαράζ τώρα απο εκει και πέρα ας μας αποδείξει ο Σάντος οτι μπορεί να περάσει διότι τα μπαράζ θα έχουν πιο δύσκολές ομάδες
ΥΓ
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλε τον ανέτοιμο Αβράαμ πάνω στον Τζέκο
#-o

Δεν εισαι ο μονος.Ο Σαντος εκανε τραγικες επιλογες με Αβρααμ και Τζιολη να ειναι οι χειροτερες

…πέρα αυτού που γράφεις, που κιεγώ έχω αυτήν την απορία, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι αυτή η Εθνική δεν έχει τέτοιους παίκτες-προσωπικότητες σαν τον Τζέκο:):!:

Η Εθνικη και πιο παλια δεν ειχε παικτες της κλασης που ειχαν οι αντιπαλοι, αλλα με σωστη τακτικη επαιρνε τα αποτελεσματα που ηθελε…

Βλέπει κανείς αυτό το πράμα που παίζει εναντίων του Λίχτενσταϊν και του γίγαντα Στόκλασα?? Αυτοί παίζουν πιο παθητικά και από πεθαμένο 20 χρόνια τώρα. Ρε Σάντος με το Λιχτενστάιν παίζεις. Ανοίξου λίγο. Πιέστε. Έλεος!

οοοοπ καποιος με ξυπνησε… :lol:

θα είναι μαλακία μας να μην εκμεταλλευτούμε το δωράκι της σλοβακίας.

…δύσκολη αλλά σημαντική νίκη…οι τρεις βαθμοί μετρούν:):!: