Εθνική Ελλάδος

Αρνητικα:

Καρνεζη μαθε να βγαινεις παλικαρι μου. Δεν θα παιζουμε καθε φορα με τετοιες ομαδες.

Μητρογλου σε μεγαλη φορμα, αν πιεζε και λιγο παραπανω θα ηταν τελεια. Οχι κατι τρελο, ουτε να σκυλιαζει, απλα μου καθεται ασχημα να αμυνεται ολη η ομαδα και να ξεμενει ενας στην επιθεση και να κοιταει. Βεβαια στα επιθετικα καθηκοντα δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο.

Κατα τ’αλλα:

Δικαιοτατη προκριση, πουθεναδες οι Ρουμανοι (και τους περιμενα πιο ανταγωνιστικους), συχγαρητηρια στα παιδια. Αντε να δουμε τι θα δουμε…

Υ.Σ. Ισως το πιο απολαυστικο αυτογκολ που εχω δει ποτε. Glitch σε βιντεοπαιχνιδι.

Σε μια τέτοια βραδιά δεν υπάρχουν αρνητικά. Αυτά από αύριο. Μπράβο σε όλους, ένιωσα υπερήφανος για κάποια πράγματα απόψε…
Ξεχωριστή αναφορά μόνο σε δύο.
Στο Γιώργο Καραγκούνη, που 100 Έλληνες αν είχαν την ψυχή του, μπορεί και να είμαστε άλλη χώρα…
Και στον υποτιμημένο Φερνάντο Σάντος, που είναι πιο Έλληνας από πολλούς εδώ πέρα…

Αν απορειτε πως μπηκε το αυτογκολ, ενημερωνω πως το ειχα παιξει Χ

Αυτο μονο,τιποτα αλλο…Αυτο το παιδι και τσαπα να δουλευε θα εφτυνε αιμα…Ψυχαρα!

Μπράβο στην Εθνική για την πρόκριση, αποτέλεσμα της πολύ καλής πορείας της μέχρι τώρα
Respect στο δάσκαλο Φερνάντο(έλαπισωστηνΠΑΟΚΑΡΑναουμ) και στον Μήτρογλα που έχει γίνει παικταράς
Πάμε Brasil :smiley:

[SPOILER]Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσουν τα δάκρυα και οι συγκινήσεις σε τέτοιες προκρίσεις
Η Εθνική έχει κάνει άλματα σε σχέση με το παρελθόν, στις λεπτομέρειες χάσαμε την απευθείας πρόκριση, ενώ οι Ρουμάνοι δε μπόρεσαν να μας κοντράρουν καθόλου
+το φάρδος μας στις κληρώσεις[/SPOILER]

Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν μπει δύο γκολ που θα βλέπουμε για χρόνια στα youtube compilations.

Ο Τοροσίδης έπαθε Κώστα Χαλκιά μετά το αυτογκόλ.

:") :")

Πρέπει να ήταν ελαφριάς μορφής του Τόρο…

επειδη μπερδευτηκα τελικα ποσο πηγε 1-1 η 0-2?:stuck_out_tongue:

στα του αγωνα οντως καραγκουνης μεγαλο παιχνιδι και τεραστια ασσιστ στον μητρογλα(παρτο και βαλτο αγορι μου:))
οσο για τζιολη το ιδιο μπορω να πω και για τον σαμαρα
μεν το παλικαρι κραταει μπαλα στα ποδια αλλα οταν ειναι να ξεκινησει επιθεση η να πασαρει τοτε χανεται η μπαλα[-X

Τα σέβη μου στον Φερνάντο Σάντος γι’ άλλη μια φορά, τίποτε άλλο.

Εγώ οφείλω να κάνω μια Μελισσανίδεια τούμπα για τον Καραγκούνη, που χτες έκανε ματσάρα (βασικά ημιχρονάρα αλλά νταξ), δεν το περίμενα καθόλου αλλά όταν είναι όλα στο όριο, μπριζώνει, το παραδέχομαι.

Για τον Σαμαρά θα πω και χειρότερα με την ευχή να κάνω και για αυτόν τούμπα. Χτες τον μπινελίκωνα ανελέητα, τέτοιο ράθυμο παρτάλι που ήταν. Εξαιρετικός αμυντικός στις στημένες φάσεις βέβαια, οπότε χαλάλι. Κατά τα άλλα γαμώ το σπίτι του κι έτσι, κορδέλα, μαλλάκι και τρομπάρισμα.

Ο Μήτρογλας είναι αρρώστια.

“Ο Καραγκούνης είναι η αντανάκλαση του καθημερινού Έλληνα: Ικανός, αλλά και γκρινιάρης, πονηρός και καταφερτζής, αλλά και με τεράστια ψυχικά αποθέματα και αφοσίωση. Κατά βάθος καλός χαρακτήρας. Δεν υπάρχει παίκτης που να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη φυλή μας.”

Από σχόλιο σε αθλητική σελίδα.

Ο Σαμαράς ξέρει καντάρια μπάλα, χθες ήταν καλός αλλά πρέπει να το κοιτάξει γιατί είναι στην Σέλτικ ακόμη. Θαρρείς ότι έχει πετύχει τον σκοπό του.

Πράγματι ο Καραγκούνης αντιπροσωπεύει τον (νεο)Έλληνα. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο με την πλάτη στον τοίχο βγαίνει η υπέρβαση. Γιατί σε κάθε άλλη περίσταση είναι η ντροπή του homo sapiens, ακριβώς όπως ο νεοΈλληνας.

Αμα χτες ο Σαμαράς χτες ήταν καλός τότε και πολύ του είναι η Σέλτικ.

O Σαμαράς είναι η αποδειξη του “και ποιος να παιξει”. ναι ξερει μπαλα, αλλα δεν ξερει κ τι να την κανει. και πολλη του πεφτει η σελτικ… θα ηθελα να μην ξαναπαιξει εθνικη, αλλα στη θεση του, ποιος…?

Θα δειτε, ειμαστε τοσο φαρδοι που θα πεσουμε σε γκρουπ τυπου: Ελβετια, Αλγερια, Ονδουρες.

Tιμη και δοξα στον Μακη Ψωμιαδη, τον πρωτο ανθρωπο που εφερε τον Φ. Σαντος στην Ελλαδα.

Παμε να το παρουμε τωρα

–ο--

Τον Καραγκουνη χαιρεσαι να τον βλεπεις, παιζει μπαλα για την καβλα του σαν πιτσιρικας σε αλανα. Οταν σταματησει θα τον πιασει καταθλιψη, η τυπος γεννηθηκε να παιζει μπαλα

Πόσο άσχημη/ενοχλητική είναι η περιγραφή του γκολ από τον Χελάκη; Μα είναι δυνατόν? “Παλουκώνει τους Ρουμάνους”? Πάλι καλά που δεν παίζαμε με κανένα Ισραήλ για να πει “τους κάνει σαπούνι τους Εβραίους”

αχαχαχαχα
Vlad the Impaler!

τα γκρούπ δυναμικότητας.

Το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας έχει οριστεί με βάση το FIFA Ranking του περασμένου Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα τρία θα διαμορφωθούν με βάση γεωγραφικά κριτήρια.

Η Ελλάδα μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες τοποθετούνται στο τέταρτο γκρουπ.

[B]1o γκρουπ[/B]: Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ουρουγουάη, Ελβετία.

[B]2ο γκρουπ[/B]: Ιαπωνία, Αυστραλία, Ιράν, Ν. Κορέα, Κόστα Ρίκα, ΗΠΑ, Ονδούρες, Μεξικό.

[B]3ο γκρουπ[/B]: Νιγηρία, Ακτή Ελεφ., Καμερούν, Γκάνα, Αλγερία, Χιλή, Εκουαδόρ, Γαλλία.

[B]4ο γκρουπ[/B]: Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Βοσνία, Αγγλία, Πορτογαλία, ΕΛΛΑΔΑ, Κροατία.

• Ουρουγουάη και Μεξικό θα πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο την Τετάρτη (μόνο με θαύμα θα αποκλειστούν)

αν μας μας πιάσει το φάρδος μας στην κλήρωση μας βλέπω με ελβετία,ιράν και αλγερία.
αν ξαφνικά μας γυρίσει η τύχη τότε μας βλέπω σε κάνα όμιλο με βραζιλία,μεξικό,γκάνα.

έχω μια αίσθηση οτι θα κληρωθούμε μαζί με την διοργανώτρια αλλα μετά θα κάτσει κάνα ιράν και αλγερία. :stuck_out_tongue: