Ο Ιερο θα παει και θα τον εκθεσει τον Οτο που δεν τον καλουσε τοσα χρονια.
Με έχετε καλύψει για Ρεχαγκελ…
Για Καφέ εμένα μου αρέσει:p
Ο Λαγός δεν ξέρω αν θα ξαναπιάσει τις αποδόσεις που είχε πριν τον τραυματισμό του μετά από τόσο μεγάλη αποχή…
Μακάρι βέβαια να τις ξαναπιάσει…
Για Λαγό είπα και πριν τις ενστάσεις μου, ο Βύντρα ο άμπαλος τι δουλειά έχει???
O Ρεχάγκελ δίνει την δυνατότητα σε πολλούς παίκτες που μέχρι πρότινως δεν καλούνταν να τον πείσουν πως αξίζουν μια θέση στην αποστολή που θα πάει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Δεν θα είναι πολλοί αυτοί γιατί ο Γερμανός τον βασικό κορμό της ομάδας τον έχει στο μυαλό του και με τις τόσες κλήσεις ψάχνει να κλείσει απλά μερικές “τρύπες”. Πολύ λίγες. Αυτό που χωράει συζήτηση είναι το θέμα Στολτίδη. Ο Μελίσσης, ο Ηλιάδης, ο Αβραάμ, ο Παπασταθόπουλος, ο Μάκος, ο Λαγός και όλοι οι άλλοι πιτσιρικάδες ακόμα και αν δεν κληθούν στο Euro δεν θα γίνει και τίποτα. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Ο Στολτίδης όμως δεν το έχει. Έχει πατήσει τα τριανταφεύγα. Θα είναι άδικο για αυτόν να “δοκιμαστεί” όπως οι άλλοι. Αν ο Ρεχάγκελ θέλει τον Στολτίδη στο Euro απλά ας τον πάρει. Δεν χρειάζεται να τον δοκιμάσει. Γιατί αν το κάνει και στο τέλος τον απορίψει αυτό θα τσούξει ακόμα πιο πολύ τον παίκτη. Τους άλλους τους πιτσιρικάδες δεν θα τους τσούξει. Δεν θα γίνουν τώρα μέλη της Εθνικής; Δεν έγινε και τίποτα. Θα γίνουν στο μέλλον. Ο Στολτίδης όμως δεν έχει μέλλον. Η φάση με τον Στολτίδη και την Εθνική είναι “ή τώρα ή ποτέ”. Γι’αυτό και έχει αμφιβολίες ο παίκτης για το αν πρέπει να πάει. Σου λέει “να βρίσκομαι στο Euro θα είναι γαμώ. Αλλά αν ο Γερμανός θέλει απλά να με δοκιμάσει και στο τέλος πάρει κάποιον άλλο θα έχω ταλαιπωρηθεί τσάμπα”. Δεν θα είναι βλάκας αν δεν πάει όπως ανέφερε ο Karvou. Λογικό είναι να έχει αμφιβολίες. Γιατί πολύ απλά σε αντίθεση με τα άλλα καινούρια πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα να χάσουν λόγω ηλικίας αυτός έχει κάτι να χάσει. Για μένα ο Στολτίδης πρέπει να πει ναι στην πρόσκληση μόνο εφόσον ξεκαθαριστεί πως ο Ότο τον προορίζει για το Euro έτσι και αλλιώς. Αν ξαφνικά ο Γερμανός άλλαξε μυαλά και θέλει τον Στολτίδης έστω και καθυστερημένα για μέλος της ομάδας τότε δεν το συζητάμε πως πρέπει να δεχθεί. Αν ο Γερμανός όμως το σκέφτεται ακόμα και η κλήση του Στολτίδη στο Εuro δεν είναι δεδομένη καλύτερα γι’αυτόν να αρνηθεί. Χωρίς κόντρες και “χυλοπιτικές” δηλώσεις. Απλά, όμορφα και με σεβασμό.
Σωστος Μανσον21. Η ταλαιπωρια για τον Στολτιδη θα ειναι καθαρα ψυχολογικη…
Για μένα όποιος παίκτης αρνείται πρόσκληση της Εθνικής είναι βλάκας. Στην περίπτωση του Στολτίδη θα είναι ακόμα περισσότερο. Δηλαδή τι θα πει “Φοβάμαι να δοκιμαστώ?”. Αν θες να παίζεις στην Εθνική και στο Euro, κατεβάζεις τα μούτρα και βάζεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις ότι πρέπει να σε πάρουν.
Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν δεν πάει τώρα, στα 50 του θα παρακαλάει να είχε μια δεύτερη ευκαιρία και να είχε παίξει στο Euro. Τόσο απλά…
μόλις άκουσα στο ράδιο ότι αν ο Στολτίδης αρνηθεί, κινδυνεύει να φάει 3 αγωνιστικές !!!
συν ότι θα μείνει στην ιστορία ότι αρνήθηκε την κλήση του στην Εθνική, τώρα που το σκέφτηκα. Αν ο Ρεχάγκελ δεν ήθελε να του δώσει ευκαιρία για το Euro, πολύ απλά δε θα τον καλούσε. Έχει δείξει ότι δεν κωλώνει. Για να τον καλεί, σημαίνει ότι θα είναι δίκαιος μαζί του. Για μένα δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Είναι σαν τις γκόμενες. Σαφώς και υπάρχει πιθανότητα να φας χυλόπιτα, αλλά όπως λέει ένας κοσμογυρισμένος σοφός (στο ταξίδι του στην Κίνα πρέπει να του είπε ένας γέροντας) “χώσου ή αγχώσου”…
σε σέβομαι για αυτό που είπες τώρα.
διαφωνώ με Άκη. πρέπει να πάει γιατί η ομάδα τον χρειάζεται.
επίσης μαρέσει που επιτέλους ο ότο κάνει άνοιγμα κ σε άλλες ομάδες, πέραν των μεγάλων
Έχω την αίσθηση ότι το όλο θέμα είναι βλακεία των δημοσιογράφων. Ο Ιέρο είπε απλά “Δεν το περίμενα / θα δούμε”.
Αυτό το “θα δούμε” μπορεί να σήμαινε απλά “θα δούμε πως θα πάει”, δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλαν όλοι το συμπέρασμα ότι το σκέφτεται κτλ.
Πριν 1 μήνα είχε πει ότι αν ο Όττο τον καλούσε, θα πήγαινε!!
συμφωνώ κόζυ.
αν κ τώρα στο ράδιο ακούω ότι μάλλον δεν θα πάει. έτσι λένε οι ρουφιάνοι
Κατα με εάν πάει παίζει να είναι και βασικός (αν έχει την αποδοση την καλή…) μαζί με Κατσουράνη, που πιστεύω σαν δίδυμο θα πάνε καλά.
Νομίζω κολλάει στο ότι τον πήρε για δοκιμή και παιζει η πιθανότητα νατου πει ο όττο “δεν μου κάνεις” και παιρνω τον Μάκο…
ελεος!!γιατι??? δικαιωμα του δεν ειναι να μην παει? τι μαλακες
Παντως κι εγω λεω οτι πρεπει να παει.
Να παει να σκισουν ολα τα κομπινεζον μαζι με τον Κατσουρανη.
@ rock
δεν είναι… παλιότερα ήταν 2 χρόνια νομίζω (για αυτό τον Ντέμη και τον Κασάπη δε τους κάλεσαν ποτέ όταν είπαν ότι δεν ξανά πάνε Εθνική)
Κανε ενα εντιτ…:roll:
“Ιέρο”: “Θα πάω για να μην τιμωρηθώ”
Ο Ιεροκλής Στολτίδης δήλωσε πως θα δεχθεί την κλήση του Ότο Ρεχάγκελ, όχι γιατί θέλει αλλά γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. “Θα πάω τελικά στην Εθνική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να με τιμωρήσουν”, ήταν τα ακριβή λόγια του Έλληνα μέσου.
Eτσι ρε Ιερο.Στη μαπα στεγνα!!!
λικά δεν θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ο Ιεροκλής Στολτίδης στα φιλικά με Τσεχία και Φινλανδία. Ο έμπειρος μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν την αναχώρηση για τη Μεγαλόνησο, μίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ, ζητώντας από εκείνον την εξαίρεσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.
Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ: “Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας”.
Ο 33χρονος άσος είχε αποκαλύψει μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Καλαμαριάς, ότι θα κάνει δεκτή την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Τελικά, έφτασε μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την προγραμματισμένη αναχώρηση των πρωταθλητών Ευρώπης για την Κύπρο. Είχε συνομιλία με τον Ότο Ρεχάγκελ, από τον οποίο ζήτησε την εξαίρεσή του από την προεπιλογή.
Καλος μαλακας.
H λεξη αξιοπρεπεια μεταφραζει σαν μαλακια?