Εθνική Ελλάδος

Εξαρτάται από τον τόνο αν δεν κάνω λάθος, τα σωστά είναι “βαθιά” και “βαθεία”.

Ναι οπως το μαλάκια και μαλακία.

καμία σχέση, στο “μαλάκια-μαλακία” αλλάζει μόνο ο τόνος, όχι η ορθογραφία

Στο “μαλλάκια” / “μαλακία” όμως? :razz:

Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κανείς γιατί το ματς με την Ιαπωνία θεωρείται το πιο δύσκολο απ’ όλα.

Συνεχισε την ενδιαφερουσα αναλυση σου, στο ποστ της Εθνικης.
Μια σελιδα δε φτανει με τρολλιες.

Το “βαθιά” είναι το συνηθισμένο, το “βαθεία” είναι το λόγιο.

ChrisP θα σου πω εγώ περί Ιαπωνίας, μιας και το είχα αναφέρει εγώ. Απ’ ότι θυμάμαι από προηγούμενα μουντιάλ, έχουν καλή φυσική κατάσταση (σε σχέση με τους δικούς μας) και τα πήγαιναν καλά στο παρελθόν. Τους “φοβάμαι” εξίσου με την Κολομβία.
Άποψή μου βέβαια. Να ακούσω αντίλογο…

πολύ ισορροπημένος όμιλος

Το πιο δύσκολο ματς είναι σίγουρα αυτό με την Κολομβία, γιατί και ποιότητα έχει (ο Φαλκάο είναι ο ορισμός του “σου βάζω γκολ από το πουθενά” σέντερ-φορ) και -κυρίως- θα παίζει σε τόπο οικείο, σε αντίθεση με την ομάδα μας και μάλιστα είναι και ο πρώτος αγώνα απ’ ότι βλέπω.

Σχετικά με τα άλλα δύο ματς τώρα, η Ακτή έχει σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα από την Ιαπωνία, αλλά δεν έχει δείξει στα άλλα δύο μουντιάλ σημάδια οργανωμένης ομάδας. Τους Ιάπωνες θα τους φοβόμουν μόνο αν μπαίναμε μπλαζέ στο παιχνίδι όπως το 2010 με την Ν. Κορέα. Ωραία, τρέχουν πολύ, δε λέω, αλλά η προσεκτική εθνική του Σάντος μπορεί να την ακυρώσει και να πάρει αυτό που θέλει.

το δεν πειράζει το είδα μια χαρά.δεν μου λέει κάτι όμως που το έβαλες.δεν αναιρεί το γεγονός οτι πιστεύεις οτι είναι εθνικιστικό κατάλοιπο.καλά κάνεις και το θεωρείς έτσι γνώμη σου είναι.αλλά μην γράφεις μετά οτι και καλά είναι αρρωστημένο να την λέει ένας που υποστηρίζει εθνική σε έναν που δεν υποστηρίζει.

όπως εγώ που υποστηρίζω εθνική δεν την λέω σε κάποιον που δεν υποστηρίζει έτσι δεν θέλω και ο άλλος να με χαρακτηρίζει επειδή δεν υποστηρίζει εθνική για τους λόγους του.

Δεν καταλαβαίνω original πώς ακριβώς σε χαράκτηρισε ο Γράκχος, ώστε να συνεχίζεις αυτού του είδους την ανούσια αντιπαράθεση.

Μια χαρά τα 'γραψε ο Γράκχος. Είπε ότι είτε οι μεν τη λένε στους δε είτε το αντίστροφο, είναι το ίδιο χαζό και ανούσιο. Απλά πράγματα.

Τώρα από ‘κει και πέρα, ας μη φοβόμαστε τους Ιάπωνες πιο πολύ απ’ τη χώρα που έχει φορ τον Φαλκάο. Απλά οι Ιάπωνες έχουν 11 παίκτες με μηχανάκι GLX στο γήπεδο, εμείς μόνο έναν :stuck_out_tongue:

Την Ακτή Ελεφαντοστού τη θεωρείτε εύκολη αντίπαλο? Γιατί πέρα απ’ τον Ντρογκμπά δεν έχω ιδέα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες της.

η 2η παράγραφος δεν πήγαινε για τον γράκχο(δεν το έκανα σαφές λάθος μου).γενικά σχόλιο ήταν για την αλληλοκατηγορία που μπορεί να υπάρχει μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν εθνική και αυτών που δεν υποστηρίζουν εθνική.

Εχει Τουρε, Ζερβινιο, Καλου και γενικα παικτες που μοιαζουν στους τελευταιους δυο.

Δεν πιστευει κανεις οτι ειναι ευκολη αντιπαλος αλλα ειναι πολυ πιο αναρχη απο τις αλλες δυο και πιστευω οτι τακτικα μπορουμε να την καταφερουμε.

Γιατί, η πρώτη παράγραφος έχει καμία ουσιαστική σχέση μ’ αυτό που εννοούσα εγώ;

Στη συνέχεια έτσι κι αλλιώς παραδέχτηκες ότι δε λέει να αλληλοκατηγορούνται για την Εθνική φανς και μη-φανς. Το ίδιο πράγμα δηλαδή που είχα γράψει κι εγώ απ’ την αρχή. Αλλά για κάποιο λόγο που μου διαφεύγει μου υποδεικνύεις να μην το γράφω! Τι, επειδή έγραψα για “εθνικιστικό κατάλοιπο”; Το “διασκεδαστικό” σκέφτηκες καθόλου τι μπορεί να σημαίνει; Ή το “ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ”; (δε σου λέει και τίποτα τρομάρα σου) Πρέπει δηλαδή να γράψω ότι ΤΟ ΧΩ ΚΙ ΕΓΩ για να το κάνω νιανιά;

Δηλαδή ήμαρτον ρε συ ορίτζιναλ, σκαλώνεις με κάτι μαλακίες ώρες-ώρες…

Αν περάσουμε τον όμιλο θα ειναι θαύμα…δύσκολος όμιλος
και θα συμφωνήσω με τον panos Stargazer μην υποτιμάτε και την Ακτή Ελεφαντοστού που για μένα ειναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου

Training venues;
Greece - Aracaju-Sergipe
Δεν ειδα αλλες χωρες σε αυτες τις περιοχες… χμμ

ξεκινησαμε τα βουντου?? :lol:

γκαντεμης θα ελεγα γιατι ειναι απο τους καλυτερους επιθετικους και θα χασει εναν θεσμο
που δεν ξερεις αν θα βγει αυτη η ομαδα σε 4 χρονια ξανα εκει.
Οσο για εμας ,ενταξει εχει κι αλλον καλο επιθετικο η Κολομβια που πρεπει να προσεχουμε.

Ειμαστε κωλοφαρδοι παντως, αυτο δεν ειναι απλη τυχη.

πεθαίνω