Εθνική Ελλάδος

ο σαλπιγγιδης ειναι απιστευτος…

Δεν εννοουσε ο Λεντ οτι ο Ζαγορακης ηταν ο καλυτερος Ευρωπαιος χαφ ή τιποτα τετοιο. Το θεμα ειναι πως αμα θεωρεις τον Ζαγορακη μετριο χαφ(τουλαχιστον σε σχεση με τους υπολοιπους Ελληνες της θεσης του), τοτε δεν εχεις δει πανω απο 15 αγωνες του. Ο Ζαγορακης ειναι χαλαρα μεσα στα 3 καλυτερα αμυντικα χαφ της Ελλαδας τα τελευταια 10 χρονια.

Αλλο να παιζεις 1 ματς στα 20 κι αλλο να μην παιζεις 1 ματς στα 20. Το πρωτο ειναι ο Παπαδοπουλος, το δευτερο ο Ζαγορακης.
Ο Χαριστεας επαιξε μονο στο γιουρο και στον Αθηναϊκο. Και κοντρα στον ΠΑΟΚ μια φορα. Στην υπολοιπη του καριερα δεν δικαιολογει τον τιτλο “ποδοσφαιριστης” οσο φιλοτιμα κι αν το παλευει.

Εντιτ σε metal laws: Για την ακριβεια ο Ζαγορακης ειναι το μονο κεντρικο χαφ κατ’εμε στην Ελλαδα που ειχε τετοια ποικιλια στο παιχνιδι του. Μπορουσε και να μαρκαρει, και να κανει παιχνιδι. Αυτο μονο ο Μπασινας το προσπαθει απ’τους υπολοιπους των τελευταιων 10 ετων.

ισως το καταλαβα λαθος…εχω δει κατι παραπανω απο 15 αγωνες τους ζαγορακη χωρις να βαζω τον τελευταιο χρονο της καριερας του

Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με το πρωτο σκελος αλλα και με το δευτερο.
Ισως να ειναι ο κορυφαιος κιολας στην θεση του αλλα δεν το εβαλα γιατι θα ηταν λιγο υποκειμενικο, αλλα αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον μεσα στους 3 καλυτερους. Ο Μπασινας υστερει στην δυναμη, στον αμυντικο τομεα αλλα εχει πιο καλη καθετη πασα. Εγω εκτιμω πολυ την καριερα του Ζηκου και τις ικανοτητες του Κατσουρανη και του Στολτιδη στη ιδια θεση, γι’ αυτο δεν εθεσα αμεσα τον Ζαγορακη σαν κορυφαιο. Φυσικα μεγαλο προσον του Ζαγορακη εκτος των αγωνιστικων του ικανοτητων ειναι οι αρχηγικες του ικανοτητες. Μεγαλο προσον για εναν ποδοσφαιριστη και μαλιστα σε μια τοσο κομβικη θεση, το να μπορει να σπρωξει την ομαδα μονο και μονο με τον χαρακτηρα του, κατι σαν τον Ροϊ Κιν.

ε καλα,θα ηγειται στην επιθετικη γραμμη της ελλαδας στο euro.

Εγω το λεγα πως δεν πρεπει να το διναμε#-o .Φαντασου ενα παναθηναικο χωρις σαλπιγγιδη.

Και ο σαμαρας ψιλοπροσπαθησε,καλος παικτης αλλα θελω περισσοτερα απο αυτον.

εγω αμφιβαλλω για το αν ο σαλπιγγιδης θα ξεκινα βασικος στο euro.Μπορει να κανει φοβερη χρονια φετος,ισαξια με αυτες που εκανε στον παοκ, αλλα ο ρεχαγκελ εχει εμμονες και πιστευω αμανατιδης και γκεκας ειναι οι πρωτες επιλογες για την επιθεση και δικαιολογημενα πιστευω…και η 3η θεση ειναι καπαρωμενη απ’τον "μερικες φορες οταν κανεις του κεφαλιου σου κεριδζεις το euro…xoxoxo!:thumbdown: )

τωρα για το σημερινο φιλικο αυτοι που μου καναν θετικη εντυπωση ηταν οι μακος,παπαδοπουλος…πιστευω απο τζιολη και γκουμα εχουν μακραν μεγαλυτερο ταλεντο και κανουν πιο πολυ για ρεζερβες αλλα ο ρεχακλης δεν τους προοριζει για euro Οπως φαινεται…

Αλλο ωραιο και αυτο, θα παρει οπως ειναι σχεδον σιγουρο τον Γκουμα και οχι τον Αβρααμ…

Αύριο έχει τρελό πάρτυ κατά τη διάρκεια του ματς. Ρωτήστε το θήριον. Χοαααα.

Χαχαχ ειναι πολλοι οι φινλανδοι?Τους εχεις ή να στειλουμε ενισχυσεις?

Ε και στον ¶ρη κεντούσε μετά όμως πραγματικά τίποτα…

Στον Αρη ηταν τη χρονια που χαμε μονο γιδια και ξεχωριζε αρκετα,λογικο.Δεν τον θεωρω τοσο αθλιο παιχτη,αλλα δεν τον προσκυναω κιολας.
Τον λεντ μη τον ακουτε,κομπλεξικος μπαοκτσης ειναι.:slight_smile:

Οντως, γι’αυτο παιρνουν τον Χαριστεα ολο και καλυτερες ομαδες.

Πραγματι.
Σε 1-2 χρονια τον βλεπω να καταληγει στον ΠΑΟΚ…

Μπα, δε νομιζω να ξαναβγει στην καλυτερη 11αδα του γιουρο.

Aρθρο του Χρηστου Δανεζη για τον Ακη Στολτιδη στο sport24.gr που με βρισκει συμφωνω 100000%

Akis Stoltidis twelve points, Akis Stoltidis douze points

Διανύουμε μέρες με χρώμα Eurovision, μιας και περιμένουμε την παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών και στο τέλος του μήνα θα μας καλέσουν να επιλέξουμε αυτό που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό. Βλέπετε η εκπροσώπηση της χώρας μας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και όταν πρόκειται για την Eurovision ζητούν και από τον κόσμο να ψηφίσει. Σκεφθείτε να γινόταν το ίδιο και με τους παίχτες που εκπροσωπούν την χώρα μας στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Θα γινόταν ένα show βράδυ Κυριακής και θα στέλναμε μηνύματα για τους παίχτες που θα πρέπει να καλέσει ο Οτο Ρεχαγκελ στην Εθνική. Αν λοιπόν γινόταν αυτό στους πρώτους 10 κατά προσέγγιση θα ήταν οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Άντζας, Δελλας, Νικοπολίδης, Γκέκας, Κυργιάκος, Στολτίδης Ριβάλντο και Κοβάσεβιτς. Ναι, κάπως έτσι θα ήταν και στην συνέχεια οι παρουσιαστές θα έπρεπε να εξηγήσουν ότι στην Εθνική ομάδα παίζουν ΜΟΝΟ Έλληνες παίχτες όποτε Κοβάσεβιτς, Ριβάλντο και Στολτίδης δεν μπορούν να παίξουν. Μην γελάτε μου έγινε η ερώτηση ?ο Στολτίδης γιατί δεν παίζει στην Εθνική; Δεν είναι Έλληνας;? Ναι, γυναίκα έκανε την ερώτηση αλλά και εκείνη έψαχνε υποτίθεται να βρει για ποιο λόγο δεν παίζει στην Εθνική ένας παίχτης για τον οποίο λέγονται τόσα καλά λόγια.

Η κλήση στην Εθνική για τον Άκη Στολτίδη μπορεί να ήλθε τελικά αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο αυτή η κλήση ήταν αθώα. Τι παραπάνω έκανε ο Στολτίδης την περίοδο από την τελευταία χρονικά συνάντηση της Εθνικής μέχρι σήμερα ή μήπως ξαφνικά τώρα διέγνωσαν το ταλέντο του και προσδοκούν κάποια εξέλιξη στα 33 του. Περισσότερο την είδα σαν κίνηση απενοχοποίησης των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις. Όσο κι αν δω τον Ρεχάγκελ να χτυπιέται κάτω, για το ότι μόνο εκείνος παίρνει τις αποφάσεις θα μου επιτρέψει να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. Το ότι κάνει κατά κύριο λόγο τις επιλογές δεν αποκλείει την περίπτωση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απλά να δίνει το οκ δηλαδή

• ?Τον είδα και μας κάνει λέω να τον καλέσουμε, τι λες;? ή ?Καλός παίχτης αυτός αλλά λέω να μην τον καλέσουμε γιατί θα μας χαλάσει το κλίμα, τι λες;?

• Οκ

Αν αυτό εννοεί λέγοντας ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις τότε πάω πάσο.

Η προσπάθεια απενοχοποίησης όμως ήταν εμφανής. Σε μία περίοδο όπου ο Στολτίδης έχει ένα σούπερ δύσκολο πρόγραμμα με την ομάδα του και ενώ τον έχεις αγνοήσει τόσα χρόνια τον καλείς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή προσθέτοντας στο ήδη βεβαρημένο του πρόγραμμα άλλους δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα με την Εθνική, ίσως βέβαια ποντάροντας στο ότι η ομάδα του θα αρνηθεί να τον δώσει ή ότι ο ίδιος θα αρνηθεί οπότε θα έχεις καθαρή την συνείδηση σου γιατί θα μπορείς να πεις ?εγώ τον κάλεσα αλλά δεν ήρθε.? Αν πραγματικά ήθελε να καλέσει τον Στολτίδη και εν γνώσει του προγράμματος που έχει μπροστά του ο παίχτης, αλλά και της παραφιλολογίας που έχει αναπτυχθεί χρόνια τώρα γύρω από την περίπτωση Στολτίδη λογικά θα έπρεπε να κάνει μία πρώτη επαφή με τον παίχτη για να δει τις προθέσεις του ώστε να μην εκτεθεί καμία από τις δύο πλευρές εκτός κι αν στόχος ήταν να εκτεθεί η μία πλευρά. Εξάλλου στο παρελθόν το προπονητικό τιμ είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στους παίχτες και τον προπονητή πριν την ανακοίνωση των επιλογών του. Θυμάστε τότε που είχαν γίνει κλήσεις παιχτών που ήταν τραυματίες και ειπώθηκε ότι οι παίχτες θα έπρεπε να τηλεφωνήσουν στον προπονητή και να ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας τους ώστε να μην συμπεριληφθούν στις επιλογές.

Κανένας όμως δεν περίμενε την κίνηση που έκανε ο Στολτίδης. Σου λέει ότι από την στιγμή που δεν ήρθαν εκείνοι σε επικοινωνία θα το κάνω εγώ, πήγε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε μία κουβέντα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Το τι είπαν μεταξύ τους είναι άγνωστο όμως ο παίχτης δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής και κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες πάρθηκε αυτή η απόφαση όπως κανείς δεν γνωρίζει αν ο Ρεχάγκελ θα τον ξανακαλέσει στο μέλλον μετά την δήλωση που έκανε ο παίχτης λέγοντας ?θα πάω μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθώ?. Το σίγουρο είναι ότι ενώ πολλοί περίμεναν ότι ο Στολτίδης θα έτρωγε το τυράκι της πιθανής συμμετοχής του στο Euro το καλοκαίρι εκείνος όχι μόνο δεν το έφαγε αλλά έκανε και την καλύτερη διαχείριση της κατάστασης με την κίνηση αυτή, από την οποία φάνηκε ότι όταν ο παίχτης τα έχει βρει με τον εαυτό του δεν χρειάζεται την αποδοχή του Ότο για να συνειδητοποιήσει την αξία του.

Πόσα γκολάκια είχε βάλει ο Αχριστέας όταν έπαιζε με Βέρντερ? :-k

Βασικα,αμα ο στολτιδης παιζει οντως τοσο καλα,επρεπε να δεχτει και στο euro να ριξει με τις καλες εμφανισεις του την “απαντηση” του στα μουτρα του ρεχαγκελ.

Σχετικα με τη ψηφοφορια,αμα γινοταν κατι τετοιο στο ποδοσφαιρο ολοι οι ελληνες παικτες του γαυρου θα ταν εκει,πραγμα που δε θα το θελε κανεις

Ας σεβαστουμε την εμπειρια του ρεχαγκελ και των συνεργατων του,μιας και εμεις δεν ειμαστε σε καλυτερη θεση να ξερουμε αμα πρεπει να τον παιρναμε τωρα,πριν η καθολου.Αυτα ειναι καφενεδοσυζητησεις για να περναει η ωρα και να χουμε τιποτα να λεμε

Ναι αυτο που πε ο Μανος ηθελα να πω.Ρε μπαογκτζη,στη Βερντερ δεν εκανε καριερα ο Χαριστεας?Απο που εγινε γνωστος δηλαδη?

Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Εγώ απλά ρώτησα :? :?

Τι κάθεστε και συζητάτε ρε!! ¶ντε να φτιάξω πολλ με το πόσα γκολάκια θα καρφώσουμε στον ΜΠΑΟΥΓΚ?