Εθνική Ελλάδος

Αυτος ο Πατσατζογλου. Καθε πασα κι ευκαιρια για τους Ουγγρους. Ευτυχως μεχρι στιγμης (70’) βαλαμε 2 γκολ χωρις να κανουμε φαση. Ωραιο μπεναλντι πηραμε κιολας.

Ωραια,τουλαχιστον πηραμε την νικη.Κοιτα να δεις ρε,η αγγλια θα ναι κατω απο τα @@ μας

Η Αγγλια οπως παει δεν θαναι πουθενα. Και την επαιξα και στο στοιχημα!

Αυτογκολ και μουσαντενιο μπεναλτι αλλα δεν πειραζει, το ειχα “2”! :smiley: Αμα λεω εγω ομως οτι ειμαστε και κωλοφαρδοι…

Εδιτ: Ισοφαρισε η Αγγλια! Αλλο ενα παλικαρια μου!

Kαλό στησιμο επεσε στο ημιχρονο τελικό Αγγλία-Κροατια…

pοιο στήσιμο? 2-3 τελικο!!! Μήπως τα κανονισε όλα καλά ο Ρόμαν τελικά? Και Ρωσσία στα τελικά και κουβά ολοι την Τεταρτη??

Υ.Γ. φανταστείτε να εδινε αυτό το πέναλτυ καποιος εδώ στην Ελλάδα…

Δεν σας χάλασε Άγγλοι… Ετσι να για να μαθετε να μην μιλατε πολυ το καλοκαιρι στο νησί…!!! :smiley:

Στηθηκε στο διπλο τελικα…:lol: Καλη κουφάλα ο Ρομαν τελικά…Εστησε το ματς με το Ισραηλ στον ασο και την Κροατία στο διπλο…(Οι μπουκ κανουν παρτυ ηδη…:lol: )

Οι Αγγλοι δεν θα εστηναν ποτε ματς της εθνικης τους για κανενα αντιτιμο.

Δεν σας χαλασε βρωμοαγγλακια εεε?:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Δεν πειραζει, καθηστε για αλλη μια φορα να δειτε Εθνικη Ελλαδος απο τον καναπε σας αγκαλια με το αγορι σας, χοχοχο!!!:lol: :har: :har: :har: :har: :lol:

Οι ¶γγλοι (που δεν τους πάω με τίποτα) ειδικά φέτος δεν έχουν ομάδα. Οι παίκτες τους είναι γ διαλογής. Με τον Carson τερμα και τον Sol Campbell άμυνα δεν πας ούτε μέχρι την άνω ραχούλα όχι στο euro. 2 με 3 καλούς παίχτες έχουν και τίποτα άλλο. Δεν είναι παράξενο ότι εκτός νησιού δεν παίζει κανείς ¶γγλος (εκτός τον spice boy). 8)

Βασικά με ενόχλησε η υπεροψία τους και η σιγουριά τους, συν ότι με στειλανε κουβά πολλές φορες φετος, εδεσε το γλυκό. Γενικά πάντως εχουν πολυ καλούς παιχτες (τους καλύτερους που μπορούσαν να βγάλουν εδώ κ χρόνια), απλα δεν εχουν ομάδα και ενα σωστό σύστημα να κατεβαινουν. Ο Μπέκαμ τους μεταμορφώνει, φάνηκε κ στο 2ο γκολ, εν κινήσει συστημένη πάρε βάλε έδωσε πάλι (αντε να γυρίσει ευρώπη…)
Το ότι δεν παίζουν σε άλλες χώρες δεν μου λέει κατι, παιζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα μαζί με το ισπανικό, οποτε είναι κ λογικό να μην φεύγουν.

Ποιοι ακριβως ειναι οι καλοι Αγγλοι παικτες?

Ferdinard, Beckam, Gerrard, Lambard, Ashley Cole, Downing, Owen, Crouch, Joe Cole

θες κι άλλους???

Συμφωνω για τους 4 πρωτους (αν και ο Μπεκαμ πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν), προσθετω και Τερι και κλεισαμε. Οι δυο Κοουλ κι ο Κραουτς μετριοι, ο Οουεν δεν υπαρχει πια λογω των τραυματισμων ο Νταουνινγκ λιγος…

Εγω καποτε ειμουν φανατικλας Αγγλια αλλα εδω και μερικα χρονια γελαω με τα χαλια τους. Θελουν ξενο προπονητη να ξεκολλησουν απο το ηλιθιο ποδοσφαιρο που παιζουν σαν εθνικη ομαδα. Παιζουν τελειως απαρχαιωμενο στυλ ποδοσφαιρου. Που ειναι οι αυτοματισμοι?? Καλα να μην πω εξτρεμς και αναπτυξη απο τα ακρα γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Κατι πηγε να γινει με τον Λενον αλλα παλι… Ο Οουεν ας το σταματησει το ποδοσφαιρο επιτελους. Ηταν μεσα στους αγαπημενους μου ποδοσφαιριστες αλλα για να προχωραει με Πι ειναι πλεον, παραπαει να τραυματιζεται τοσο συχνα. Πρεπει επιτελους να ξεκολλησουν απο τις εμμονες στους σαν ποδοσφαιρικος λαος. Αμα ηταν ικανοι αυτοι θα κλωνοποιουσαν τον Μπεκαμ λες και ειναι θεος. Καλα μονο τον Μπεκαμ?? Θυμαμαι το τραγελαφικο στυλ παιχνιδιου που ειχαν στο Euro 2000 που ΟΛΟΙ καναν ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιομες στην αντιπαλη περιοχη μπας και βρουνε τον Shearer!!! Συνεχεια ομως μιλαμε!#-o

Εμ, τους χαλαγε ο Ερικσον. Το λαθος τους ηταν οτι αλλαζαν συνεχεια παικτες κι ετσι δεν εχουν κανεναν κορμο παρα μονο 6-7 παικτες…

Σορρυ αλλα πιστευω οτι ο Ερικσον χαραμισε την καλυτερη γενια Αγγλων ποδοσφαιριστων. Αμα αναλογιστεις τις ελευθεριες που ειχε(γιατι σε καμμια περιπτωση δεν το ειχαν με την κρεμαλα ετοιμη ολη την ωρα οπως ειχανε πχ. τον Κιγκαν ή τον ΜακΛαρεν τωρα), τους παιχτες που ειχε το Αγγλικο ποδοσφαιρο τα χρονια που ηταν προπονητης, τα χρονια που καθισε και τις μηδαμινες επιτυχιες που ειχε, νομιζω οτι δικαιολογηται η αποψη μου.
Και πριν να παρουν το ΜακΛαρεν ειμουν πεπεισμενος οτι μονο με ξενο θα εβλεπαν ασπρη μερα.

Το λαθος δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και το

[CENTER]*

*  *[/CENTER]

???

4-4-2 θέλει να πει ο άμπαλος μωρε:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Λεω και ‘γω " τι σχεδιο ειν’ τουτο?". Σκεφτομουν μην ειναι κανα ποιο περιπλοκο σχεδιο του στυλ “κανω ενα κουνελακι που τρωει καροτα αραχτο στο λιβαδι μονο με τελιτσες” και ετσι…:lol: :stuck_out_tongue: