Παρε και Στολτιδη γαμω το σπιτακι σου μπασταρδε!
Και Ελευθερόπουλο και Ζήκο και Ταβλαρίδη και Ηλιάδη και Χριστοδουλόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάντση και και και και και και και και και και…
Αν λέει ο καθένας από έναν παίκτη που θα ήθελε στην Εθνική θα κατεβάζαμε 100αδα και όχι 23αδα.
καλα ο ρεχαγκελ ειναι ηλιθιος
Είσαι μόνο 15. Όταν ξεκίνησες να βλέπεις μπάλα η Ελλάδα πήρε το Euro. Λογικό να μην έχεις σε εκτίμηση τον Ρεχάγκελ γιατί δεν έχεις ζήσει την Εθνική να βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό επίπεδο. Εγώ που το έχω ζήσει και μπορώ να συγκρίνω άσε με να σου πω ότι ο Ρεχάγκελ είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει κάτσει ποτέ στον ελληνικό πάγκο.
πρωτον βλεπω μπαλλα απο το 2000 …δευτερον δεν μαρεσει τι να κανουμε…και ο μαλεζανι πηρε το ουεφα…τι σημαινει? οτι ειναι καλος…οχι…τεσπα γουστα
Γιατί εγώ είπα πως ο Ρεχάγκελ είναι καλός επειδή πήραμε το Euro; Τεσπα βαριέμαι, άστο.
Βάση των σημερινων αποδόσεών του ο Στολτίδης αδικείται (αλλά ας όψεται ο τσακωμός Τοπαλίδη με οικογένεια Στολτίδη γενικότερα) που δεν τον έχει καλέσει και είναι η τελεταία του ευκαιρία, για μένα και πρέπει και κολλάει στην ομάδα. Μόνο 2 αμυντικά χαφ έχουμε τους μπασινά και κατσουράνη. ο Ζήκος ειναι αδιάφορος φέτος (παλιότερα άξιζε κ με το παραπάνω θέση βασικού), μάλλον σκέφτεται τις διακοπές του… χεχεχχεε. οι άλλοι είναι μικροί που λες ακόμα, έχουν αρκετό καιρο μπροστά τους. Ο Μάκος καλός αλλά πολύ άπειρος. Μακαρι να καλέσει Ιέρο, άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο ο Ρεχάγκελ πάντως το Δεκέμβρη. Ιδωμεν…
Βασικα ο ρεχαγκελ τους εδειξε τη πραγματικοτητα.Ειστε αχρηστοι λεει,θα παιζουμε με αυτο το συστημα(αμυντικογενες δηλαδη),μπας και βαλουμε κανα γκολ και κερδισουμε 1-0.Ετσι θα παιζουμε για να παιρνουμε τα αποτελεσματα.Ο ρεχαγκελ πλεον τους εστρωσε και βρηκε καπως το δρομο της η εθνικη παιζοντας σαν ομαδα,εφοσον δεν εχουμε προσωπικοτητες ετσι κιαλιος
Δικαιωση για τον Παπασταθοπουλο παντως που παιζει ανετα βασικος στην Εθνικη!Απο την ΑΕΚ επισης Λαγος,Καφες και Λυμπε!Κουφαθηκα με Καφε αν και να τον παρει στο Euro παλι θα ειναι παγκο στανταρ…Για Λαγο το περιμενα…ετσι κι αλλιως πριν τραυματιστει ηταν στην ομαδα και μπορει να παιξει αριστερο χαφ καλυτερα απο τους αλλους που βαζει…
Γουσταρω που καλεσε και Χριστοδουλοπουλο!
Επισης εγινε το απιθανο και μπηκε ο Στολτιδης στην ομαδα!!:lol:
Κανας φουρνος θα γκρεμιστηκε!!
Δεν υπαρχει αυτο ε…
Kαι όμως υπάρχει. Από το site της ΕΠΟ:
Ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το τουρνουά της Κύπρου, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Τσεχία και την Φινλανδία. Πρόκειται για τους Νικοπολίδη, Χαλκιά, Κοτσόλη, Μιχαηλίδη, Στολτίδη, Γκέκα, Αμανατίδη, Κυργιάκο, Χαριστέα, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Σαμαρά, Κατσουράνη, Αντζα, Γκούμα, Σπυρόπουλο, Λαγό, Τοροσίδη, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μάκο, Λυμπερόπουλο, Σαλπιγγίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Καφέ, Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Καραγκούνη.
Παιδια πειναω ! Δεν εφαγα ψωμι σημερα γιατι επεσαν ολοι οι φουρνοι εδω τριγυρω.
Ο Ιερο στην Εθνικη ? Επιτελους …
Έλα ρε Αβραάμ 8)
Κατι επαθε ο Γερμανος… Δεν παιζει… Το μονο που μενει τωρα ειναι να παρει στο Euro τον Ζηκο…:lol:
Στολτίδης: “Δεν θέλω να πω για την Εθνική”
Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Ιεροκλής Στολτίδης σ’ ότι αφορά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας κατά την βράβευση του ως MVP της 18ης αγωνιστικής, πως δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.
Ερωτηθείς για το πως υποδέχτηκε το γεγονός ότι τον κάλεσε τώρα ο κ. Ρεχάγκελ στην Εθνική, ο έλληνας μέσος δήλωσε: “Δεν περίμενα να έρθει αυτή η κλήση. Δεν είχε έρθει τόσα χρόνια, δεν περίμενα λοιπόν να έρθει και τώρα. Δε θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος. Θα δούμε”.
Mυριζει χυλοπιτα?
Μπα, θα πάει. Αφού είχε πει ότι αν τον καλούσε θα πήγαινε…
από την αλλη και να μην πάει θα έχει και 1000 δίκια, αλλά επειδή πιστευω θέιε πολυ να πάει euro θα τα δώσει όλα για να είναι το καλοκαίρι.
δεν εχει ουτε ενα δικιο να μην παει…τωρα τον χρειαστηκαμε τωρα τον καλεσαμε
που ακριβώς τον χρειαστήκαμε? Μια χαρά προκρίθηκε η Εθνική και δίχως αυτόν.
Αν δεν πάει θα είναι βλάκας και ο Ιέρο πολύ απλά, ΔΕΝ είναι βλάκας. Θέμα από το τίποτα δημιουργούν οι δημοσιογράφοι νομίζω…
καλα ελεος ειδες στα προκριματικα με τι ομαδες παιξαμε??εννοειται πως τον χρειαζομαστε στο γιουρο και ελπιζω να τον καλεσει ο καραγιοζης…