Εθνική Ελλάδος

ε τοτε απαιτουμε να φυγει…βαρεθηκαμε πια…

Εκει που πηγα να γραψω για το γκολ του Γκεκα, ισοφαρισανε :stuck_out_tongue:

1-1 H Eθνικη με την Ιταλια

Πιασαμε και το Χ και το Under. :slight_smile:

Ρε’σεις, ο Μπεναγιούν δεν είναι ίδιος με τον σπαστικό συγκάτοικο του Τσάντλερ στα Φιλαράκια, όταν ο Τζόι είχε μετακομίσει; :roll:

Εμένα τον Χαβίτο μου θυμίζει:):!:
Α ρε Τοροσίδη…

Είναι πραγματικά κρίμα αυτή η ομάδα να παίξει στο Μουντιάλ.

:-s Για την εθνικη μας μιλας ?

Πραγματικα εβλεπα τους Ισραηλινους να αλλαζουν 10-15 πασες και οι δικοι μας να αλλαζουν μεχρι 5 πασες.
Βεβαια στο ποδοσφαιρο δεν νικαει αυτος που εχει καλυτερη κυκλοφορια και παιζει καλυτερη μπαλα,αλλα ρε
πουστη μου εχω πολυ καιρο να δω την εθνικη να παιζει ωραια μπαλιτσα,εστω και για λιγο.

συμφωνω, αλλα υπαρχουν ακομα χειροτερες… ειδικα στα μουντιαλ…

ενταξει ρε παιδια λετε κριμα που θα παει η ελλαδα μουντιαλ???ελεος!!στο φιναλε με το σπαθι της θα παει και κανεις δεν της χαρισε την προκριση.εχει καποια δυνατα σημεια οπως η αμυνα και επιθετικα τις στημενες φασεις και μαγκια της που το εκμεταλευετε στο επακρο!!μην ειμαστε μιζεροι και κατακρινουμε συνεχεια το πως παιζουμε.αυτο μπορουμε αυτο παιζουμε και ως τωρα μας βγαινει!!

Συμφωνώ. Και πέραν αυτού, δεν ξέρω και πολλές εθνικές ομάδες που να παίζουν σοβαρή μπάλα.

Ακριβως και ας μην ξεχναμε πως απο το 2003-2004 και μετα εχουμε μια σταθερη καλη πορεια ειτε λογω τυχης ειτε λογω ψυχολογιας/νοοτροπιας.Να δουμε τι θα κανουμε ομως αν περασουμε στο παγκοσμιο γιατι αν εχουμε την ιδια τυχη που ειχαμε στο τελευταιο ευρωπαικο θα απογοητευουμε εις διπλουν.

Παιδια η εθνικη δεν παιζει μπαλα.Αν παλευεις να βγεις πρωτος σε ομιλο που ο σοβαροτερος αντιπαλος ειναι ελβετια τοτε κλαυτα.Παντως αν προκριθουμε ελπιζω σε μια αξιοπρεπη εμφανιση και οχι αλλο 10-0

μα δεν ειπαμε οτι η ελλαδα παιζει μπαλα!απλα εκμεταλευεται τα ατου στο μεγαλυτερο βαθμο.ειναι τοσο κακο που το κανει αυτο???ειμαστε ομαδα ουσιας και οχι θεαματος αυτο ειναι ολο.

εχουμε και ατου;:lol::lol: το αλλο με τον τοτο το ξερεις;Μην με παρεξηγεις και εγω υποστηριζω την εθνικη καργα αλλα δεν μπορεις να την πεις ουτε ομαδα ουσιας αφου οταν προηγειται δεν μπορει να κρατησει το υπερ της σκορ.Ομαδα ουσιας θεωρω την ιταλια και καποιες αλλες που οταν σκοραρουν ταμπουρωνονται πισω και δεν δεχονται γκολ κρατωντας ετσι το αποτελεσμα.

σαφως και εχουμε ατου!!!τις στημενες φασεις.ειναι το μονο μας ατου στην επιθεση γιατι αν περιμενω απο τον χαριστεα να κανει κατι παει…:stuck_out_tongue:

ΟΚ.

Αυτό που μπορούμε λοιπόν εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να το βλέπω και επειδή δεν νιώθω καμιά ψυχική ανάταση ούτε έχω ανάγκη από εθνική υπερηφάνεια, προτιμώ να βλέπω στα μουντιαλ άλλου τύπου ομάδες.

Σάμις, σίγουρα υπάρχουν στα μουντιαλ εθνικές οι οποίες ποιοτικά είναι πολύ κατώτερες της Ελλάδας, αλλά σαν ποδοσφαιρική νοοτροπία (3 στοπερ σε εντός έδρας ματς με το Ισραήλ - έλεος!!) δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές.

εγω και φανταζομαι και καποιοι αλλοι γουσταρω να βλεπω ελλαδα σε μουντιαλ μονο και μονο επειδη ειμαι ελληνας οποτε μου αρεσει να την βλεπω οπως και να παιζει σε μουντιαλ!!

Στα εντός του Τσου Λου όμως, έτσι ήταν κι ο Ολυμπιακός του Λεμονή :stuck_out_tongue:

Ούτε καν και το ξέρεις. :slight_smile:

Υπερβάλλω μενα, αλλά όχι και ούτε καν… Μόνο με Βέρντερ παίξαμε επιθετικά εντός.

Με Ρεάλ και Τσέλσι δεν κάναμε φάση στο Καραϊσκάκη και με Λάτσιο ο Ίβιτς έβγαινε και έλεγε πως η ομάδα έπαιξε σαν φοβισμένη! Με 8 παίκτες πίσω από τη σέντρα μονίμως παίζαμε.