Εθνική Ελλάδος

Ξαφνικά παίζουμε σοβαρά για πρώτη θέση…για να δούμε. Πάντως Χολέμπας κ Τοροσίδης μιλάμε για για σοβαρή καθυστέρηση. Ας είναι καλά ο διαιτητής που τους έβγαλε κόκκινη υπερμούφα.

ισοβαθμία με βοσνία στους 16 βαθμούς και επόμενα μάτς ελλάδα-λετονία και σλοβακία-βοσνία.

η σλοβακία αν κερδίσει την τρίτη την βοσνία παίζει και για 2η θέση.

Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα περίεργα που λέτε για Ελλάδες, προκρίσεις, σημασίες τριών βαθμών κλπ. ανουσιότητες, εγώ ένα έχω να πω. Από σήμερα το Λιχτενστάιν είναι η νέα αγαπημένη μου εθνική ομάδα στο ποδόσφαιρο.
Μιλάμε για ΞΥΛΟ, όχι μαλακίες. :twisted:

Δυο κοκκινες καθε παικτης του Λιχτενσταιν επρεπε να παρει. Τον Νινη πραγματικα τον λυπηθηκα

Ειδικά ο Νίνης όποτε έπαιρνε τη μπάλα μέτραγα δεύτερα και συνήθως στα 3 η φάση ήταν “BAAAAANG! ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ!”

Ο Χολέμπας μάλλον είναι και με τη βούλα ο πιο ηλίθιος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Ρε τι δωρο ηταν αυτο απο την Σλοβακια σημερα;;;Το ματς δεν το ειδα λογω δουλειας.Παλι καλα που δεν πληρωσαμε την μαλακια του Χολεμπας.Παντως μπηκαμε γερα στο κολπο της πρωτης θεσης.Για να δουμε

η μπαλια του Κατσουρανη ηταν τρομερη

Και του Χριστοδουλοπουλου μισο γκολ εδωσε στον Μητρογλου

ε δεν ειναι κατορθωμα να κανεις μια πασα στα 5 μετρα.

Πρέπει να σαι προπονητής ραγκμπυ για να βάλεις 3 κόφτες με το Λιχτενστάιν. Καληνύχτα Σάντος.

Ο Fernando Rehagel συνεχιζει να μαγευει με το φεστιβαλ γιομας και με μετριοτητες τυπου Τορογιδη και Νινη…

Αλλο ενα ντερμπυ λοιπον σημερα με ομαδα μπροστα στην οποια η αντιστοιχη του Λιχτενσταιν φαινεται Bayern Munchen!!!

Aντε να δουμε…

Ο Νινης ειναι απο αυτους που τρεχουν ωστοσο. Αντε να βαλουμε ενα γκολ να τελειωνουμε.

Οποιος θελει [B]ΑΠΛΩΣ [/B] να τρεξει ας δηλωσει συμμετοχη στους Ολυμπιακους Αγωνες…

Εν τω μεταξυ αν παιξουνε ενα κλικ πιο γρηγορα μπορουν να βαλουν ανετα γκολ αλλα
παιζουν στο ρελαντι.Αν πιεσουν εστω και αξιοπρεπως.Δεν ειναι δα και καμια ομαδαρα η
Λετονια,αλλα γενικα δεν παλευεται η μπαλα που παιζει η Εθνικη.

Μια χαρά παίζουμε, για εθνική ελλάδας δηλαδή θα έλεγα ότι βλέπουμε και υπερθέαμα με τόσες ευκαιρίες.

Eλπιζω να μην αυτοκτονησουμε σημερα

Αυτο το σχολιασα και εγω σε καποια φαση, ο αγωνας εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο το μεσο αγωνα της Εθνικης. Αλλα απο ενα σημειο και μετα, με το ζορι περπατουσαν. Οψομεθα.

Διαβαζω για την εξεταστικη απο τις 12 το μεσημερι. Η κουραση που ενιωσα βλεποντας 15 λεπτα συνεχομενα απο αυτο το πραγμα δε συγκρινεται ουτε για πλακα. Ειναι βιολογικα αδυνατον να παιζεις τοσο αργα

Χαχαχαχαχ, το δεύτερο ημίχρονο είναι δυνατόν να αποκοιμίσει ακόμα και τον Μπουρούση!

Το παρατησα στο 75. Αθλος.