Εθνική Ελλάδος

Για τα από πάνω και μόνο χαίρομαι που μένει…

Με το οποίο σχόλιο συμφωνώ απόλυτα - ευτυχώς ή δυστυχώς, έτσι είναι!

Μπας και έχει κανένας λινκ για το σημερινό ματς να το δούμε?

(δίχως sopcast γιατί θα μου κόψουν το τρυφερό μου ποπουδάκι αν το εγκαταστήσω)

Ειναι 100% επισημο.
Ο Χαριστεας τον πηδαει!!!

Mπορει καποιος λογικος ανθρωπος να πει τωρα οτι εχεις αδικο…

:stuck_out_tongue:

Θα σου αποδειξω οτι εχω δικιο

Εισαι εσυ αμυντικος.Και εχεις αντιπαλο εναν παιχτη που εχει καταπιει ενα φρισμπι,του εχει κατσει στο λαιμο και ειναι σα βατραχος.
Θα πας διπλα του να τον μαρκαρεις?Οχι!!!

Αν δεις ο Βατραχεας οταν του γινεται η πασα οχι μονο δεν εχει αντιπαλο διπλα του αλλα ουτε καν γυρισε κανεις να τον κοιταξει!Καταραμενη ασκημια…

Εγώ ήθελα να γράψω πως το καλοκαίρι στην Αυστρία, μόνο ο Χαριστέας βλεπόταν, αλλά μετά την απόδειξη του Τόλκι, το μόνο που μου μένει να πω είναι :

:lol3: :lol3: :lol3:

Δειτε απλα τι αποσταση εχει ο αντιπαλος παικτης και σε αυτο το γκολ…

Έλα ρε Χαριστέα σκορεεεερ!! :D:D

3os σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής δεν είναι πλέον?

Έπιασε τον Σαραβάκο σήμερα!

Που φτασαμε?O χειροτερος Ελληνας επιθετικος ολων των εποχων.Και δεκα γκολ και εικοσιπεντε ασσιστ να εκανε σημερα τηι ιδια αποψη θα ειχα παιδια.

δηλαδή είσαι προκατειλημένος μαζί του; Αυτό εννοείς? :stuck_out_tongue:

Δίχως γκολ δεν κερδίζεις. Καλά τα κόλπα του Χριστοδουλόπουλου και ο τσαμπουκάς του Σαλπιγγίδη αλλά ο Χαριστέας παραμένει πολύ πιο χρήσιμος για αυτή την Εθνική. Δεξί εξτρέμ που να σκοράρει δεν έχουμε άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι λένε πως θα έπρεπε να παίζει κάποιος άλλος στη θέση του Χαριστέα, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας τους δεν άντεξε σε υψηλό επίπεδο μέχρι σήμερα (μόνο Σαλπιγγίδης, όπου όμως με Εθνική δεν έχει κάνει πολλά πράγματα).

Εκτός αν θέλουμε ο Ρεχάγκελ να βάλει στην Εθνική παγκίτες όπως ο Νίνης ή βετεράνους όπως ο Γιαννακόπουλος επειδή ο Χαριστέας σκοράρει μεν ασταμάτητα, αλλά με το γόνατο…

Ναι γιατί το πρόβλημα ο Σαλπιγγίδης το έχει μόνο στην Εθνική. Στον ΠΑΟ τις φάσεις τις τελειώνει στο ρελαντί κάθε φορά :lol:

Φιλε,η εκφραση ‘‘δεν μου αρεσει ο Χαριστεας’’,δεν σημαινει ‘‘ειμαι προκατειλημμενος’’.Προκαταληψη σημαινει εχω αρνητικη διαθεση απενααντι σε κατι που δεν ξερω.Τον εχω δει και καθε φορα που το βλεπω τραβαω τα μαλλια μου.Απο ποτε εγινε ασταματητο πολυβολο ο Χαριστεας?Απο σημερα που οι Μολδαβοι μας εκαναν πασες να σκοραρουμε?

Toν Καρβου…:stuck_out_tongue:

Όχι ρε! Εμένα ποτέ. Δε μπορώ τις σχέσεις εξ αποστάσεως ξέρεις…:oops: Είναι τόσο άσχημος που δε μπορώ να τον πλησιάσω!!! :lol:

@jiopas
Εγώ υπενθυμίζω πως

1. Στο Euro ο Χαριστέας ήταν ο μόνος που πάλεψε και έδωσε το 110% των ικανοτήτων του. Οι υπόλοιποι χάθηκαν στη μετριότητα τους.
  2. Έφτασε το Σαραβάκο στη 2η θέση των σκόρερ της Εθνικής
  3. Ακόμα είναι κάτω από 28 (νομίζω)
  4. Αν θεωρείς το Χαριστέα το χειρότερο Έλληνα επιθετικό, τότε να μην αρχίσω να λέω ονόματα όπως “Τάτσης” για παράδειγμα ε? :stuck_out_tongue:

1)Το ιδιο λεμε.Το 110% του Χαριστεα ειναι το 10% αλλων παιχτωνε.Αυτο μπορει αυτο παιζει.Σε κανει να σιχενεσαι να βλεπεις μπαλα…
2)Ειναι να απορρει κανεις…
3)Κι εγω το ιδιο…Δεν με καλεσε κανεις στην εθνικη…Μαλον δεν εχω γκομενο εκλεκτορα
4)ο Τατσης επαιξε εθνικη?:?

Ο Χαριστέας είναι μεγάλος άμπαλος αλλά στο Euro στην Αυστρία ήταν ο καλύτερος της Ελλάδας. Και όχι λόγω απόδοσης σε σχέση με τις δυνατότητές του.

Και γενικά πάρτε το χαμπάρι η Ελλάδα δεν έχει επιθετικούς.

Δεν είπε για Εθνική… Αλλά και πάλι θυμάμαι στην Εθνική να έχει παίξει μέχρι και ο Λιολίδης!!!