Εθνική Ελλάδος

Ο Οwen πλέον έχει σαπίσει και ο Crouch είναι ο ορισμός του άμπαλου/άτεχνου…

:-k δεν νομίζω…για το ύψος του έχει εκπληκτική τεχνική

Τι να πώ, εμένα δεν μου δείχνει αυτό (βέβαια φέτος δεν τον έχω παρακολουθήσει καμμία φορά, μπορεί και να βελτιώθηκε…)

πριν 3 χρόνια ήταν έτσι όπως λες…

Ακούγεται Μουρίνιο για Εθνική Αγγλίας… Λέτε να πάρει και εκεί τον Καρβάλιο?

Kαρβου ειναι τοπικ για εθνικη Ελλαδος.Σταματα να σπαμαρεις :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εντάξει, γαμώ τις κληρώσεις. ¶ντε να πάμε και μουντιάλ να το σηκώσουμε κι εκεί :smiley:

Χοχοχοχο

Ελλαδα
Ισραηλ
Ελβετία
Μολδαβία
Λετονία
Λουξεμβούργο

βασικα το προβλημα ειναι το συγκεκριμενο 4-4-2 στην ευθεια, εχει πεθανει ποια γαμασ το κεντρο σου ετσι περιοριζεισ Τζεραρντ και Λαμπαρντ, ελεος!

Ρε μαλακες πως κοροϊδευουμε καθε φορα τον κοσμο ετσι? Πηγαμε και πετυχαμε την χειροτερη απο καθε γκρουπ δυναμικοτητας γι’ακομα μια φορα.

Αν δεν περασουμε, ας αυτοπυροβοληθουμε. Θα παιξουμε ομως προκριματικα με Οτο η χωρις?

Νταξει ποσο κολοφαρδοι μπορει να ειμαστε ??? ΠΟΣΟ ???

αν δεν περασουμε… ας μην ξανακατεβουμε σε προκριματικα.

South Africa ερχόμαστε…:lol:

Συ τώρα με ποιόν είσαι?

Με τέτοιο όμιλο περνάμε και με τον Μπιγκόν προπονητή.

Με τους αλλους φυσικα! Αφου ειμαι ανθελληνας.

Αν θεωρείς τον Downing και τον Crouch τόσο καλούς τι να πω! Όσο για τους υπόλοιπους δεν θέλω να διαφωνήσω. Ας το δεχτώ. Με αυτούς μόνο κάνεις ομάδα? Ούτε 11άδα δεν συμπληρώνεις! Για να μην μιλήσουμε για τερματοφύλακες …

Τα καλά του να είσαι στο group των δυνατών!!!

Δεδομενων των γκρουπ δυναμικοτητας των αντιπαλων μας η πιο κωλοφαρδη ομαδα της Ευρωπης ειναι… το Λουξεμβουργο!! Στο τελευταιο γκρουπ και να σου κατσουν τετοιοι αντιπαλοι! Τι λες τωρα…:lol:

στο Ισραηλ ανοίξανε σαμπάνιες…

Οποιαδήποτε θέση πλην της πρώτης θα είναι αποτυχία…