Εθνική Ελλάδος

Λίγα για τον Απόστολο ε.

Η εθνική έκανε το καθήκον της και πήρε τους 3 βαθμούς που ήταν στο πρόγραμμα, κάνοντας παράλληλα και καλή εμφάνιση. Ας ελπίσουμε να πάρει και τους 3 βαθμούς με Ελβετία (που είναι το πιο πιθανό, μιας και μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ άσχημο πρόσωπο σε αντίθεση με την εθνική) και να κλειδώσει κατά 99% την πρόκριση.

Άνετο 3-0 με ωραία γκολ από εκτελεστική άποψη. Άλλο που οι Μολδαβοί παίζαν σαν ομάδα 5 Χ 5.
Ωραία πλασέ του Χαριστέα, πρώτη φορά τον είδα τόσο παραγωγικό και από τις λίγες που σκόραρε με το πόδι. Φαινόταν πως τα ήθελε αυτά τα γκολ και όχι ότι του βγήκαν απλά.
Ντάξει για το γκολ του Κατσουράνη τι να πώ. Άπιαστο σουτ.

κανα λινκ να δούμε τα τεμάχια παίδες?

Όταν ένας παίκτης σκοράρει ακατάπαυστα από τότε που κλήθηκε στην Εθνική ότι δηλαδή κάνει ο Χαριστέας τότε ένα πράγμα συμβαίνει. Αυτός ο παίκτης είναι κατάλληλος για την ομάδα. Το ότι από ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ δεν γνωρίζει μπάλα είναι δεδομένο. Κάνει όμως την δουλειά του. Σκοράρει. Ότι και να λέτε για αυτόν, ο Ρεχάγκελ κάνει το προφανές. Δεν βγάζει από την 11αδα τον πιο σταθερό σκόρερ της ομάδας του. Και αν ο Χαριστέας συνεχίζει να σκοράρει έτσι δεν θα βγει από την 11αδα ούτε και με τον επόμενο προπονητή.

Σεργιάνι κάνουμε, αλλά πρέπει να προσέξουμε το Ισραήλ, γιατί πάει καλά.
Μην πάθουμε την νήλα του Δράμαλη και τραβιόμαστε ξαφνικά.

συμφωνω!!ο ομιλος ειναι για τα πανυγυρια και βλεπουμε ως τωρα οτι μια σοβαρη ελλαδα καθαριζει την προκριση χαλαρα!!!ο μονος αντιπαλος πιστευω ειναι το ισραηλ.εχει ανεβει αρκετα σαν ομαδα.καλα η ελβετια δειχνει οτι γενικα στις διοργανωσεις που συμμετεχει ειναι ή του υψους ή του βαθους!!

ρε παιδια επειδη ουτε ειδα ουτε διαβασα τιποτα , ποσο κοσμο ειχε στο καραισκακη που μου διαμαρτυρονται ολοι …?

Ψηθειτε να παμε μεθαυριο αλανια!!!

κάπου διάβασα ότι πήγαν γύρω στους 13.000.
Λογικό να φαινεται άδειος ο ναός.

Ειστε η Εθνικη Ελλαδος, το καλοκαιρι εισασταν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ και παιζετε με Μολδαβια. Τι μου σκατοκλαιγεστε που ειχατε 13.000 στο γηπεδο???
Ε βεβαια, στο Γουεμπλεϋ που παιζατε τοσα χρονια ειχατε συνηθησει αλλως.

Kαι η Εθνική Αγγλίας το καλοκαίρι ήταν σπίτι της και έπαιζε με το Καζακστάν όμως ένα γήπεδο διπλάσιο από το “Καραϊσκάκη” ήταν γεμάτο. Αλλά στην χώρα του Γουέμπλεϊ τα πράγματα είναι αλλιώς.

Ε αυτο ακριβως. Ειλικρινα, τι παμε να συγκρινουμε τωρα? Τελειως διαφορετικος κοσμος ποδοσφαιρικα η Αγγλια απο την Ελλαδα.

αν στην εθνικη επαιζε ο ριος φερντιναντος,ο φρανκος λαμπαρντος και ο στιβις τζεραρντος θα σου λεγα πως θα γεμιζε το γηπεδο…στο κατω κατω βαλε το εισιτηριο 10 ευρω αν θες γεματο γηπεδο.εδω εγω το σκεφτομαι για να σκασω τα 15 για την τεταρητ κ δεν ξερω αν θα παω:(

Σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι.
Οι Ελβετοί παίζουν στην κυριολεξία το τελευταίο του χαρτί και εμείς ‘‘ήμαστε’’ ήδη στην Νότια Αφρική:?

αντε γεια ρε…νικατε την μολδαβια και το λουξεμβουργο και εχετε και την απαιτηση να παει ο κοσμος στο γηπεδο να δει τα χαλια σας…
με μια σοβαρη ομαδα παιξαμε και τα βρηκαμε σκουρα…

για να δουμε το δευτερο…βαλε νινη ρεεε

Αααααχ βρε Αβραάμ…:?

Ετσι Ετσι

Εσύ χάρηκες τώρα;

Γιατι να μη χαρω; δικια μου εθνική είναι?