Ελβετια
Ιραν ή Ονδούρες
Νιγηρία ή Καμερούν ή Αλγερία
Ελλάδα
περνάμε και τυχαίνουμε με πορτογαλία οπότε μεχρι τους 8 θα φτασουμε σιγουρα
Ελβετια
Ιραν ή Ονδούρες
Νιγηρία ή Καμερούν ή Αλγερία
Ελλάδα
περνάμε και τυχαίνουμε με πορτογαλία οπότε μεχρι τους 8 θα φτασουμε σιγουρα
δικο μας ειναι ρε , το προεβλεψε και η λιτσα πατερα! χαχαχα.
τπτ δεν θελω να σχολιασω, στοχος επετευχθη.
εβλεπ-α τον σαντος βουρκωμενο στην τηλεοραση και θυμομουν τι του λεμε ολοι κατα καιρους, αλλα να εδω ολα πληρωνονται που λενε. να’ναι καλα ο ανθρωπος. σε αυτα τα 2 ματς ειδικα με τους ρουμανους τους πηρε το πορτοφολι.
δεν με νοιαζουν οι αντιπαλοι στο μουντιαλ, και μονο που παμε 2η συνεχομενη φορα, και μονο γενικα που απο το 2004 και μετα πηγαινουμε στις διορανωσεις που παλιοτερα ηταν απλα ονειρο ειναι μεγαλη επιτυχια.
yes yes ο αλλος παλι… :lol:
Πετυχαμε το σκοπο μας χτες αν και στο 2ο ημιχρονο απλα περιμεναν να περασει ο χρονος. Ο,τι να 'ναι και το αυτογκολ, οντως σαν τα glitch του Pro ηταν. Καλυτερος ολων ο Χολεβας, μαχητες οι Καραγκουνης, Σαλπιγγιδης και παλι πολυ καλο το αμυντικο διδυμο Σιοβα και Παπασταθοπουλου. Οσο για τον Μητρογλου που το καρφωσε παλι τι να πει κανεις…
Αφιερωμενο το παρακατω στον Μητρογκολ
Ο Σαμαρας αν και ξερει μπαλα ειναι τοσο ανευρος που σου την δινει στα νευρα και πραγματικα κουραζει την μπαλα χωρις λογο.
Θελω κληρωση με Ελβετια, Ιραν και Αλγερια.
Σεντοναρα με αρκετες σκεψεις πγια την εθνικη, κυριως αντιδιθυραμβικες.[SPOILER]Πολυ καλα τα πανηγυρια κλπ, δε περνας καθε μερα στο Μουντιαλ, αλλα νομιζω οτι πρεπει να σταθουμε σε 2 παραγοντες λιγο πιο ρεαλιστικους . 1) O oμιλος μεσα απο τον οποιο προκριθηκαμε ειναι ο,τι χειροτερο συνεβη ποτε στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο μαζι με τον Τζιωλη. Λετονια, Λιχτενσταιν, Λιθουανια και δυνατες του ομιλου η Βοσνια και η Σλοβακια? Σοβαρα? Ουτε με ανοιχτα μπαλακια της κληρωτιδας δε βγαζεις τετοιους αντιπαλους. Σε οποιοδηποτε αλλο ομιλο μεχρι και τα μπαραζ θα ηταν τρελο ονειρο, ουτε καν η προκριση. Και αυτους τους αντιπαλους ας μη θυμηθουμε πως τους νικησαμε καλυτερα.
Κατα τα αλλα κατι ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΕΣ που διαβαζω και απο δημοσιογραφους κιολας (!!!) του στυλ ε δε φοβομαστε να πεσουμε με Ουρουγουαη ή Κολομβια ή Βελγιο, τους εχουμε (!!!) απλα αφθονο σανο στον αναγνωστη. Ναι Στηβεν Χοκινγκ του ποδοσφαιρου, δε φοβασαι τον Φαλκαο ή το διδυμο Καβανι/Σουαρεζ ή ολους αυτους τους νεους υπερπαικταραδες που εχει αυτη η φουρνια του Βελγιου που θα τροφοδοτησει την ευρωπη για 10 χρονια, επειδη εχεις φτιαξει την υπερομαδα του ΤΖΙΩΛΗ,του ΝΙΝΗ, του ΜΑΝΙΑΤΗ και ολων των αλλων σαπιων ( με φωτεινες εξαιρεσεις). “Φερτε μας τη Βραζιλια”. Ναι για να γελασουμε αφθονα. Το Euro ηταν μια φορα, με αλλους παιχτες (και σε αλλη καμπη στην καριερα τους σε σχεση με την σηψη που μαστιζει τους περισσοτερους τωρα), αλλο προπονητη και αλλη φιλοσοφια. Πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα για να προχωρησουμε περα απο τους ομιλους.[/SPOILER]
το πραγματικό πρόσωπο της εθνικής ήταν το πρόσωπο στο 1ο μάτς στο καραισκάκη.
συμπαγής άμυνα, ελάχιστο βάρος στην επιθετική τακτική και προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται πιο πολύ τις στημένες φάσεις αλλά και τις αντεπιθέσεις.η ελλάδα έτσι έβαλε και τα γκόλ στην ρουμανία.δεν είναι ελκυστικό το ποδόσφαιρο αλλά για την ελλάδα έχει αποτελέσματα. το αμυντικό στήσιμο της ομάδας οφείλεται στον σάντος.το σκεπτικό του σάντος σε όποια ομάδα πήγε ήταν ,και είναι, να κρατάει το μηδέν στην άμυνα οπωσδήποτε και μπροστά να βάζει μισό γκόλ ώστε να κερδίζει.το έκανε στην αεκ και στον παοκ και το κάνει και στην ελλάδα (βεβαίως υπήρχαν και οι εξαιρέσεις όπου οι ομάδες του σάντος πετύχαιναν πολλά γκόλ, αλλά ήταν οι εξαιρέσεις που επιβεβαίωναν τον κανόνα).γιαυτό και συνήθως δυσκολεύεται η ελλάδα όταν βρίσκεται πίσω στο σκόρ.γιατί πρέπει να φτιάξει παιχνίδι.
στο χθεσινό μάτς υπήρχε αναρχία μόλις δεχτήκαμε το γκόλ η οποία όμως ήταν φυσιολογική αλλά η ομάδα ανταποκρίθηκε αρκετά καλά (αν κρίνουμε και από το αποτέλεσμα).
ΥΓ. ο σάντος από τότε που έχει κάτσει στον πάγκο της ελλάδας μου φάινεται έχει 45 νίκες - 4 ήττες. είναι αποτελεσματικός.
Τα μηδενίζεις όλα και λες πολλά πράγματα που κατ’εμέ δεν ισχύουν. Το χειρότερο κέντρο EVER για αρχή, το είχαμε στο euro 2008. Ο όμιλος μας ήταν νορμάλ όμιλος μιας ομάδας που είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Γιατί δηλαδή το Ελλάδα, Ισλανδία, Σλοβενία, Νορβηγία, Αλβανία, Φερόε (όμιλος D) θα ήταν πιο δύσκολος όμιλος; Επίσης, ο σκοπός στα προκριματικά είναι ένας και μόνο ένας. Η πρόκριση. Στα τελικά ο σκοπός είναι να διεκδικήσεις το μέγιστο δυνατό από την ομάδα που θα έχεις φτιάξει/προετοιμάσει τους προηγούμενους μήνες. Επομένως “πραγματική εικόνα της Εθνικής” δεν υπάρχει στα προκριματικά. Μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις. Μανιάτης 100% δεν είναι σάπιος και η Εθνική με μια χαρά πλάνο παιχνιδιού τελείωσε το ματς. Κι αν δεν είχε κάνει 2 αναγκαστικές αλλαγές, θα είχε τελειώσει το ματς και με μεγαλύτερη άνεση.
Όμιλος που εγώ θέλω: Βραζιλία (πρεμιέρα), Ιράν και Γαλλία. Κι ας τελειώσουμε με 0 πόντους!
Εδω ειναι ολο το ζουμι.Πολυ σωστος ο samis!!!
Καλά τα λέει ο κάρβου,
Private Joker, σε δικαιολογώ γιατί πιθανότατα δεν θυμάσαι προκριματικά στην προ-2004 εποχή, πχ πανηγυρικούς αποκλεισμούς σε όμιλους με Ρωσία, Σκωτία, Φινλανδία, Φερόε, Σαν Μαρίνο (Euro 1996) ή Νορβηγία, Σλοβενία, Λετονία, Γεωργία, Αλβανία (Euro 2000). Oι φάπες αυτές είχαν αποτέλεσμα την χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας και οδηγούσαν σε δύσκολες κληρώσεις για τα τελικά των Μουντιάλ όπου πήγαιναν λιγότερες ομάδες από ευρώπη με αποτέλεσμα να έχουμε πχ για το 2002 από πάνω μας Γερμανία και Αγγλία.
Δε νομίζω να υπάρχει προφανώς κανείς που να τρελαίνεται με το ποδόσφαιρο της σύγχρονης εθνικής ελλάδας, όμως η γνώμη μου είναι ότι επί Σάντος βλέπουμε καλύτερη μπάλα απ’ ότι επί Ρεχάγκελ (στην μετά το 2004 πορεία του) και μάλιστα με πολύ χειρότερους παίκτες στις περισσότερες θέσεις. Και ειδικά από την στιγμή που στο κρίσιμο ματς, αντί να σκοτώσουμε το άθλημα, βγήκαμε μπροστά και ψάξαμε τα 4 και τα 5 γκολ, εγώ μόνο ευχαριστημένος είμαι.
Όπου τι θα κάναμε; Μια ισοπαλία με Αλγερία, και αν;
Για μενα η πιο “βατη” κληρωση, εσυ ποιες θα διαλεγες?
είσαι λίγο υπερβολικός πιστεύω.
έντιτ:
Μακάρι να είμαι υπερβολικός και να περάσουμε και στην επόμενη φάση μετά τους ομίλους. Απλά μην υποτιμούμε τις άλλες ομάδες, ειδικά από κεντρική και νότια Αμερική.
…εγώ μας υποτιμούν όλοι, προτελευταία η Ελλάδα για τους μπουκμέηκερς…μακάρι να τους διαψεύσουμε:):!:
Το βρισκω πολυ υπερβολικο το προτελευταια…
Απόψε η κλήρωση ???
όχι :):!:
6 Δεκέμβρη η κλήρωση
Για να δουμε το φαρδος μας θα συνεχιστει
Σήμερα βγήκαν και επίσημα από την FIFA τα γκρούπ για την κλήρωση του μουντιάλ.
έντιτ:
[SPOILER]
δοκιμαστική κλήρωση από την FIFA
http://www.sport-fm.gr/article/me-autous-klirwthike-i-ethniki/737059[/SPOILER]
Ελβετία, Αλγερία και Ονδούρα…