Εθνική Ελλάδος

δεν είναι μαλάκας. Χαζός είναι…

Συμφωνώ και δε συμφωνώ μαζί του. Δεν πιστεύω ότι το έκανε από πείσμα, νομίζω το εννοεί ότι λόγω ηλικίας δεν μπορεί. Σκεφτείτε το, είναι 33 και εδώ και 5 χρόνια κρατάει μόνος του (που λέει ο λόγος…) μία ομάδα!!!

Βασικα προστατεψε και την υστεροφημια του…γιατι αμα τα εκανε θαλασσα,θα τον κραζαν ολοι:lol: :lol:

σιγά την κούραση ρε Κωστή… Εδώ στην Αγγλία παίζουν 50 ματς το χρόνο και μετά πάνε στις εθνικές τους οι παίκτες. Χαζός είναι. Θα του είπανε βλακείες (ποιος ξέρει τι του είπαν) και θα το δέχτηκε. Αν δεν τον κάλαγε, όλοι θα έλεγαν “πάλι δεν κάλεσε τον Στολτίδη”. Τώρα τον κάλεσε και κάθεται και το σκέφτεται.

Όλοι οι βασικοί της Εθνικής καλέστηκαν. Για όποιον δε το έχει καταλάβει, όποιος δείξει ότι είναι στο επίπεδο τους, θα πάει και στο Euro. Τι ήθελε δηλαδή? Να του πάρουμε και έναν μαύρο να του κάνει αέρα στις προπονήσεις και να του υπογράψουν, ότι θα παίζει βασικός στο Euro για να δεχθεί την πρόσκληση?

Αυτό που λες είναι σχετικό. Η εθνική Αγγλίας έχει θεωρητικά την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και έχει να διακριθεί 35 χρόνια. Και μάλλον σχετίζεται με την κούραση.
Επίσης είναι και θέμα - καλώς ή κακώς - συνήθειας. Αν από μικρός συνηθίζεις στα δύσκολα…
Βλέπεις όμως, και ο Σκόουλς πχ - χωρίς να είναι παππούς - γρήγορα κουράστηκε με την εθνική!

Πιο πολυ βλαπτει την Εθνικη ο Στολτιδης παρα τον εαυτο του…σιγουρα βασικος δεν θα επαιζε αλλα θα ηταν μια πολυ καλη λυση και ισως η καλυτερη σε σχεση με κατι υπερεκτιμημενους Τζιοληδες πχ για να αλλαξει Μπασινα,Κατσουρανη!Μαλακια!

στην Αγγλία Κωστή παίζουν από πολλές χώρες ποδοσφαιριστές…

Ο Στολτίδης παίζει το πολύ 35 ματς κάθε χρόνο (που φέτος λιγότερα γιατί είχε θλάσεις).

Εντάξει τι θες τώρα; :twisted: :stuck_out_tongue:

Με αφορμή το θέμα της κλήσης του στην Εθνική ομάδα, ο Ιεροκλής Στολτίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site του συλλόγου:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Όττο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την Εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ.

Το να φοράς τη φανέλα με τον Εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της Εθνικής μας".
:-k :-k

Λοιπον, να το παρω απο την αρχη. Κατ’αρχας εκτιμω πολυ τον Στολτιδη και σαν ποδοσφαιριστη και σαν χαρακτηρα. Επισης θεωρω οτι αδικηθηκε καταφωρα απο τον Ρεχαγκελ. Το θεμα ειναι οτι με αυτο που εκανε, εκανε τον Ρεχαγκελ μαγκα και βγηκε παλι απο κατω σε αυτην την ατυπη συγκρουση. Κριμα για αυτον…

Οσο για αυτο εχεις απολυτο δικιο. Θα εχουμε για βασικη εναλλακτικη λυση τον ΤΖΙΟΛΗ στο EURO αντι για τον Στολτιδη. OMG.

άρα ο Στολτίδης πότε ήθελε να είχε κληθεί στην Εθνική? Στα περσινά προκριματικά μόνο? Άρα κακώς υπήρχει γκρίνια που δεν έπαιζε στα τωρινά προκριματικά το τελευταίο 1,5 χρόνο. Αφού δε θα μπορούσε να βοηθήσει στο Euro2008 δεν υπήρχε και νόημα να κληθεί.

Δυστυχώς end of story, γιατί ο Ιέρο θα έδινε πολύ δύναμη στο ρόστερ της Εθνικής…

Μαλακια του Ακη.
Θεωρω οτι εκανε μεγαλο λαθος που αφησε το συναισθημα να τον οδηγησει σε αυτην την αποφαση…

εγω παλι το ιδιο θα εκανα αν ημουν στην θεση του…εχει μοχθησει εδω και 3-4 χρονια ,για μενα ειναι ίσως το καλυτερο αμυντικο χαφ μαζι με ζαγορακη και κατσουρανη που εχει βγαλει η ελλαδα την τελευταια 5ετια και πραγματικα ειναι κριμα να τον κοροιδευουν ετσι(γιατι για κοροιδια προκειται) στα 33 του εχοντας μπροστα κυπελο,πρωταθλημα, και το κυριοτερο ch.l. την στιγμη μαλιστα που ο γαυρος παραπαιει…Υπαρχει και ο εγωισμος ρε παιδια του ανθρωπου ,μην τα διαλυουμε ολα…

Ναι, οντως, δεν ειναι καλος ο MVP του προηγουμενου Euro.

Μαλακια του Στολτιδη λοιπον, δεν τον θεωρω οσο σπουδαιο λενε οι περισσοτεροι αλλα σιγουρα καλυτερο απο Κατσουρανη-Τζιωλη(απο ποτε εγινε παικτης επιπεδου εθνικης?).
Τελος παντων, το προβλημα μας στα χαφ δεν ειναι αν θα ρθει ο Στολτιδης ή οχι. Το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε ενα επιθετικογενες κεντρικο χαφ ή τελος παντων ενα αμυντικο χαφ που να ξερει την απαραιτητη μπαλα ωστε να κανει παιχνιδι. Ο Μπασινας ειναι λιγος γι’αυτην την δουλεια, ο Κατσουρανης δεν μπορει, ο Τζιωλης δεν ειναι παιχτης, ο Τοροσιδης μαλλον οχι, ασε που δεν χρησιμοποιειται εκει στην εθνικη, ο Αντζας ειναι καθαρα αμυντικογενης παιχτης. Κι ο Καραγκουνης. Ο Καραγκουνης που λετε παιδια ειναι ο ιδανικος οταν κερδιζεις και θελεις να κρατησεις μπαλα, να κερδισεις χρονο κλπ. Κατα τ’αλλα δε νομιζω πως ειναι ο ιδανικος να φτιαξει παιχνιδι απο τον αξονα. Και κακα τα ψεμματα, αν οι επιθεσεις μας γινονται ολες απο τα ακρα, ειμαστε τρομερα προβλεψιμη ομαδα. Ασε που δεν εχουμε κι αριστεροποδαρους ωστε να επιτεθουμε με αξιωσεις απο αριστερα.

συμφωνώ.:wink:

Πολύ άσχημη κίνηση από Στολτίδη, όσο δίκιο είχε για τη μη-κλήση του από τον (κολλημένο σε κάποια θέματα) Ρεχάγκελ το έχασε με την μικροπρεπή/εγωιστική του συμπεριφορά…

για πες μου κανα ελληνα παικτη τα τελευταια 5 χρονια καλυτερο απο αυτους τους 2???:-k

1-0 η ελλαδα τη τσεχια.

Λοιπον,η ελλαδα επαιξε πολυ καλα,ειχε κατοχη του παιχνιδιου,η αμυνα της εκανε ελαχιστα λαθη.Το σκορ αντικατροπτιζει τον αγωνα.

Σχετικα με τους καινουριους παικτες.

Παπαδοπουλος: Το παιδι πρεπει να παρει θεση βασικου αμεσως τωρα
Μελισσης:Αρκετα καλος,αλλα μαλλον δεν τον βλεπω στο euro ουτε αναπληρωματικο αμυντικο(εχοντας ανταγωνιστες παπασταθοπουλο και παπαδοπουλο)
Σπυροπουλος:Αξιος αντικαταστατης του Φυσσα!Πολυ καλος παικτης,το ξερουμε αυτο
Λαγος:Καλυτερα να αρχισει να τα μαζευει…μια σωστη πασα δεν εδωσε
Χριστοδουλοπουλος:Θα ειναι μια πολυ καλη αλλαγη στο 60-90 των ματς…,ξερουμε πως εχει τσαμπουκα και και
πολυ καλες πασες με κατω την μπαλα
Μακος:Αρκετα καλος
Παπασταθοπουλος:Παρα πολυ καλος επισης,οπως ο αβρααμ!

εκανα μπολντ μονο τον ζαγορακη,στο γιουρο επαιξε γματα οπως και ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ αλλα νταξει δεν τον θεωρω το καλυτερο χαφ
@λεντ ζεπελιν στο μπασκετ η αδυναμια σου ο παπαδοπουλος στο τελικο του φαιναλ φορ στην μπολονια ηταν ο μβπ του ματς μια και εκεινος εκανε την αρχη για να ανατρεψουμε το σκορ αυτο σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος ψηλος της ευρωπης???